Klik hier als u problemen hebt om de nieuwsbrief te lezen.
Oxfam Trailwalker
25 & 26 aug 2018, Hoge Venen
Do It For Oxfam

Dag ,

De elfde editie van Oxfam Trailwalker 2018 nadert met rasse schreden!

Aankomst in Kettenis
Een “Drop & Ride” zone wordt geïnstalleerd op de parking in Kettenis voor de sporthal (Aachener Strasse). Auto’s kunnen hier hun teams afzetten. De chauffeur rijdt daarna door naar de genummerde parkings.
Het nummer van de parking wordt op voorhand toegekend aan elk team en opgestuurd in de week voor het evenement. Registraties: kom op tijd en wees voltallig! Registraties zijn voorzien op vrijdagavond 24 augustus tussen 18u00 en 22u00 en op zaterdagochtend 25 augustus tussen 07u00 en 09u30. We vragen elk team om zich te komen registreren als het voltallig is (4 stappers).

3,2,1… START!
Dit jaar zal er maar 1 vertrek zijn. De start is voorzien zaterdagochtend 25 augustus om 10u00 stipt.

Wat schaft de pot?
Zaterdagochtend kunnen de deelnemers, supporters en families genieten van een feestelijke brunch tussen 07u00 en 11u00 in Kettenis. Op de checkpoints voorziet de organisatie water, koude en warme dranken, snacks en fruit. Op het parcours zijn ook verschillende waterpunten voorzien buiten de officiële rustpunten. Een warme pastamaaltijd wordt jullie aangeboden op 3CP Mützenich (47,7 km) en op 4WP Küchelscheid (61,7  km) wordt soep voorzien. Aan de finish in Worriken zullen zondag vanaf 11u00 broodjes met grill van (vegetarische) worst verkocht worden. De lunch op zaterdag en zondag moet voorzien worden door de supporters. Jullie krijgen meer informatie over de snacks en de checkpoints via de Roadmap (kaart) die op 18 juli verstuurd wordt.
We raden de supporters sterk aan om de nodige supplementen te voorzien op de maaltijden en snacks die wij standaard aanbieden, naar gelang de noden van het team.

Zzzzzzz…
Op 4WP Küchelscheid (61,7 km) en 5CP Botrange (76,0 km) wordt een grote slaaptent opgezet met veldbedjes. Hier kunnen de stappers desgewenst gebruik van maken. Let wel op: jullie moeten de eindmeet halen zondag vóór 16u00.

Na de inspanning, de ontspanning
De finish is een oord van feest, emotie en solidariteit! Jullie zullen er op een gepaste manier bedankt worden voor de ongelooflijke inspanning die jullie gedaan hebben voor Oxfam-Solidariteit.
Aan de finish wordt de hele nacht door een kleine bar opengehouden om de snelste teams te ontvangen met een glaasje bubbels of andere dranken. De grote bar wordt zondagochtend vanaf 11u00 geopend. Er zullen (streek)bieren, (schuim)wijn, warme en koude dranken verkrijgbaar zijn. Zoals hierboven gezegd, zullen ook broodjes met grill van (vegetarische) worst verkocht worden aan democratische prijzen.

Deel je avontuur live met je entourage!
Aarzel niet om jullie avonturen (tijdens én voor het evenement) te delen via de sociale media met de hashtag: #OTWBE2018. De mooiste foto’s worden tijdens het evenement gedeeld via onze Social Wall.
Wat kunnen jullie nu al doen? Gebruik onze fantastische Oxfam Trailwalker frame voor jullie profielfoto op Facebook.

Waarom kunnen wij onze giften niet zien?
Verschillende teams hebben ons gecontacteerd om te melden dat hun giften niet online komen. Dit kan verschillende oorzaken hebben:
-    De sponsor heeft geen online gift gedaan via de teampagina maar een klassieke overschrijving. In dit geval kan het 1 à 2 weken duren voordat de gift zichtbaar is op de teampagina.
-    Er is een verkeerde communicatie of een ander Oxfam-rekeningnummer opgegeven bij de overschrijving. In dit geval kan het zeker tot 3 weken duren voordat de gift op de teampagina verschijnt. Dit omdat we de verloren gift moeten terugvinden tussen de 80.000 giften die we maandelijks verwerken.
Gelieve het juiste rekeningnummer en de juiste communicatie door te geven aan jullie sponsors: IBAN: BE37 0000 0000 2828 (BIC: BPOT BE B1) en communicatie : 8113 - OTW TEAM (Teamnummer) – GIFT. We vragen met aandrang om geen extra spaties, namen of persoonlijke commentaren toe te voegen aan de communicatie.
Maar wees vooral verzekerd: de giften zijn niet verloren gegaan en zullen sowieso verschijnen op de teampagina! Bedankt voor samenwerking!

Tot dan,

Het eventsteam
 

Verplicht materiaal

Overloop de lijst met het verplichte materiaal. Bij de registraties wordt gecontroleerd of jullie al het nodige materiaal voorzien hebben. Zorg ervoor dat je het juiste schoeisel draagt en vergeet niet voldoende te trainen voor Oxfam Trailwalker.

Vrijwilligers gezocht!
We zijn nog steeds op zoek naar vrijwilligers! Elektriciens, dokters, fotografen, masseurs/masseuses, verple(e)g(st)ers, stappers, animatoren en alle andere enthousiastelingen zijn meer dan welgekomen!

Twitter Flickr Linkedin
 
Ostbelgien logo Eupen Hong Kong Office
Uitschrijven | Privacy Oxfam-Solidariteit