IN VRIJHEID VERBONDEN MET HET AL WAT IS


In de afgelopen maanden is er veel nieuwe energie vanuit het universum naar aarde gekomen. Deze "ligt" in veel gevallen geduldig te wachten tot wij als aarde bewoners zover zijn om deze op te nemen en te integreren. Het is echter zoveel dat er geen ontkomen aan lijkt te zijn. Om ruimte te maken voor dat nieuws hebben bij velen van ons soms heftige zuiverings- en schoningsprocessen plaatsgevonden, wat niet altijd zonder slag of stoot gegaan is. Het kan best zijn dat je nog bezig bent om de pijn en turbulentie te verwerken. Wees ook niet verrast als er wat moeheid uitkomt van al dat harde werken de laatste tijd. Dit heeft zich vooral op energetisch niveau afgespeeld, maar kwam ook lichamelijk tot uiting. Gelukkig lijkt de grootste heftigheid wel achter de rug. Je kunt eventueel de hulp van gidsen, begeleiders of andere hulpbronnen inroepen om je te ondersteunen bij de nog in gang zijnde helingsprocessen. Je hoeft het niet alleen te doen. Juist in de verbinding met de ander kun je jezelf ontmoeten. Belangrijk daarbij is wel om bij jezelf te blijven en je open te stellen om (aan)geraakt te mogen worden.

Het wordt het tijd om deze nieuwe energieƫn te verwelkomen. Nodig deze uit om via het achtste chakra en de kruin jouw energieveld binnen te stromen. Daar kunnen ze naar begrijpelijke taal voor een aards leven vertaald worden. Laat de energie doorstromen van het puntje van je kruin, tot ver onder je voeten door. Je mag er op vertrouwen dat het goed is. Al zal het soms echt nog wel even kunnen duren voor je weet waar dit alles nou precies over gaat en welke impact het voor jou en jouw bestaan gaat krijgen. Dat wat in de energie al aanwezig is, loopt nu eenmaal ver vooruit en zal pas in een later stadium ook fysiek een vorm krijgen.

Als de energie jouw systeem binnen mag komen, dan zal deze zich als een soort vlecht ontrollen. Hij gaat op een speelse manier interveniƫren met het bestaande DNA. Soms zal er sprake van wrijving zijn, omdat er in de energielijnen (per ongeluk) knopen kunnen ontstaan tussen oud en nieuw. Dit zijn echter slechts speldenprikjes om alles te ontrafelen en te ordenen. Dat wat oud is mag nu echt losgelaten worden. En het is de bedoeling om dat wat nieuw is, subtiel aan te trillen... Het verleden, heden en de toekomst worden daar waar nodig losgekoppeld of juist weer opnieuw verbonden. Zie het als het kammen van je haren in de ochtendzon, waarbij je af te toe een klit tegenkomt, die je er met weinig inspanning ook weer uitborstelt. Geef dit proces alle ruimte. Hierdoor ontstaat lichtheid, luchtigheid en transparantie.

De veranderingen in de manier waarop het DNA zijn werkt doet, dragen bij aan positiewijzigingen tussen voor- en achtergrond. Dat wat eerst belangrijk leek, verdwijnt naar de achtergrond. En datgene wat lang naar de achtergrond geschoven is geweest, blijkt ineens een prominente plek op de voorgrond (en het podium) te krijgen. Soms zal dat aanvoelen als een 180 graden draai. Maar als je meebeweegt dan biedt dat voor een ieder, een uit meerdere lagen bestaande uitbreiding van de kansen en mogelijkheden. Het kan daarbij zomaar aanvoelen dat je van een groter deel van je hersencapaciteit gebruik maakt en je bewustzijn zich verdiept heeft. Dit alles zal gepaard gaan met het herstel van ieders unieke en gedifferentieerde kleurenpallet. Je wordt daarin uitgedaagd om tot in het kleinste detail kleur te bekennen. Al met al klinkt het best ingewikkeld. Kijk echter naar de bovenstaande energietekening en dan zie je dat het proces vooral eenvoud kent; een kwestie van tijd nemen, ontspannen en het in het leven van alledag laten gebeuren. Laat je verwonderen door datgene wat op jouw pad komt en hoe dit alles zich daar ontvouwt.

Ontwaak, wees tevreden met jezelf en respecteer jouw ontwikkelingen. Laat de hoogfrequente energie zijn werk doen. Vergeet daarbij niet om je voeten stevig op de grond te houden met behoud van de benodigde flexibiliteit. Zonder gronding worden de meeste dromen geen werkelijkheid. Dus die heb je echt nodig voor het beste resultaat. Dan komt er ruimte voor trots zijn op jezelf; in wie je bent en wat je doet. Een verrijkende maand april toegewenst. In vrijheid verbonden met het al wat is, precies zoals je bedoeld bent!

ENERGIEBOODSCHAP OF AURAREADING
Wil je weten hoe jij het beste jouw energie kan managen in deze tijd van veranderingen? Een ondersteunende energieboodschap of aurareading kan daarbij behulpzaam zijn. Je kunt een energieboodschap bestellen via de energiewinkel op mijn site en voor een energiereading een afspraak maken door te bellen naar 033-4451480 of mailen naar info@coach-inn.nl


20 APRIL: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG
Op 20 april is er weer een Verdieping- en Transformatiedag. Deze richt zich op mensen die hun kennis en vaardigheden willen verdiepen op het gebied van Systemisch werken en Energetische Waarnemen en/of eigen thema's uit willen werken met behulp van opstellingen en energiewerk. Het programma van dag wordt samengesteld op basis van de vragen en wensen van de aanwezige deelnemers.


13 JUNI: INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
De workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen op 6 april zit vol. Op 13 juni zijn er echter nog volop mogelijkheden om een levensvraag uit te werken met behulp van een Familieopstelling.


28 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN
Ook dit jaar is er in augustus weer een Coach-Inn-Systemen snelkookpan. Een 10 dagdelen durende opleiding om jezelf die theorie, vaardigheden en technieken eigen te maken, die nodig zijn om zelf (kleine) familie-, organisatie- of andere systeemopstellingen te begeleiden in jouw praktijk.


BOEKENTIP
In mijn retraite in maart, las ik het boek Stilte - luisteren in een wereld van lawaai van Thich Nhat Hahn dat gaat over de helende kracht van stilte. Met praktische meditaties en mantra's leert hij je op een mindfullness manier hoe je in contact kunt komen met de stilte in jouw binnenwereld, waardoor het leven rijker wordt en verbindingen meer waarde en inhoud krijgen. Sinds ik het gelezen heb, hangt er een mantra die gericht is op het verdiepen van de ademhaling op mijn koelkast en die werpt dagelijkse zijn vruchten af.


RECEPT VAN DE MAAND
In het kader van lekker en toch ook gezond, deze maand het recept van een Quinoa-Havermout-Notenreep. Een lekker tussendoortje dat ook goed meegenomen kan worden voor onderweg.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.