September 2009
www.verwondering.nl
Wintercollectie gearriveerd!
De herfst van 2009 belooft net zo kleurrijk te worden als een boswandeling in het zachte licht van de laagstaande zon ........

Sieraden
WILD ROSES Wilde zwarte rozen die je als een sieraad om je hals en arm draagt. Om de schoonheid van de roos te onderstrepen wordt ze vergezeld van vierkante witte barok parels. Zwart gepatineerd metaal vervolmaakt deze bijzondere combinatie. De wilde rozen zijn er ook in een uiterst zachte kleurcombinatie van off-white met zilverkleurig metaal.
 
WILD WATERS Als een donker bosmeer waarin alle kleuren van de omgeving weerspiegelen zo is deze reeks dormeuses armbanden en colliers het beste te omschrijven. De oorbellen uit deze serie zijn in vierkante facetten geslepen waardoor een zachte glans ontstaat die perfect aansluit bij de nachtelijke sfeer van deze collectie. Ze worden gecombineerd met colliers en armbanden in natuurlijke tinten als nachtblauw, sapgroen en bessenpaars .
 
FOREST FAIRlES Geen bos is compleet zonder elfen en andere toverachtige wezens die het bos bevolken. In deze wintercollectie strooien cupido's gouden en zilveren hartjes uit over mysterieuze feeën die in prachtige cameeën vereeuwigd zijn.
 
WILD NIGHTS Zo zwart als de nacht in een dicht bos kan zijn zo diepzwart zijn deze sieraden. Maar ook zo spannend en verleidelijk. Deze collectie bestaat uit enkel zwarte sieraden die hun diepe schittering danken aan facetgeslepen vlakken, waardoor elk opgevangen vonkje licht subtiel weerkaatst. Het ultieme feest-sieraad.
 
Shawls
Wij hebben maar liefst 75 verschillende shawls gevonden.
Allemaal even prachtig om de komende herst een goed en warm gevoel te geven.
Sober, uitbundig, casual of "sjiek", ze zijn vanaf nu bij ons te bewonderen en hangen klaar om de show te stelen.
         zondag 6 september open!
 
Graag tot ziens!
Dorothy Godding & Pierre Maas
de VerwonderinG | Hoogbrugstraat 21 | 6221 CN  Maastricht | http://www.verwondering.nl