Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF APRIL
 2019

De Lightwriter SL50 is er!
Lightwriter SL50De Lightwriter is inmiddels een klassieker onder de communicatiehulpmiddelen, maar nog altijd springlevend! De Lightwriter is een spraakcomputer voor geletterde gebruikers met een goede handfunctie, die graag typen met fysieke, voelbare toetsen. De SL50, opvolger van de SL40, is nu ook in het Nederlands verkrijgbaar.
 
 
Een snelle opbouw op locatie
ReaDyGo MountReaDyGo is een nieuw montagesysteem van rdgKompagne, speciaal ontwikkeld om hulpmiddelen snel en op locatie te kunnen opbouwen. De ReaDyGo Mount is bedoeld voor het opbouwen van een communicatiehulpmiddel op een rolstoel. Volstaat voor u een standaard opbouw, dan kunt u van deze Mount gebruik maken. Uw rolstoel hoeft dan niet naar onze werkplaats in Enschede; onze servicetechnicus kan uw hulpmiddel bij u thuis op de rolstoel monteren en afstellen.
 
 
Spelenderwijs ontwikkelen met oogbesturing
EyeGaze Learning CurveHet softwarepakket Eyegaze Learning Curve bestaat uit een unieke collectie van 54 leuke, boeiende en interactieve spellen gericht op het trainen van beginnende oogbesturingsvaardigheden en het leren maken van keuzes. De software kan een mooie aanvulling zijn voor de Kojo, maar is ook bruikbaar met een PCEye. Dit pakket is nu verkrijgbaar in onze webshop.
 
 
Een tremorfilter voor uw muis
iTremor MouseDe iTremor Mouse is een nieuw interfacekastje dat muisbewegingen stabiliseert. Het zorgt ervoor dat tremoren en andere ongewenste handbewegingen niet worden omgezet in bewegingen van de muiscursor, zodat u de muis nauwkeurig kunt besturen. De iTremor Mouse is speciaal ontwikkeld voor mensen met o.a. Parkinson, spasmen, ALS, spierdystrofie en spieratrofie, en is te gebruiken met uw eigen muis of muisvervanger.
 
Hulp bij implementatie Core First
Pathways voor Core FirstPathways voor Core First is een interactieve gids die helpt bij het implementeren van het Core First vocabulaire. De gids is ideaal voor ouders en therapeuten die nog weinig ervaring hebben met het toepassen van Ondersteunde Communicatie en/of richting zoeken bij de implementatie. Met behulp van lesplannen en videovoorbeelden helpt Pathways u stap voor stap met het succesvol in gebruik nemen van Core First, zowel voor de gebruiker als voor u als gesprekspartner.
 
De online versie van Pathways is nu ook beschikbaar in het Nederlands en is voor iedereen toegankelijk.
 
 
Nieuwe Blue2
Blue2Er is een nieuwe versie verschenen van de draadloze Blue2 schakelaar. Deze dubbele Bluetooth schakelaar is te gebruiken voor het bedienen van Apple, Android of Windows smartphones, tablets en computers.
 
Wilt u meer leren over hoe u schakelaars kunt gebruiken voor het bedienen van uw iPhone of iPad? Bezoek dan onze cursus Knopbediening in iOS!
 
 
Blijf op de hoogte van het laatste nieuws: like ons op Facebook!
rdgKompagne heeft ook een pagina op Facebook. Door onze pagina te liken, bent u altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshop aanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Volg ons via Facebook
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.