Nieuwsbrief rdgKompagne
NIEUWSBRIEF INTERACTIEF SNOEZELEN

 - DECEMBER 2022
 
Activiteiten met impact
Met de interactieve materialen van rdgKompagne kan iedereen meedoen:
  • Interactief SnoezelenOntlok verhalen, verwondering en beweging met omiVista, de meest veelzijdige interactieve projectie, in een mobiel systeem voor vloer én tafel.
  • Geef cliënten met de meest ernstige beperkingen een kans te spelen en zich te ontwikkelen met de oogbestuurde Kojo.
  • Speel, beweeg en maak muziek met de iPad en de in kleur oplichtende knoppen van Cosmo.
  • Geef cliënten toegang tot een computer mét internet, op de robuuste Acticomm met de veilige Acticomm Active software.
  • Maak uw snoezelruimte interactief met SHX en Luminea en laat uw cliënten niet alleen meebeleven maar ook echt meedóen.
 
NB: Wij zijn genoodzaakt per 2023 onze prijzen te verhogen. Heeft u nog een offerte openstaan, let dan alstublieft op de geldigheidsdatum.
 
Interactief snoezelen: begin in het klein
LumineaBent u ook toe aan snoezelen met meer diepgang, mogelijkheden en regie voor al uw cliënten, maar laat het budget nog geen hele nieuwe ruimte toe? Start dan met Luminea en laat cliënten spelen met licht via een app of knoppen. De installatie is kinderlijk eenvoudig en stapsgewijs uit te breiden tot een complete interactieve snoezelruimte.
 
Nu ook te bedienen met een communicatiehulpmiddel
Vers van de pers: Dankzij de gloednieuwe Luminea Remote software zijn de interactieve Luminea elementen nu ook te bedienen via communicatiehulpmiddelen met Communicator of Grid 3 software - ook met oogbesturing! Zo krijgt communicatieontwikkeling een geheel nieuwe dimensie.
 
Nog kleiner beginnen?
Dankzij een actie van producent Qinera (voorheen BJ Live) kunnen wij in de feestmaand december 10% korting geven op de aanschaf van een Participation Box of ToyBox in onze webshop. Deze 'Boxen' zijn niet te integreren met Luminea of SHX, maar kunnen u wel een voorproefje geven.
  • Met de Participation Box geeft u cliënten de regie en laat ze zélf een ventilator, lamp, blender, föhn, speelgoed of wat dan ook bedienen met 1 grote knop of andere schakelaar.
  • Liever apparaten of speelgoed bedienen met oogbesturing? Dat kan met de ToyBox. Sluit ‘m aan op de Kojo, Acticomm of elke andere computer en bedien het aangepaste speelgoed via plaatjes op het scherm.
 
“Laten we van muren deuren maken”
DigiwandDit jaar is Buro BIG een samenwerking aangegaan met rdgKompagne voor het leveren, ondersteunen en doorontwikkelen van de Digiwand. Deze onverwoestbare interactieve wand is speciaal ontwikkeld voor mensen met moeilijk verstaanbaar gedrag. Op een prominente plek in huis geven de pictoplanner, video’s, spelletjes en belevingsapps van Digiwand rust en overzicht. Na een intensief co-designtraject met Sherpa is de Digiwand nu ook klaar voor úw instelling.
 
 
Inspiratiemiddagen speciaal onderwijs
Op dinsdag 10 januari en donderdag 26 januari organiseren wij twee exclusieve inspiratiemiddagen in Utrecht, speciaal voor geïnteresseerden uit het speciaal onderwijs.
 
De innovatieve materialen van rdgKompagne maken interactie mogelijk voor kinderen met zelfs de meest ernstige beperkingen en geven elk kind zélf de regie. Onze materialen worden al op veel plaatsen ingezet voor kinderen met fysieke, verstandelijke en meervoudige beperkingen. De veelzijdigheid en flexibiliteit maken ze zeer breed toepasbaar. Wij laten u graag ervaren wat onze systemen voor uw onderwijs kunnen betekenen.
 
Bent u werkzaam in het onderwijs en toe aan nieuwe mogelijkheden? Meld u dan snel aan want het aantal plaatsen is beperkt! Per school kunnen maximaal 2 teamleden deelnemen.
 
Uit de praktijk:
”We vergroten de wereld van onze kinderen.”
“Nog nooit had ik hem verbaasd zien kijken, maar bij de Acticomm gingen zijn wenkbrauwen omhoog.”
“De kinderen reageren verbazingwekkend goed op de Kojo.”
“De dagelijkse stimulering van zijn interactieve omiVista-vloer moet hebben bijgedragen aan de groei van Noah’s hersenen.”
“Ik dacht: wauw, dit kan jij dus allemaal! Dat greep mij echt aan.”
 
Hopelijk tot ziens op 10 of 26 januari!
 
Inspiratiemiddag Speciaal Onderwijs
 
Meer info of uitproberen?
 
 
Interesse in een van onze oplossingen? Neem contact met ons op voor een demonstratie of offerte.
 
Eerst meer informatie? Kijk op www.interactiefsnoezelen.nl.
 
Zelf uitproberen met uw cliënten? Dat kan! Voor onze omiVista, Kojo en Acticomm kunt u ook een proefperiode aanvragen. O.a. Woutershof en Huize Thomas gingen u al voor.
 
Nieuwe medewerkers? Wij verzorgen graag een extra instructie, zo nodig op afstand, vraag ons vooral naar de mogelijkheden!
 
 
En tot slot voor dit jaar...
Kerstkaart 2022
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze interactieve materialen leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.