HOE VERDUURZAAM JIJ JOUW LEVEN?


De maand mei doet ons beseffen dat als we bepaalde problemen op een hoger plan willen tillen, het nodig is om voorbij onze grenzen te kijken. De grootste katalysator van dit grote transformatie is een virus en geen oorlog. Het virus is geen vijand maar een metgezel. Alleen door vanuit een eenheid naar het vraagstuk te kijken, kunnen er èchte oplossingen gevonden worden. Juist nu is het belangrijk om van het verleden te leren. Het opereren als losse eilandjes heeft geen zin. Ook zijn er genoeg voorbeelden, dat gebruik maken van macht, het creëren van dualiteit, buitensluiten en negeren in the end eerder tot ellende dan tot de gewenste situaties leidt. Al staan de effecten van deze vaak traumatische ervaringen soms nog diep in onze cel geheugen gegrift, is het toch goed om te beseffen dat wij evolutionair die fase al lang voorbij zijn. We kunnen er nu met elkaar voor zorgen dat we niet in herhalingen vallen en op een innovatieve, nieuwetijdse manier te werk gaan. Dit vraagt om te ontwaken om zo het licht te kunnen zien.

Het proces begint met de tijd nemen om datgene wat geloofd wordt, kracht bij te zetten. Dit kan bijvoorbeeld door te bidden, te mediteren of te visualiseren, zowel individueel als ook collectief. Er kan hierbij ook hulp ingeroepen worden van multidimensionale zelven die leven in andere sferen dan het aardse bestaan. Zo kan de poort geopend worden, die al lang op een kiertje staat. Hierdoor is het mogelijk om een open verbinding tussen boven en beneden te creëren waardoor krachtig sterrenstof als een nevelige kleurendouche neer kan dalen. Deze stof brengt kristallijne celstructuren aan. Als het ware worden wij dan "het gewricht" dat de wezenlijke en broodnodige bewegingen op aarde kan genereren.

Er ontstaan nieuwe geometrische vormen. Deze brengen engelenenergie met zich mee. Hierdoor wordt er meer geregeerd vanuit wijsheid in plaats vanuit winstbejag en diplomatie. De handen worden op een andere manier ineen geslagen. Door eerst voorbij (lands)grenzen te gaan, is het mogelijk om daarna andere, nieuwe grenzen te trekken. Deze zijn niet rigide en worden ook niet geografisch bepaald, maar geven meer verschillende verzorgingsgebieden aan. De kleuren transformeren van blauw naar wit en cyclaam. Er kan hierdoor weer meer gevoeld worden. Door het herstel van verbindingen ontstaat er één vrije energiestroom van boven naar beneden en ook omgekeerd. De hele figuur kan gaan draaien, dat geeft een geheel andere dynamiek. Mensen gaan weer dansen en worden creatief. Ze krijgen weer zin in het leven. Het voelt als bevrijding van oude dogma's, die in de loop van de eeuwen zijn opgelegd, eerst door de kerk en later door de politiek. De talentvolle mens komt nu echt pas echt centraal te staan. Een heel nieuw elan dat bekrachtigd wordt door passievol vuur. Het is alsof er nu (eindelijk) weer zuiver, witte rook uit de schoorsteen mag gaan komen.

Er wordt een podium gecreëerd voor jonge wereldleiders. Zij reiken vanuit hun vrouwelijke energie verrassende oplossingen aan voor existentiële vraagstukken. Meer en meer zal er naar hen geluisterd worden. Op grote schaal wordt er nieuwe energie verspreid. Een interessante beweging om te volgen en met nieuwsgierigheid te observeren waar dat toe leidt. Natuurlijk zal de wereld niet in één maand compleet veranderd zijn. Er zal echter in deze maand een zaadje ontkiemen, zodat een proces in gang gezet wordt, wat zich gedurende meerdere jaren verder zal ontvouwen en ontrollen.

Dan reist de vraag wat wij hier op individueel niveau aan kunnen bijdragen. Het is belangrijk om ons gevoel te volgen. Het gaat er om om te beseffen dat we vrij zijn en die energie mogen laten stromen. Juist nu is het nodig om buiten de lijntjes te kleuren. Dit is een handeling voor het goede doel. Het genereert duurzame oplossingen waardoor het meer met minder wordt. Voel goed wat echt nodig is en laat gaan waar je niet blij van wordt. Vraag je steeds af wat de boodschap is van datgene wat je meemaakt. Zoek, ook al is het op kleine schaal voor een passende oplossing. Iedere beweging in de goede richting wordt gehonoreerd.

Coach elkaar en sta open voor de feedback van anderen. Zij zien soms iets wat jij niet of nog niet kan zien. Het gaat er niet om dat je verkeerd of schuldig bent, maar om te veranderen daar waar het anders kan. Vertrouw er op dat het klopt om je over te geven en dat het de bedoeling is om jouw eigen leven van een heel ander level te aanschouwen. Deze gedurfde 180 graden draai siert je en zorgt voor vooruitgang, zowel individueel als ook in het grote geheel. Een maand toegewenst waarin jij luistert en handelt naar je unieke, innerlijke stem om zo jouw leven te verduurzamen en in gezamenlijkheid met een groter collectief medeschrijver wordt van een meer dan welkom, volgend hoofdstuk in de wereldgeschiedenis.


DE KOMENDE WEKEN OP DE COACH-INN AGENDA:

25 MEI: ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)

30 JUNI: LEEF-INN-ESSENTIE (WORKSHOP 1 DAG) - NIEUW!!!

25 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN (OPLEIDING 5 DAGEN)

17 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT - LIVE (JAARPROGRAMMA)WIL JIJ DE BEZITTER WORDEN VAN DEZE FRAAIE VLOERANKERS?10 jaar geleden liet ik naar eigen ontwerp vloerankers maken van 5 mm. wolvilt. Deze blijven eindeloos goed en zijn erg fijn om te gebruiken bij 1-op-1 opstellingen. Aangezien er regelmatig vraag was naar deze vloerankers, heb ik onderzocht of ik deze opnieuw zou kunnen laten produceren.

Helaas is de viltmarkt een ingewikkelde markt en moet ik honderd sets in een keer afnemen. Dat wil ik graag doen als er genoeg animo is. Het is nu mogelijk om via voorinschrijving de vloerankers te bestellen. Als er voldoende aanvragen zijn, ga ik bij de leverancier een order plaatsen.

Er zijn 2 opties:
- 1 x set van 7 vloerankers (chakrakleuren) - € 180 incl. BTW (excl. verzendkosten)
- 1 x set van 9 vloerankers (chakrakleuren, zwart en roze) - € 225 incl. BTW (excl. verzendkosten)

Als je meedoet met de voorinschrijving, dan ga ik er vanuit dat mocht er geleverd kunnen komen, je de door jouw bestelde vloerankers ook daadwerkelijk afneemt. Je kunt jouw bestelling doorgeven via info@coach-inn.nl. Vermeld hierbij je naam, bedrijfsnaam en factuuradres en of je een set van 7 of van 9 vloerankers wilt hebben.


BOEKENTIP
In deze tijd spreek ik met veel mensen over Human Design; een model waarmee je meer inzicht kunt krijgen in jouw energetische blauwdruk. Vaak wordt mij gevraagd of het mogelijk is daar meer over te lezen. Gelukkig is er steeds meer te vinden op internet. Graag noem ik deze maand twee boeken die op de markt verkrijgbaar zijn. Als eerste het boek Human Design - De blauwdruk van je leven van Guido Wernink. Het andere boek is Human Design - Discover the person you where born to be geschreven door Chetan Parkyn.

Wil je op een praktische wijze kennismaken met dit model en ervaren hoe jij jouw design kunt leven? Schrijf je dan in voor de workshop Leef-Inn-Essentie op 30 juni a.s.


RECEPT VAN DE MAAND
De afgelopen maand kreeg ik hele mooie courgettebloemen. Deze vulde ik met een mengsel van courgette en geitenkaas. Een heerlijk gerecht geschikt als voor- of bijgerecht.


EVEN REFLECTEREN?
Is het voor jou de hoogste tijd om even een pas op de plaats te maken om te kijken waar je nu staat, wat je verlangen is en hoe dat te bereiken? Ik ondersteun je graag met een coaching, opstelling of energieboodschap. Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@coach-inn.nl of mij bellen op 033-4451480.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.