Welke unieke bijdrage lever jij aan het grote geheel?


In de maand oktober word jij je bewust dat je in de afgelopen maanden vele verschillende gedachtegangen gekend heb over jezelf en ook over datgene wat er in je omgeving zowel op micro en macro niveau gebeurt. De omstandigheden hebben gevraagd om met visieontwikkeling bezig te zijn. Het is een komen en gaan geweest van "denkwolkjes" met een reikwijdte ver het universum in. Informatiestromen die soms in het verlengde van elkaar lagen. Maar het is ook niet ondenkbeeldig dat je deze als tegenstrijdig en losse flodders ervaren hebt. Laat je niet uit het veld slaan als je er tot nu toe nog niet zoveel "chocola" van hebt kunt maken.

De fase van verbinden is aangebroken. Door de denkbolletjes aan elkaar te schakelen, ontstaat er ineens een helder en voor jou consistent verhaal. Het is als de wederopbouw van jouw ruggengraat; een stevige basis waar je altijd naar terug kunt keren en ook op verder kunt bouwen; ook als je het even niet meer weet of geen idee hebt waar je eigenlijk mee bezig bent. Er komt ruimte voor nieuwe groei. Dat wat er groeit is groter dan jijzelf. Het heeft iets ijls en dat kan spannend zijn. Het is meer van het universum dan van de aarde. Dat maakt het soms moeilijk om alle facetten te bevatten. Dat wat (nog) zwevend is, vraagt ook om overgave. Juist dan is het jouw ruggengraat die voor de nodige bescherming zorgt en in staat is om gronding te geven aan deze nieuwe creatie.

Gaandeweg krijgt datgene wat je al zo lang gekoesterd hebt vorm. Het is wel even wennen als je je al snel realiseert dat het de bedoeling is om datgene waar jij zo lang en zorgvuldig aan gebouwd hebt, samen te laten smelten met de "bouwwerken" van anderen. Je grootste angst is dat het zijn uniciteit verliest, omdat je juist zo blij was dat je dat had terug gevonden. Gelukkig hoef je hier niet bang voor te zijn. Het is een samensmelting van een oneindig aantal puzzelstukjes, die precies in elkaar passen. Hoewel het samen een geheel wordt, blijft het ook duidelijk wel aandeel jij daarin geleverd hebt. Dat is een welkome geruststelling.

Al met al is het een lange weg door het geboortekanaal geweest; een geleidelijk proces van indalen, oprekken, samenvoegen en polijsten. Maar dan heb je ook wel wat. Je kunt je nu mee laten gaan op de stroom. Het is veilig. Laat je hart spreken. Lever jouw afgestemde bijdrage met een heldere blik en creativiteit in eigenheid. Het brengt je precies daar waar je wil zijn. De plek waar je de lach van het leven weer kan horen. Een maand toegewenst die je licht, lucht en vleugels geeft.


BEN JE ER AAN TOE OM (ONLINE) BIJ JEZELF THUIS TE KOMEN?
Wellicht is het dan de hoogste tijd voor een ademsessie, opstelling of energiereading. Dit kan zowel live als via Skype of Zoom plaatsvinden. Je kunt een afspraak maken via info@coach-inn.nl of 033-4451480.

Ben je meer van het Zelfonderzoek? Meld je dan aan voor de Innerlijke Groeireis

P.S. JE WORDT THUISGEBRACHT ZELFSTUDIE - ONLINE
.

Voor slechts € 175 krijg je een jaar lang 24/7 toegang tot:
- 100 systemische, creatieve, energetische, lichaams- en ademgerichte oefeningen
- verdeeld over 10 thema's: gegrond, veilig, autonoom, leef, onschuldig, vrij, open, compassie, zelf-expressie en thuis
- die je daar brengen waar je Authentiek en Jezelf kunt zijn!


4 NOVEMBER: P.S. JE WORDT THUISGEBRACHT - ZOOM
Wil je de Innerlijke Groeireis toch liever onder begeleiding doen? Volg dan vanaf 4 november dit unieke programma via Zoom.


7 OKTOBER: VORIGE LEVENS SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN

20 NOVEMBER: VRAAGSTELLER ZIJN BIJ INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN


BOEKENTIP VAN DE MAAND
Eerder noemde ik al eens de boeken van de jonge, heldere Christina. De eerste twee delen werden door haar moeder Barbara van Dreien geschreven. Omdat het in deze tijd mijns inziens extra belangrijk is om Licht en Liefde uit te blijven stralen, besteed ik deze maand graag aandacht aan deel 3: Christina - bewustzijn schept vrede. Een boek dat door haarzelf geschreven is. Ik citeer de eerste paar regels: "liefde kent geen grenzen. Het kan haar niets schelen waar iemand vandaan komt, wat hij vroeger was en wie hij nu is. Liefde zit in ons en wordt niet beïnvloed door externe omstandigheden......."
Nieuwsgierig geworden? Lees dan het hele boek. Het zet aan om op een andere manier vanuit en met liefde naar jezelf en de wereld te kijken.


RECEPT VAN DE MAAND
Van een vriendin kreeg ik een rettich. Voor mij een wat onbekendere groente. En natuurlijk ben ik dan als eerste benieuwd hoe een soep daarvan smaakt. Er waren weinig recepten over te vinden, dus zelf maar aan de slag gegaan. De productontwikkeling kende een paar stappen, maar uiteindelijk ben ik heel tevreden met het lekkere en gezonde resultaat van Rettichsoep.Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.