Maastricht, 6 december 2019
Beste allemaal,

Jullie, onze klanten, zijn sinds 1996 de ambassadeurs geweest van onze Verwondering. Dankzij jullie mogen wij vandaag vieren dat onze VerwonderinG 23 jaar geleden haar deuren opende, hier aan de Hoogbrugstraat 21 in Wyck; het meest originele stadsdeel in Maastricht om heerlijk te kunnen winkelen.


Wij zijn er trots op dat we jullie al zo lang kennen en hebben mogen verrassen en adviseren met grote en kleine cadeautjes, originele meubelen, mooie sieraden, muziekinstallaties etc etc.

Het is in deze tijden een grote uitdaging om te blijven bestaan als je niet tot een keten behoort. Om ons heen is er in de afgelopen jaren veel veranderd en voor onze Verwondering moet u misschien inmiddels een kleine omweg maken.

Toch vertrouwen wij erop de vele verhalen te mogen blijven vertellen achter al die vele grote en kleine hebbedingen en het is onze passie om jullie steeds te verwonderen met iets nieuws.

Dank voor al die bezoekjes, aankopen, complimenten, gesprekken en vriendschappen in de winkel en daarbuiten, maar vooral ook het vertrouwen!
Wij hopen jullie rond de feestdagen nog te mogen begroeten en heel graag nog vele jaren hierna.
Tot ziens!
Warme groet,

Pierre & Dorothy
www.verwondering.nl | info@verwondering.nl | Hoogbrugstraat 21 | Maastricht | tel.: 043-3211334