Nieuwsbrief september 2009

Patronen doorbreken, groeien en transformeren is eigenlijk een heel bijzonder proces. Het is nl. eindeloos en heeft ook iets oneindigs in zich. Zodra je het ene patroon doorbroken hebt, volgt er direct weer een nieuw vraagstuk dat om aandacht vraagt. De ene keer gaat dit met een harde knal, de andere keer is het een wat geruislozer proces. De kunst is om in geen van de gevallen je ogen te sluiten en uitstelgedrag te vertonen, want de "schade" aangericht door het er om heen gaan of vooruitschuiven wordt meestal als groter ervaren dan het er dòòrheen gaan. Het gaat erom om iedere keer weer vanuit nieuwsgierigheid een gordijntje in je bewustzijn opzij te schuiven en je te verwonderen over het moois dat daar blijkt te zijn. Op die manier wordt veranderen zelfs leuk en het zal je steeds dichter bij de lichte kant van jouw bestaan brengen. Heb je last van koud watervrees en wil je dat er dit najaar iemand een stukje met je meeloopt, dan staan er onderstaand verschillende trainingen en workshops die je kunt volgen. Natuurlijk ben je ook van harte welkom voor een aurareading, 1-op-1 familieopstelling of coachgesprek.

4 SEPTEMBER: PROFESSIONALISERING-INN-OPSTELLINGEN Begeleid je zelf opstellingen of ben je na een basisopleiding opstellingen voornemens om dat te gaan doen, maar voel je de behoefte om eerst nog antwoorden op bepaalde vragen te krijgen, informatie met collega's uit te wisselen of specifieke vaardigheden te oefenen, schrijf je dan in voor de 1- daagse workshop Professionalisering-Inn-Opstellingen. Je kunt dat voor één losse workshop doen. Het is ook mogelijk om ieder kwartaal zo'n dag mee te maken en met korting een 4-strippenkaart af te nemen.

15 SEPTEMBER: KENNISMAKING-INN-OPSTELLINGEN Voor het kennismaken met opstellingen, de door mij aangeboden workshop- en opleidingsmogelijkheden, mijn werkwijze of Het Bolwerk nodig ik je uit om op 15 september de avondworkshop Kennismaking-Inn-Opstellingen bij te wonen. Deze workshop duurt van 19.15-22.00 uur. Vooraf inschrijven is gewenst.

18 SEPTEMBER: SVC-CONGRES "VITALITEIT EN ZELFCOACHING" In deze wankelende conjunctuur zoeken mensen naar evenwicht. Zit ik nog wel op de juiste plek? Hoe ga ik om met stress en onzekerheid? Ben ik wel vitaal genoeg om de juiste keuzes te maken? Deze (coach) vragen kun je ook aan jezelf stellen: hoe blijf ik als coach vitaal en zorg ik goed voor mijzelf? Op vrijdag 18 september organiseert SchoolvoorCoaching in de Meervaart in Amsterdam een congres onder de titel " Vitaliteit en Zelfcoaching. Tijdens deze dag verzorg ik een praktische workshop in het middagprogramma met als titel "Energie in Beeld". Lezers van deze nieuwsbrief krijgen bij inschrijving korting en betalen € 295 in plaats van € 395.

21 SEPTEMBER: AURASOMAKLEUREN EN FAMILIEOPSTELLINGEN Wil je meer weten over kleur en 1-op-1 familieopstellingen, dan is de workshop Aurasomakleuren en familieopstellingen echt iets voor jou. Ik verzorg deze workshop samen met kleurendeskundige Cornalien Stolker. Je gaat tijdens deze workshop actief aan de gang met eigen thema's door opstellingen uit te werken met aurasomaflessen die als informatiedrager en representant fungeren. Voorkennis is niet nodig.

9 OKTOBER: SPECIALIST-INN-ORGANISATIEOPSTELLINGEN Heb je een basisopleiding opstellingen gevolgd bij Coach-Inn of een ander opleidingsinstituut en wil je jezelf verdiepen in organisatieopstellingen, dan is dat mogelijk in de vijfdaagse specialisatieopleiding "Specialist-Inn-Organisatieopstellingen". Deze cursus start weer op 9 oktober a.s.

13 OKTOBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN Er is op dit moment veel belangstelling om een vraag uit te werken of een patroon te doorbreken met een familieopstelling. De workshop van september zit al helemaal vol. Op 13 oktober is er nog wel ruimte om tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen een vraag in te brengen. Is voor jou deze datum te ver weg en wil je eerder aan de slag, dan kun je een afspraak maken voor een 1-op-1 opstelling.

15 OKTOBER COACH-INN-SYSTEMEN De zomereditie "snelkookpan" van de Coach-Inn-Systemen is net achter de rug en we maken ons weer op voor een reguliere opleidingsversie. Op 15 oktober start de volgende opleiding om die theorie en vaardigheden aan te leren die nodig zijn om zelf (kleine) familie- en organisatieopstellingen te begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.

25-29 OKTOBER: SYSTEMEN IN BEWEGING, ENERGIE IN BEELD Wil je een paar dagen ongestoord aan jezelf werken en/of bezig zijn met het waarnemen van energie en het leren begeleiden van opstellingen in een schitterende Italiaanse omgeving dan ben je van harte welkom bij de training Systemen in Beweging, Energie in Beeld. Van 26 tot en met 30 oktober zijn wij voor deze training te gast bij Maddy Kloet op het Villa FM County Estate in Selci op 50 km van Rome.

19 NOVEMBER: WAARNEMEN-INN-BEDRIJFSENERGIE Het kunnen waarnemen van bedrijfsenergie is een onmisbare tool bij het adviseren van organisaties, het begeleiden van teams en het coachen van veranderingstrajecten. Op 19 november vindt in dit kader de ééndaagse workshop Waarnemen-Inn-Bedrijfsenergie plaats, waarbij je praktische methodieken krijgt aangereikt om (eenvoudige en toch ook diepgaande) energetische boodschappen in organisaties waar te kunnen nemen, die je kunt gebruiken om tot de kern door te dringen en daarmee effectiever jouw werk te doen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND Deze maand heb ik als boekentip gekozen voor het boek Het licht zal je bevrijden - de universele wetten voor spirituele groei - geschreven door Norma Milanovich & Shirley Mc Cune. Het beschrijft op een duidelijke en leerzame wijze het transformatieproces van de aarde van de derde naar de vijfde dimensie en gaat in op wat dat voor ons als mensen betekent.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.