CHANGE-
Stories
CHANGERS
Gids
Dood
Gelukkig 
Compliment
moment
Hieronder vind je een bericht dat je kan interesseren op jouw weg naar zelfontwikkeling en persoonlijke groei. CHANGE ondersteunt dit initiatief graag. Samen kiezen we voor verandering. Together we CHANGE the world!
 
Hallo ,
 
 "Op een gegeven moment moet je gewoon loslaten wat je dacht dat er moest gebeuren en leven in wat er gebeurt."  
 
'Had ik maar.... dan..... '
In het verleden blijven hangen, spijt hebben van iets wat jij denkt dat gisteren, of eergisteren had moeten gebeuren heeft geen zin meer en is verloren energie. Ga in het moment en bekijk je situatie nog eens, en doe wat je kunt doen om er een andere betere gewenste uitkomst te creëren.
Er is altijd een mogelijkheid, misschien is er zelfs nog wel een heel veel beter optie, waar je anders niet op was gekomen.
Stel jij jezelf wel eens de vraag 'had ik maar.....??
Ik help je heel graag bij het vinden van deze andere uitkomst…
Herstellen wordt heel vaak gerelateerd aan ziekte, maar wist je, dat je ook van situaties in je persoonlijk leven kunt herstellen?
Herstellen kun je ook van ruzies, van problemen op je werk, slechte resultaten in je bedrijf, van zorgen maken, van een verlies, van onenigheid met je zakenpartner, van relatieproblemen of van een scheiding….
Het levert in ieder geval heel veel emotionele disbalans en stress op en als je hier niets aan doet krijg je vroeg of laat fysieke problemen wat weer voorboden van ziektes kunnen zijn.
Heb je net een moeilijke periode achter de rug, en sta je op het punt om je leven weer op te pakken, maar weet je niet goed hoe?
Dan nodig ik je uit om deel te nemen aan mijn online workshop “In 10 stappen vertrouwen na ziekte” waarin ik je 12 weken begeleid naar meer zelfliefde, eigenwaarde en vertrouwen in jezelf, je lichaam en een gezonde toekomst die
5 September weer van start gaat.
Klik hier voor meer informatie: veronikarutten.com/onlineworkshop, nu nog met aantrekkelijke korting.
Of neem deel aan deze mooie dag aan zee! Zaterdag 3 september organiseer ik een HERSTEL - DAG in ZEEBRUGGE (BE) Een dag voorzelf, uitzoomen, recupereren! Gun jezelf deze dag, onderbreek je dagelijkse bezigheden… en zoom uit….
Het wordt een fantastische dag die begint met YOGinA met Gina de Groote op het strand bij zonsopkomst. Er is geen ervaring met Yoga noodzakelijk, iedereen kan deelnemen.
Een dag voor jezelf, even helemaal niets, alleen jij!
Uitzoomen, alleen ZIJN, genieten van de natuur, genieten van de opdrachten en de inzichten. Even geen verplichtingen, vooral tijd voor jezelf.
Je hoeft niet ziek te zijn geweest om hier aan deel te nemen, genieten van rust, ruimte, de natuur is al voldoende. Je krijgt van mij tips en opdrachten die je helpen jezelf beter te leren kennen.
Durf jij de uitdaging met jezelf aan? Natuurlijk wel!
Je gaat herboren terug naar huis. Zegt jouw❤️ja? Meld je dan zeker hier aan:
Nog vragen? Stuur mij gerust een mail via info@veronikarutten.com
Ik wens je alvast heel veel inspiratie,
Stay healthy, live fully and ENJOY!
 
Tot snel,
Veronika
Personal Transformation for Life & Health
Auteur van het boek “In 10 stappen vertrouwen na ziekte - Geloof in je kracht en bouw aan een gezonde toekomst".

 
 
Change the Word bvba
T +32 (0)475 58 53 62 
– redactie@wearethechange.be
BTW BE 0825 066 261