Nieuwsbrief GV Delta Sport
Het is een uitdaging maar ook leuk om te doen. Vrij-turnen op donderdagavond of bodygym op maandagmorgen. Allemaal in de turnhal voor iedereen.
Maak gebruik van onze sponsor activiteiten
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                         
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl 
Vrijdag  8 oktober 2021 nummer 341
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                      
              
                                                                                           Onze jongste trainsters
 
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?        Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
                                                                                      Breng deze mee naar de turnhal
                                                                                      Verkoop het aan ons kledingrek
Vraag alle info op bij info@deltasportgym.nl
 
Nieuwe turnpakjes voor dames
selectieturnen GV Delta Sport
  
Indy Smits                                          Noah de Ruijter                               Quinty van der Wekken  
De kledingscommissie van GV Delta Sport hebben afgelopen weken hardgewerkt om de C-selectie en turnendames het nieuwe turnpakje te laten passen. Een schitterende turnpak in allerlei maten maar met de hand gemaakt tijdens de corona-tijd. GV Delta Sport had daarvoor opdracht gegeven om straks in het nieuwe wedstrijdseizoen met de nieuwe kleding deel te nemen in de districts- en landelijke wedstrijden. Echter door de lockdown was enige geduld nodig maar nu gaat het echt gebeuren. Volgende week worden de turnpakken overgedragen aan de turnsters en tijdens de OZK op 30 en 31 oktober in Laco Sportcentrum zal voor het eerst de turnpakjes te zien.
 
Wil je ook mee helpen bij de Open
Zierkzeese Kampioenschappen (OZK)
Ruim 350 deelnemers uit vele hoeken van Nederland komen op zaterdag 29 en zondag 30 oktober naar de turnhal In Laco Sportcentrum. Gelukkig hebben er al vrijwilligers gemeld om deze turnwedstrijd te ondersteunen van GV Delta Sport.
Toch hebben we nog vrijwilligers nodig op diverse werkzaamheden:
--Kassa om de intree te ondersteunen. Kiezen tussen de morgen en middag.
--Opbouwploeg voor vrijdagavond vanaf 18.00 uur om turnhal in te richten
--Opbouwploeg voor zondagavond vanaf 17.00 uur om turnhal weer op te bouwen
--Catering verzorging
Geniet van deze dagen met turnsters die na anderhalf jaar weer een wedstrijd mag turnen.
Opgave bij Janneke Grauss: jmgrauss@zeelandnet.nl
 
Voorselectie gestart onderleiding
van Jutta Padmos met veel belangstelling
 
De pré-selectie is van naam verandert in de voorselectie. Dat wil zeggen dat de geboren turnsters en turners in 2014, 2015 en 2016 die geschikt is voor wedstrijdturnen in deze nieuwe groep gaat starten. Om te benadrukken dat deze nog geen wedstrijden doen onder de KNGU maar wel de vooropleiding krijgen om uiteindelijk in één van de turn(sters) selectie te komen.
 
Onder leiding van Jutta Padmos en assistenten is de groep op zaterdag 2 oktober van 09.00 uur tot 10.30 uur  gestart.
 
De trainingsdagen zien er dan als volgt uit:
 
woensdag 15.00-16.30 uur in turnhal
zaterdag    09.00-10.30 uur waarvan eerste half uur in hal 1 en daarna turnhal
 
Rond elke vakantie zullen de turn(sters) die in 2014 geboren zijn advies krijgen over doorstroming naar een selectie.
 
De trainers hopen met deze nieuwe opzet iedereen in de juiste groep te kunnen laten trainen en hopen dat alle turn(sters) met veel plezier zullen gaan turnen.
 
Vrijturnen op donderdagavond populair tussen 20.00-21.30 uur
Bodygym kan wel wat nieuwe deelnemers gebruiken
 
Twee verschillende disciplines in een week heeft af en toe aandacht nodig. het ene omdat het al zo lekker druk is en het andere waar wel wat nieuwe deelnemers gebruiken kan. Vrijturnen op donderdag van 20.00/21.30 uur is heerlijk ontspannen. vanaf een jaar of 14/15 tot zo oud je voelt is het ideaal om lekker te sporten. Vroeger geturnd of gesport?  Kom dan naar vrijturnen want alles is mogelijk om nog wat bij te leren of lekker ontspannen te sporten in de turnhal.
Maandagmorgen in de turnhal is de bodygym actief. Vanaf een jaar of 25/30 ben je welkom tot zo oud als je voelt. Heerlijk ontspannen op de zachte turnvloer en materialen lekker sporten onder deskundige begeleiding van 9.15 tot 10.45 uur in Laco Sportcentrum.
 
Vallen en opstaan, kruipen en lopen,
klimmen en zoeken in de tunnel.....
-Kind- en oudergym een uitdaging
Iedere woensdag- en vrijdagmorgen genieten kinderen in de leeftijd van 1, 2, 3 en 4 jaar van het leuke parcours in de turnhal.. Samen met mama of papa of opa en oma maar ook een andere familielid mag mee komen om het kindje te begeleiden in de opgave om het parcours al vallend en opstaan te begeleiden.
   
  
nijntje beweegdiploma start weer
 
-Kind- en oudergym iedere woensdag- en vrijdagmorgen
 
De bedoelings is dat de docenten van kind- en oudergym binnenkort weer starten met de lijst uitdagingen om weer een nijntje beweegdiploma te behalen. Na de corona-tijd en zomerlessen is de tijd aangebroken dit weer te gaan uitvoeren.
 
Iedere woensdag en vrijdagmorgen kind- en oudergym in de turnhal
 
9.30-10.30  kinderen van 1 en 2 jaar oud
10.30-11.30 kinderen van 3 en 4 jaar oud
 
Stemmen op de Rabo Clubsupport
Van 4 tot 25 oktober kun jij je stem uitbrengen op je favoriete club of vereniging.
Ben je lid van de Rabobank dan kan je GV Delta Sport
ondersteunen door te stemmen op Gymnastiekvereniging
Delta Sport op Schouwen Duiveland

Bestedingsdoel

Delta Sport heeft regelmatig nieuwe sportmaterialen nodig gezien het intensief gebruik van matten en turnmateriaal. Om de veiligheid te waarborgen moeten deze materialen regelmatig worden vervangen. Ook willen we nieuw speelse materialen aanschaffen voor kind- en oudergym waarbij kinderen van 1, 2, 3 en 4 jaar leren om te vallen en opstaan, angst te overwinnen en leren bewegen op zachte onderdelen.
Wie zijn wij
Gymnastiekvereniging Delta Sport heeft 600 leden in verschillende disciplines. Selectieturnen jongens en meisjes, acrogymselectie, springgroepen, recreatiegym, bodygym, freerunnen, vrijturnen en kind-en oudergym met het nijntje beweegdiploma. Delta Sport beschikt over een moderne turnhal van 1100 m2 in Laco Sportcentrum in Zierikzee. De vereniging heeft vooral een grote bewegingsfunctie op Schouwen-Duiveland. Naast het bestuur en vele vrijwilligers zijn er veel trainers actief
 
 
 
Het wordt een mooie turnwedstrijd met
 
ruim 350 deelnemers in de turnhal
 
-Zaterdag 30 en zondag 31 oktober met 19 verschillende verenigingen
 
 
 
Deelnemende teams: AZTV (Zevenbergen), Bosan Turnacademie (Den Haag), ETV Olympia (Eindhoven), GV Delta Sport (Zierikzee), GV Lombardijen  (Rotterdam),  HSV (Hardegarijp), Kunst en Kracht Tilburg, O&O Zwijndrecht, WIK St. Annaland, Dynamo Roosendaal, VTV Vlissingen, NGV Nieuwerkerk a/d IJssel, Turnschool Zeeland (Vlissingen), Turnlust Pernis, Devona Wateringen, DV Dordrecht, Omnisport2B (Berkel en Rodenrijs) , GTV Amsterdam, GV Tabitta Boxtel.
 
Deze sponseren de OZK
 
www.dotnet2web.nl 
 
Schot in Nieuwerkerk
 
Afbeeldingsresultaten voor Jumbo Logo PNG. Grootte: 269 x 95. Bron: clipground.com
 
Polderweg 3
4306 BV Nieuwerkerk
0111453310
 

HuboHubo logo

 
Rijksweg 26B, 4306AW, Nieuwerkerk 0111 647 010
 
 
Aurelia Ciarelli en Sacha Welleman
 
trainen Acrodemogroep in turnhal
 
 
De start van de eerste training Acrodemogroep zijn zeer belovend.
 
Wil je ook meedoen twee keer in de maand dan zijn dit de volgende datums:
 
Zondag 10 oktober  11.00-13.00 uur
Zondag 24 oktober   11.00-13.00 uur
Zondag 7 november 13.00-15.00 uur (andere tijd i.v.m andere activiteit)
Zondag 21 november 11.00-13.00 uur
Zondag 5 december 11.00-13.00 uur
Zondag 19 december 11.00-13.00 uur
Zondag 2 januari 11.00-13.00 uur (onder voorbehoud)
 
 
 
Kaya Honders met Lotte en Guusje van Vugt knap 8e
 
op EK-Acrobatic Gymnastics
 
in Pesaro Italië met bij zijn van Delta Sport trainers
 
Delta Sport acrotrainers Wendy Huyzen en Angela Schoute met TC-lid Toos Huyzen waren getuigen in de Vitrifrigo Arena in Italiaanse plaats Pesaro van de EK-Acrobatic Gymnastics Europeans. Kaya Honders met Lotte en Guusje van Vught uit Den Bosch kwamen in deze mooie arena uit voor Nederland. Kaya is geen onbekende van Delta Sport gezien zij regelmatig in onze turnhal acrogymnasten traint met de dans, acrobatiek en turnen te brengen tot één geheel. Af en toe trainde het succesvolle trio, dat uiteindelijk knap 8e werd in Italië, ook weleens in Laco Sportcentrum.
 
 
 
 
 
In het Italiaanse Pesaro waren onze trainers en TC-lid, Wendy, Angela en Toos, in goed gezelschap van Niels Daniel die speaker was bij deze EK. Onze Belgische vriend is waarschijnlijk ook bij de komende OZAK op zaterdag 8 en zondag 9 januari 2022.
 
 
Het was goed vertoeven in het Italiaanse Pesaro.
 
Impressie van de acrotrainers en TC-lid
 
Koop je loten bij onze leden
 
Alle leden van GV Delta Sport krijgen een boekje mee met loten. We gaan, zoals ieder jaar, weer loten verkopen waarvan het grootste gedeelte van de opbrengst vloeit in de kassa van GV Delta Sport. Daarvan kan de club weer materialen kopen en evenementen organiseren.
 
De grote clubactie is in vollegang vooral online worden de loten al goed verkocht! Deze goede inzet word natuurlijk ook beloont met de volgende acties:
- Onze eigen verkoopwedstrijd: De beste 3 verkopers van onze club kunnen een prijs winnen ter waarde van 50,- euro (nieuw pakje of een andere wens).
- De landelijke verkoopwedstrijd:  De beste lotenverkopers van Nederland kunnen verschillende prijzen winnen. De hoofdprijs is een Nintendo Switch! 2e prijs een splinternieuwe fiets en de 3e prijs 4 entreekaarten voor Bobbejaanland!
- De 20-loten-actie: bij 20 of meer verkochte loten ontvang je de 20-loten-voucher. Met deze voucher krijgen je flinke korting op leuke dagjes uit bij Jump XL, Slagharen, Bobbejaanland en nog veel meer. Voor meer informatie over deze acties kun je kijken op www.clubactie.nl 
Zorg dat je zoveel mogelijk loten verkoopt voor G.V Delta Sport, want dan maak je kans op deze leuke acties en wij als vereniging kunnen weer mooie toestellen en materialen kopen! 
LET OP
Willen jullie ervoor zorgen als je je lotenboekje inleverd in de schatkist dat je voor- en achternaam erop staan!  Ook als jullie online lotenverkopen, moet je zorgen dat je voor- en achternaam bij het online lot word geschreven!
Alleen dan kan je mee doen aan de volgende actie's zoals hierboven genoemd.
SUPER LOT
Dit jaar doet G.V. Delta Sport ook mee met de verkoop van het Super Lot.
Het SuperLot kan gekocht worden door families, bedrijven en sponsoren.
Het Super lot verkopen we voor € 150,-. Hiervan gaat € 120,- (80 %) naar de clubkas.
Wil jij hem kopen? Klik dan op deze link en koop ze online!
Op naar de 1700 loten met z’n allen! Zet hem op en weet alle kleine beetje helpen.
 
Nieuwe materialen in de turnhal
    
 
Afgelopen week zijn er weer nieuwe materialen aangekomen in de turnhal. J&F leverde aanvulling zachte blokken voor de valkuil, nieuwe trampoline ter vervanging van een oude afgekeurde en een nieuwe mat. Ook werd er een nieuwe saltogordel geleverd voor de turnhal ter vervanging van de oude bij de Pegasus gebied. Op 14 oktober wordt deze door monteurs van J&F vervangen. Volgende week wordt nog een aantal matten geleverd ter opvulling van de balkenhoek en herenhoek.
 
Wil jij ook wat betekenen
voor GV Delta Sport
 
Meld je nu gewoon aan bij de club voor een functie die je waarschijnlijk goed ligt. Je krijgt daar veel voldoening in mee en betrokkenheid. Natuurlijk begeleiden we je voor de eerste stappen binnen een bestuur of commissie. info@deltasportgym.nl
.Wat zoeken wij en waarin kan je helpen:
Het bestuur moet weer aangevuld worden met twee personen.
De wedstrijdcommissie zoekt aantal nieuwe leden.
De sponsorcommissie zoekt nieuwe leden
Op te zetten een nieuwe schoonmaakcommissie
Evenementencommissie moet worden aangevuld
Wij benadrukken om ons te helpen om een club met 600 leden te begeleiden.
Aanmelden kan bij de hoofdtrainer of info@deltasportgym.nl
   
Agenda
Zaterdag 9 oktober turnwedstrijd Levi Boks en Jozua Cats (combinatie WIK Oostvoorne/DS)
Woensdag 13 oktober Ouderbijeenkomst acroselecties 20.00 uur in Laco
Zaterdag 30 en zondag 31 oktober OZK (Open Zierikzee Toestellen/meerkamp kampioenschappen in Laco Sportcentrum
Zaterdag 6 november turnwedstrijd Levi Boks en Jozua cats (combinatie WIK Oostvoorne/DS)
Zondag 7 november 2021 districts/regio training turnsters in turnhal Laco Sportcentrum
Maandag 8 november 2021 OZAK vergadering in Laco. 20.00 uur
Zaterdag 18 december open Tilburgse turnkampioenschappen jongens met deelname Delta Sport
Zondag 12 december 2021 districts/regio training turnsters in turnhal Laco Sportcentrum
Zaterdag 8 en zondag 9 januari 2022 5e OZAK (open Zeeuwse Acro Kampioenschappen) In Laco Sportcentrum
Zaterdag 29 en zondag 30 januari KNGU turnwedstrijd (onder voorbehoud0
Datum nog plannen voor gezamenlijke clubkampioenschappen Delta Sport en Turnschool Zeeland dames selecties
Clubkampioenschappen recreatieve groepen Delta Sport (onder voorbehoud nog geen datum)
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport naar 2022
 
    
  
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te onvangen.