VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva   smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, liksom även verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …
Längst ned i detta brev finner du drömmar med tolkningar.

Nu är det 2017 och Vi går mot nya erfarenheter och nya höjder i vår vibration. Det är dags att göra en ny koll inåt och känna in ”Var står jag nu och vem är jag nu”.
Vi har utvecklats starkt i många år. Det har tagit på våra krafter. Vi har stötts och blötts och manglats. Förändrats och förhoppningsvis blivit klokare.
Det är starka polariseringar i världen, och vi behöver hjälpas åt (hjälpa oss själva) på vår resa genom livet. Vi guidas nu till att ytterligare förankra och förkroppsliga ännu högre aspekter av vårt medvetande i vårt mänskliga fysiska jag.  För att kunna skapa den verklighet vi vill se, behöver vi ta mera ansvar för vår andliga utveckling genom att se med hjärtats ögon, utan dömande och utan projiceringar, och grunda vår gudomliga aspekt i kroppen och i vardagslivet. På så sätt uppstår ett nytt och större perspektiv med nya gryningar både inombords och utanför.
 
Nya boken är nu ute smiley Utgiven av HDP Heart Dreaming Publishing. Från 15 februari tills 15 mars får du som läsare av mitt DrömNyhetsBrev köpa Brev från Drömkällan för 199 kr (istället för 230) plus frakt 49kr, totalt 248 kr.
Du beställer boken genom att mejla till förlaget på
magnus@heartdreaming.se och uppge koden ”MINERVA-LI1702”, samt din adress. Du får sedan boken hemsänd tillsammans med en faktura.
(Ack, svårt med tekniken: Bild på nya boken 'Brev från Drömkällan' ska vara här men verkar ha lagts som bilaga i stället. Jag kan inte se slutresultatet här. Vi får alla se hur det ser ut när Drömbrevet kommer i email boxen )
 
Helgen 31mars-2april erbjuder jag kurs i Stockholm:
- Att släppa och läka negativa bindningar
- Minerva-Stjärnan
- Helande meditationer
Om du vill ha mera info, mejla förfrågan till
minerva-li@comhem.se
Välkommen

DRÖM 1 OM BIN
Jag fick meddelande om att jag skulle få bin. ???
Gittan
TOLKNING
Ett meddelande från DrömKällan om vad som ska ske. Fråga dig vad bin kan symbolisera för dig. Vad gör de? Hur fungerar de?
DRÖM 2 OM BIN
Några nätter senare drömde jag att jag ägde några honungsbin. Jag kände stor glädje och tacksamhet över dem. De skulle se till att jag får all den honung jag behöver.
Gittan
TOLKNING
”Landet som flyter av mjölk och honung” betyder att ha allt man behöver av näring och glädje.
Bin bygger 6-kantiga vaxkakor (helig geometri) som de sedan fyller med honung (som har mycket näring och många läkande egenskaper).
Drömsymbolerna från DrömKällan meddelar dig att du nu och hädanefter kommer att ha allt du behöver av närande, läkande och glädjande energier.

DRÖM OM EN MAN
I vakna livet hade jag träffat en man. Sen drömde jag att en ung man närmade sig. Han stannade på 50 meters håll och började onanera. Jag undrade varför han inte kom närmare och varför han bara tänkte på sin egen sexuella tillfredsställelse.
Kajsa
TOLKNING
En varningsdröm. Mannen du träffat kanske inte är förmögen till närhet och inte heller förmögen att inse eller möta andras/dina behov.

DRÖM OM TVÅ MÄN
Senare hade jag träffat två män. Då drömde jag att jag såg två fiskar med ansikten som de två männen. Min lärare var med mig. Han talade om att dessa fiskar ännu inte var mogna att gå upp på land och bli människor, och att de inte heller gick att äta eftersom de endast bestod av brosk och slem.
Kajsa
TOLKNING
Varningsdröm. De två männen är omogna, ”ännu inte människor”, oförmögna att möta dig som ju redan är människa. Där finns inget ”matnyttigt” alls för dig och dessutom är de utan stadga.

Reflektion: Fiskdrömmarna kan även tolkas som endast gällande drömmaren själv. Då blir tolkningen så här:
Kajsas inre manliga del är omogen och utan stadga, och kan ännu inte stödja Kajsa och hennes behov.
Vår maskulina princip (vår inre manliga sida) är den aspekt av oss med vilken vi ska kunna stödja och uppmuntra våra känslor och vår längtan. Den ska även stödja oss i vårt fria självuttryck.
 
Ställ in dig på ett så harmoniskt och kärleksfullt frekvensområde du förmår innan du somnar, så får du mera kreativa vackra drömmar.
Det gör du genom att gå igenom och släppa det som har hänt under dagen. Sen, tänk på något fint som får dig att slappna av och känna frid. Eller lyssna på vacker musik.
 
Louise Minerva-Li
 
Sprid Drömkunskapen genom att skicka detta brev till en vän. Klicka här: Forward this email to a friend