Nieuwsbrief rdgKompagne
RDGKOMPAGNE NIEUWSBRIEF MEI
 2022
 
Een nieuwe directeur
Eric SchonewilleOp 12 mei neemt directeur Peter Ossenkoppele na ruim twaalf jaar afscheid van rdgKompagne om te gaan genieten van een welverdiend pensioen. In de afgelopen jaren heeft Peter rdgKompagne geleid en gevormd tot een stabiele organisatie, die staat voor de cliënt en gaat voor kwaliteit.
 
Deze week heeft onze nieuwe directeur Eric Schonewille het stokje van Peter overgenomen. Eric is geen onbekende in ons vakgebied: hij heeft in zijn loopbaan ruime ervaring opgedaan bij zorgverzekeraars, zorgkantoren en in de sector van hulpmiddelenleveranciers. Wij hebben dan ook alle vertrouwen in een goede samenwerking en wensen Eric alle succes toe bij de invulling van deze functie.
 
Bezoek ons op Support 2022
Support 2022Na vier jaar afwezigheid staat eindelijk de Support beurs weer op het programma. En natuurlijk zijn wij ook weer van de partij, dat feest willen we niet missen!
 
Na die vier jaar is er genoeg nieuws te ontdekken in onze stands. Kom kennismaken met o.a. TubusOne, Sammie, de Vibes, TD I-110, TD Pilot, Tellus (i)6, de MEMO serie, AssistX, 2Speak, onze Kojo V en Acticomm Evo. Of kom ontspannen in onze multisensorische ruimte en ontdek Het Nieuwe Snoezelen en de vele interactieve en therapeutische mogelijkheden van het SHX-systeem. En kom ook onze nieuwe directeur de hand schudden, of gewoon bijkletsen onder het genot van een goede kop koffie. U treft ons in hal 8, stands D039 en D045.
 
Support vindt plaats van woensdag 15 t/m zaterdag 18 juni in de Jaarbeurs in Utrecht. Via onderstaande link kunt u zich aanmelden voor gratis toegang. Zien we u daar ook?
 
Webinar: Ontmoet Jeppe en de TubusOne
Jeppe met de TubusOneVlak voor de eerste coronalockdown in 2020 introduceerden wij de TubusOne: een innovatieve mondstylus met blaasfunctie, voor het handenvrij bedienen van tablets en smartphones. In Scandinavië wordt de de TubusOne al veelvuldig gebruikt door mensen met bijv. een spierziekte of dwarslaesie en ook in Nederland kennen we al enkele gelukkige gebruikers. Maar we hebben de TubusOne in Nederland nog niet de aandacht gegeven die hij verdient. We doen daarom graag een herintroductie!
 
Op 18 mei hosten wij een webinar in samenwerking met de Deense ontwikkelaar Tubus Technology en gebruiker Jeppe Bülow-Lehnsby. Jeppe is een 53-jarige man met MS, die zowel privé als voor zijn werk gebruik maakt van de TubusOne. U ziet Jeppe op de foto en in dit filmpje.
 
Wilt u Jeppe zelf ontmoeten, zien hoe hij de TubusOne gebruikt en hem vragen naar zijn ervaringen? Meld u dan aan voor deze webinar.
 
 
Vibe 10: sterk in communicatie
Vibe 10De populaire 10 inch Vibe van Jabbla heeft een opvolger gekregen. Net als zijn voorganger is de Vibe 10 compact, elegant plat, licht van gewicht, met krachtige luidsprekers en een meeleesscherm voor de gesprekspartner. Maar voor de Vibe 10 heeft Jabbla de lat nóg hoger gelegd, met >een robuustere bouw, een groter scherm en betere prestaties.
 
 
Een snoezelruimte bedienen met oogbesturing
SHX en TD PilotIn een SHX snoezelruimte geeft u al uw cliënten zelf de regie. In deze korte video laat adviseur Maria Noyons zien hoe je de iPad-gebaseerde TD Pilot kan gebruiken om een SHX snoezelruimte te bedienen met oogbesturing én daarover te communiceren.
 
Wilt u ook méér doen met uw cliënten met beperkte mogelijkheden? Bezoek dan onze workshop op 19 mei of 27 juni, of onze stand op Support.
 
Nieuwe adviseur gezocht
Adviseur HulpmiddelenWil jij ook aan de slag in de voorhoede van Ondersteunde Communicatie en Assistive Technology? Ben je logopedist, ergotherapeut, orthopedagoog of bewegingstechnoloog en wil je opgeleid worden tot adviseur? Ben je handig met techniek en sta je stevig in je schoenen? Dan zoeken wij jou!
 
Voor ons regioteam West zijn wij op zoek naar een nieuwe Adviseur Hulpmiddelen.
 
Altijd op de hoogte van ons laatste nieuws?
Volg ons op Facebook, Instagram en LinkedIn en ben altijd direct op de hoogte van de nieuwste hulpmiddelen, webshopaanbiedingen, cursussen en andere nieuwtjes. Via deze kanalen delen wij ook regelmatig nieuwe filmpjes en tips.
 
Facebook Instagram LinkedIn YouTube
Meer informatie over onze hulpmiddelen en diensten leest u op
U ontvangt deze nieuwsbrief omdat u zich hiervoor heeft aangemeld of omdat u klant bent van rdgKompagne. Wilt u onze nieuwsbrief niet meer ontvangen, dan kunt u zich uitschrijven via de link hieronder. Onze privacyverklaring kunt u lezen op onze website.