HOE BUNDEL JIJ JE ENERGIE?


Ook zo genoten van de Bloedmaan en Maansverduistering op 21 januari jl.?

Daar waar de winter al een uitnodiging vormde om je terug te trekken en naar binnen te keren, heeft deze bijzondere maanstand een extra stimulans gegeven om tijd vrij te maken voor jou en jezelf. Een periode van (zelf)reflectie om enerzijds te onderzoeken welk oud zeer en bijbehorende emoties je niet meer dienen en opgeruimd mogen worden. Maar anderzijds zeker ook bedoeld om nog meer bewustzijn op te bouwen over de vele dimensies, lagen en inhoud waar jij uit bestaat en de vele mogelijkheden die jou daarmee ter beschikking staan. Zo kan je helder krijgen wat je in het voorjaar tot bloei wil laten komen. Zorg in deze fase voor voldoende warmte, zelfbescherming en een veilig "nest". Jouw eigen spiritualiteit geeft de benodigde rugdekking. Durf met deze houvast de diepte in te gaan. En lukt dit niet op eigen kracht, vraag dan een aardse of geestelijke begeleider om je in dit proces bij te staan.

Er wordt gevraagd om met een andere bril naar de dagelijkse dingen te kijken. Dat wat in de oude tijd als vreemd of afkeurenswaardig beschouwd werd, verdient in deze tijd waarin veel aan het veranderen is, een ander label. Door hierin met de tijd mee te gaan, besef je dat het niet zo vreemd is wat jij allemaal verlangt met betrekking tot (zelf)expressie. Het is echt mogelijk en zelfs wenselijk om dat te realiseren. Misschien ben je hierin zelfs al verder op weg dan je door hebt.

Door het derde oog te verbinden met het buikgevoel wordt meer en meer helder voor welke aspecten het innerlijke vuur brandt en waar écht passie naar uitgaat. Dat geeft focus en richting aan de vooruitgang en het hieraan geven van een aardse vorm. Neem de tijd om jouw krachten te bundelen en je te laten inspireren door nieuwe kleuren. De cirkel is rond. Het balletje mag gaan rollen. Door in de overgave te gaan, wordt vanzelf duidelijk welke flow bij jou past. Bij sommigen zal de lancering langzaam gaan, terwijl bij anderen de dingen meer een vogelvlucht lijken te nemen. Ieder tempo is goed. Ga maar mee op de stroom en weet dat je begeleid wordt. Er zijn aardse en spirituele hulpbronnen die je in de goede richting duwen. Het gaat precies zoals het de bedoeling is. Meer en meer zul je het gevoel hebben dat je jouw eigen leven in eigendom kunt nemen en laat je vooral verrassen op welk pad jou dat brengt. Een maand februari toegewenst waarin jij je zowel laat leiden als ook de leiding neemt!


ENERGIECONSULT
Ben je nu alweer toe aan vakantie, terwijl het jaar pas net begonnen is? Wellicht is het dan interessant om jouw energiehuishouding eens onder de loep te nemen. Ik begeleid je daar graag bij in een individueel consult, waarbij ik gebruik kan maken van verschillende werkvormen zoals systemisch werk, energetisch (lichaams)werk en innerlijke reizen. Je kunt me bellen op 033-4451480) of mailen naar info@coach-inn.nl voor informatie en het maken van een afspraak.


11 MAART: THUISKOMEN IN JEZELF MET INNERGY WATERS VERBINDINGSET
Wil je dichter bij jezelf leven én leren werken met de energetische ondersteuning van de intentiedragers, energietekeningen en energetische teksten uit de Innergy Waters Verbindingset voor jezelf en in de begeleiding van anderen? Dat kan in de workshop "Thuis komen met de Innergy Waters - Verbindingsset" op 11 maart a.s.


20 MAART: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Op 20 maart begint de 5-daagse basisopleiding Coach-Inn-Systemen, waarin je jezelf het systemische gedachtegoed en de praktische vaardigheden eigen maakt die nodig zijn om zelf opstellingen te faciliteren in jouw dagelijkse (coach)praktijk.


BOEKENTIP
Je kunt het gewenste leven creëren door gebruik te maken van de Wet van de Aantrekkingskracht. In het boek "Vraag en het wordt gegeven - leer je diepste wensen te manifesteren" van Esther en Jerry Hicks wordt tot in detail en op een praktische wijze beschreven hoe je dat kan realiseren. Misschien niet voor iedereen nieuw, maar wel een zinvolle reminder die het mogelijk maakt om er weer op een diepgaandere manier mee te oefenen.


RECEPT VAN DE MAAND
Velen kennen mijn motto: "een dag zonder soep is een dag niet geleefd". En natuurlijk maak ik die bij voorkeur zelf. Je kunt het dan ook niet zo gek bedenken of ik maak er wel soep van. Op de een of andere manier zat daarbij aubergine als basisingrediënt niet zo in mijn referentiekader tot ik de afgelopen maand een aubergine had die echt op moest. En zo werd deze heerlijke auberginesoep toegevoegd aan het assortiment.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.