WANNEER KOM JIJ IN BEWEGING?


De maand februari kent vele gezichten. Het onderliggende thema gaat over het krijgen van nieuwe perspectieven. Deze zullen luid en duidelijk tot je komen. De informatie is ter goedertrouw, maar kan wel voor opschudding zorgen. Het is mogelijk dat je de energie in aanvang als zwaar ervaart, maar uiteindelijk zal deze speelsheid en verlichting geven. Om te voorkomen dat je het gevoel krijgt dat je aan een zijden draadje bungelt, is het belangrijk om een goede verbinding te maken met jezelf en volledig aanwezig te zijn in jouw lichaam. Hierdoor kun je op acceptabelere manier meedeinen op de mogelijk onaangename dingen die voorbijkomen. Zij lijken onvermijdelijk en een noodzakelijk kwaad te zijn.

Nadat er lange tijd een sluier over ons bestaan heeft gelegen, zal het leven transparanter worden. Dat wat lang onder het oppervlak heeft gelegen, kan niet meer verborgen blijven. Dit leidt tot menig ontboezeming. Het zou zelfs kunnen zijn dat het ene schandaal na het andere aan het licht komt. Daardoor kan het best een pittig maandje worden dat voor gemengde gevoelens zorgt. De kunst is om jezelf niet voor de kop te slaan dat je sommige dingen niet eerder hebt "gezien". Je was gewoonweg nog niet eerder in staat om zo helder waar te nemen. Daar was eerst een bewustzijnssprong voor nodig. Met de energieshift op 21 december jl. is daar een belangrijke aanzet aan gegeven.

Deze maand worden er ook weer nieuwe energieën aangereikt vanuit het universum en de geestelijke wereld. Dit kleurenspel begint met roze (universele liefde) en gaat vervolgens via groen (liefde voor jouw eigen natuur) over in wit (zuivering en geestelijke leiding). Het middelpunt dat eerst blauw is, verschuift en draait, waardoor het een lila kleur krijgt. In het centrum ontstaat een oranje lemniscaat waardoor de energie beter gaat stromen. De juiste sleutel wordt gevonden om een slot te openen dat lang gesloten is geweest. Een spirituele geboorte, waarbij er meerdere wegen ontvouwen worden. Dit kan tot twijfel leiden wat jouw juiste richting is. Het een sluit echter het ander niet uit. Daarom is het eigenlijk niet zo belangrijk welke weg je kiest. Het vraagt vooral van je om in beweging te komen. Hierdoor voel je dat je meer aardeverbinding en stevigere benen krijgt. Dit maakt dat je beter voor jezelf, jouw mening en jouw idealen kunt gaan staan.

De nieuwe mogelijkheden die op jouw pad komen, zullen gevoelens van vrijheid geven. Een goed moment om controle los te laten en in de overgave te gaan. Jouw weg kan nog alle kanten op. Het is een goed moment om jouw onbevangen, onschuldige, innerlijke kind aan het stuur te zetten. Laat je leiden door zijn of haar intuïtie. Volg zo de verrassende weg die zich openbaart na langere tijd vast gezeten te hebben. Vertrouw op een goed en gewenst verloop, ook als het pad totaal niet logisch is.

Weet dat er met jou vele mensen onderweg zijn. Zie elkaar en steun elkaar daar waar mogelijk. Vanuit zelfzorg en in je eigen kracht staan, is het echter wel de bedoeling om gelijktijdig ook heel dicht bij jezelf te blijven. Een gezonde maand februari toegewenst en vergeet vooral ook niet om speels jouw heldere licht vanuit overvloed in jezelf en zo ook rondom je heen te laten schijnen!


EEN GREEP UIT DE COACH-INN AGENDA VOOR DE KOMENDE MAANDEN:
Een noot vooraf: Mochten trainingen niet live door kunnen gaan, dan worden er in overleg met de deelnemers nieuwe data gepland

1 FEBRUARI - 19.30 UUR: ADEM-INN (VIA ZOOM)

5 FEBRUARI - 10.00 UUR: ONLINE WERKEN-INN-SYSTEMEN (VIA ZOOM)

9 FEBRUARI: COACH-INN-SYSTEMEN - FACILITEREN OPSTELLINGEN

15 MAART: KARAKTERSTRUCTUREN SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN

7 APRIL: SYSTEMISCHE WERKVORMEN 1-OP-1Jouw GPS - Web is dag en nacht toegankelijk. Je treft daar vele oefeningen en opdrachten aan om jouw groeiprocessen te ondersteunen en te versnellen.

Deze maand geldt er voor jullie als nieuwsbrieflezers een speciale KORTING van 50 Euro. Vul bij je bestelling in de webshop de CODE: GPS-50 in.

Wil je naast online oefeningen nog extra individuele coaching? Kies dan voor Jouw GPS - Op Maat.

Past een groepsreis beter bij jou? Op 5 maart start Jouw GPS - Live . In dat geval kom je samen met jouw reisgenoten 10 keer bijeen in het Bolwerk om onder begeleiding van Nienke in jezelf thuis te komen.


BOEKENTIP
Zin in een spirituele roman? Dan kan ik Time Bender van Tijn Touber van harte aanbevelen. Het verhaal gaat over een jongeman die in een galactische strijd terecht komt. De mens vervult hierbij een sleutelpositie om dit patroon voor eens en voor altijd te doorbreken. Op een soepel leesbare manier wordt er zo met een heel nieuw licht op ons vertrouwde wereldbeeld geschenen. In de spiegeling met dit verhaal word je uitgenodigd om op een andere, diepgaandere manier te kijken naar jouw eigen leven en het verloop hiervan.


RECEPT VAN DE MAAND
Wil je een keer iets anders dan anders bij de lunch of bij de borrel? Canihua Muffins zijn echt heerlijk. Je kunt ze goed combineren met tapenade of een geitenkaasspread.


INDIVIDUELE SESSIES LIVE EN ONLINE
Heb je wat ondersteuning nodig om voor jezelf de juiste koers te bepalen? Je bent zowel Live als via Skype of Zoom van harte welkom voor een (lichaamsgerichte) coaching, (familie)opstelling, reading of verbonden ademsessie! Voor het maken van een afspraak kun je een mail sturen naar info@coach-inn.nl of mij bellen op 033-4451480.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.