Nieuwsbrief GV Delta Sport 
Vorige week werd weer veel nijntje beweegdiploma uitgereikt aan onze jongste leden. Een eer dat wethouder van sportzaken Daniël Joppe dit namens de gemeente Schouwen-Duiveland kwam doen. Kijk naar de foto's in deze nieuwsbrief.
 
Kijk op https://www.deltasportgym.nl                          
Heb je vragen mail dan naar info@deltasportgym.nl  
Vrijdag 8 juli  2022 nummer 379
Nieuwsbrief is ook te lezen op de website                       
             
                                                                                      De heren A-selectie verdiende veel medailles in Tilburg
                                                                                                                                                                                                                                                        
     
Wil je ook sponsor worden van GV Delta Sport?              Heb je nog een turnpakje thuis hangen?
En dan een mooi banner neerhangen waar                        Breng deze mee naar de turnhal
dagelijks wordt getraind en veel publiek                           Verkoop het aan ons kledingrek
 
Veel foto's van activiteiten GV Delta Sport zijn inmiddels op facebook gvdeltasport geplaatst
   
Inmiddels nieuwe editie op facebook gezet. De laatste editie op 1 en 3 juli
 
Zomervakantie nadert voor GV Delta Sport
De laatste training voor alle groepen voordat we de zomerstop even ingaan is op zaterdag 23 juli 2022. Omdat er nodige werkzaamheden moet gebeuren aan de turnhal verlichting, muziekboxen enz. zal de turnhal drie weken gesloten zijn. Er zullen nog wat werkzaamheden plaatsvinden zodat we vanaf maandag 15 augustus vooral met de selectiegroepen weer de trainingen kunnen opstarten. Ook zijn we aan het kijken of er de laatste drie weken van de vakantie wat open lessen kunnen komen. Volg onze nieuwsbrief of website.
Selectiegroepen: Deze gaan vanaf 15 augustus in een aangepast rooster trainen (info bij trainers)
Freerungroepen: Vanaf dinsdag 16 augustus alleen op dinsdagavond 19.00-21.00 uur trainen (alle groepen)
Recreatiegroepen: Moeten we nog vasstellen.
Jongste heren turners van GV Delta Sport pakken
verschillende kampioenstitels in Tilburg.
.
De jongste turners (Benjamins) van GV Delta Sport hebben op de eerste dag van de open Tilburgse toestellen kampioenschappen negen medailles gewonnen. Bij de club Turn Point Tilburg lieten de heren uit de A-selectie van GV Delta Sport een mooie indruk achter met medailles om hun nek.  Bij de instap B verzamelde Joas Hout uit Noordgouwe maar liefst zes medailles waarmee er totaal vijftien medailles mee ging naar Schouwen-Duiveland. Natuurlijk was hoofdtrainster Jutta Padmos blij met deze resultaten op de eerste dag. Mooi om zoveel medailles te winnen dat belooft wat met deze jonge turners voor het komende seizoen als ze overstappen naar de 1e divisie instap A.
Joas Hout werd bij de instap B Tilburgs kampioen op de vloer en voltige en pakte brons bij de ringen, sprong en brug. Bij de benjamins was Thyano Krakeel kampioen bij het moeilijke onderdeel voltige. Daarna pakte hij nog eens drie zilveren medaille op vloer, ringen en rekstok. Dex Karman mocht vier keer het erepodium beklimmen voor zilver op de voltige en bronzen medailles voor vloer, ringen en sprong. Thymen de Jonge moest het zilver delen met zijn clubgenoot Karman op de voltige en viel net buiten het podium bij de vloer- en sprongen oefening (4e). Nout van Welt als 1e jaars benjamin deed uitstekend mee bij de jaar oudere concurrentie. De Zierikzeese turner stond met een vierde plaats net naast het podium bij de rekstok en op vloer, ringen, sprong en brug wed hij 6e van de twaalf concurrenten. Een mooi optreden van de 5-jarige turner Thymor Krakeel (pré-benjamin) op vijf toestellen was zijn debuut met twee zevende plaatsen op vloer en rekstok.
.
.
.
 
Jack van Uffelen Tilburgs kampioen op de sprong en
Thijs van Welt sleept drie zilveren medailles uit de strijd
- Ian Geertse net naast podium op vloeroefening
Ian Geertse, Jack van Uffelen, Thijs van Welt met hoofdrainster Jutta Padmos
.
TILBURG - OP de tweede dag van de open Tilburgse toestellen kampioenschappen hebben de heren van de A-selectie GV Delta Sport in de hoogste divisie van de KNGU instap A vier podium plaatsen verdient. Bij Turn Point Tilburg was de concurrentie stevig en niet vanzelfsprekend om op het podium te komen.  De drie turners van Delta Sport wisten bijna op alle zes toestellen een top tien plaats te veroveren van de 23 deelnemers in deze klasse.
Jack van Uffelen uit Zierikzee pakte goud op zijn specialiteit de sprongen-oefening. Een hoge score van de jury was de hoogste trede van het podium voor deze talentvolle turner. Op brug- en rekstok oefening werd hij vijfde en een keurige zevende plaats op de vloeroefening. Thijs van Welt was duidelijk aanwezig in de sporthal waar een turnarena was gebouwd. Onder begeleider Jutta Padmos pakte hij drie zilveren medailles op de vloer-, ringen-, en rekstokoefening. Bij voltige net naast het podium (4e) en bij sprong (5e) en brugoefening (6e) was hij een turner die bij de beste zes hoorde. Ian Geertse, net terug van een lastige blessure had uitzicht op bronzen medaille bij de vloeroefening. Maar een val voorkwam een podiumplaats. Bij sprong (7e) , rekstok (7e) en ringenoefening (8e) behoorde hij toch bij wat trainingsachterstand tot de top tien van het toernooi.
.
  
Jack van Uffelen                                Thijs van Welt   
.
Ian Geertse met assistent trainer Sander Geertse
De gouden sprong van Jack van Uffelen
Wethouder Daniël Joppe reikt de nijntje beweegdiploma uit
  
Het was echt feest vorige week vrijdag in de turnhal. Hoogstpersoonlijk kwam wethouder van sportzaken Daniël Joppe de nijntje beweegdiploma's uitreiken. Er was weer hard gebouwd aan een mooie parcours met vele uitdagingen zodat de laatste opdracht voor het nijntje beweegdiploma gehaald kon worden. En je raad het al? Iedereen is geslaagd zodat de wethouder het even druk had met de diploma's van de KNGU
Kleine impressie van de leuke morgen met nijntje beweegdipolma
    
   
 
 
 
 
 
 
Trainingsdagen Acrodemo groep 
Op twee zondagen in de maand is er een mogelijkheid om in de acrodemogroep te komen trainen. De training vind plaats in de turnhal van Laco Sportcentrum tussen 11.00-13.00 uur , 17 juli, 24 juli en starten in het nieuwe seizoen weer op 21 augustus en 4 september.
 
Voorlopig programma organisatie wedstrijden door GV Delta Sport seizoen 2022/2023
 
Zaterdag 22 en zondag 23 oktober OZTK (Open Zierikzeese Turn Kampioenschappen) in de turnhal)
Zaterdag 12 en zondag 13 november 1e landelijke plaatsingswedstrijd turnen dames KNGU in Laco Sportcentrum
Zaterdag 6 en zondag 7 januari 2023  6e OZAK (Open Zeeuwse Acrogyn Kampioenschappen) in turnhal
Zaterdag 21 en zondag 22 januari districtswedstrijd turnen heren in de turnhal
 
    
Agenda
Zaterdag 23 juli laatste trainingsdag dan drie weken geen trainingen in de turnhal
Zaterdag 17 september nationale sportweek/dag op Havenplein Zierikzee met deelname van Delta Sport
Zaterdag 17 september 2022 talentendag GV Delta Sport in de turnhal
Zaterdag 23 en zondag 24 oktober OZTK (Open Zierikzeese Turn kampioenschappen) in de turnhal
Grote uitvoering alle leden GV Delta Sport juni 2023 in Laco Sportcentrum
  
     
      
Wij hebben ons best gedaan om de email adressen zo keurig mogelijk in te voeren en in vertrouwen te gebruiken. Wij geven de emailadressen niet aan andere partijen en worden alleen maar gebruikt voor de leden binnen de club.In deze nieuwsbrief is de mogelijkheid om u automatisch uit te schrijven indien u deze brief niet meer wenst te ontvangen.