6 juni 2017
 
 1 jaar online!
Groninger Blaarkop Webshop Boerderij Blog
1 jaar online!
Een jaar geleden vierden we, na maanden hard werken, dat de website online ging. Nu zijn we alweer een jaar verder en dat is reden voor een feestje! We hebben het afgelopen jaar veel mensen blij gemaakt met het (h)eerlijke vlees van de Blaarkop en met de andere eerlijke producten uit onze webwinkel. Wij proosten op het afgelopen jaar, maar vooral: op de toekomst!
  • Deze week* 10% korting op losse rundvleesproducten, met kortingscode Feest 
  • Iedere klant ontvangt bij de bestelling* een verrassingskortingscode voor een volgende bestelling 
  • Vanaf nu worden bestellingen boven de €100 gratis verzonden, in heel Nederland!
* week 23
 
Wij hopen voor het komende jaar (en daarna) op mooie bestellingen, op het kunnen leveren van duurzaam en (h)eerlijk vlees, op een zekere toekomst van de Blaarkop én op vele smakelijke maaltijden voor onze klanten!  
poulet lam

Lamspoulet

€ 4,50

BBQ Pakket Deluxe
 
€ 56
Ondertussen in de webwinkel...
Het is even wat rustiger qua nieuwe producten, dat komt doordat wij nu vooral op de achtergrond bezig zijn: contacten leggen met duurzame producenten of boeren van goed, eerlijk en puur voedsel. Pas wanneer wij echt zeker zijn van de manier van veehouden en/of tot stand komen van het voedsel, willen wij het product toevoegen aan onze webwinkel. En het moet natuurlijk lekker zijn! Er liggen mooie samenwerkingen in het verschiet.
 
Nu de zomer zo goed als begonnen is en de zon zich al gul heeft getoond, hebben wij weer een BBQ pakket online staan. Een pakket met zowel luxe rundvlees als de meer basic hamburgers en worstjes. Voor elk wat wils! Met dit pakket in huis heb je genoeg vlees in de vriezer liggen voor een uitgebreide barbecue, of je geniet er een paar keer van als je met een kleiner gezelschap bent. 
 
Ook nogmaals het vermelden waard: gratis verzending bij bestellingen vanaf €100! Van boerderij tot jouw vriezer, volledig veilig en professioneel diepgevroren transport. 
Rechtstreeks van de boer Duurzaam kwaliteitsvlees Korte levertijden