Om stjålen kunst på ebay, invitation til debatter, rundvisninger og
støbekurser og om hvorfor det er værd at like Galleri Galschiøt på facebook.
 
På galleri Galschiøts facebookside kan man pt. deltage i konkurrencen om en engel-skulptur og følge med i næste Galschiøts kommende Burkahappening.
 
 1.  19. april: Offentlig rundvisning på Galleri Galschiøt
 2.  24. april: Byvandring med Galschiøt i Århus
 3.  25. april: Europa og Humanismen. Debat på Galleri Galschiøt  m Steen Gade
 4.  15. maj: Kunst- og kulturpolitisk topmøde på Christiansborg
 5.  24. maj: Heldagsudflugt til Galleri Galschiøt fra Århus
 6. Nyhedsbreve og Facebook
 7. Stjålne malerier for 750.000kr
 8. Fuckfingre og en ny konkurrence på facebook (herunder)
 9. Aske beretter
 10. Aktuelle og kommende udstillinger (nederst)
 11. Støbekurser på galleriet (nederst)
 
Kære
 
Aktivitetsniveauet på galleri Galschiøt er jo ret højt og mange aktiviteter sker ret spontant. Nyhedsbrevet her sender vi kun ud ca. en gang hver måned. Derfor laver vi løbende opdateringer om vores aktiviteter på facebook. Så det er måske en god ide at like siden hvis du vil have det hele med.
 
Mens nyhedsbrevet er en uddybende beretning om hvad der rører sig på værkstedet og hvilke events du kan se frem til, finder du på galleri Galschiøts facebook-side bag-om-Galschiøt-videoer, finurlige updates, billeder fra ugen, konkurrencer og oplysning om de events der sker lige om lidt.
   
Vi er selvfølgelig enormt glade for at du følger med i nyhedsbrevet og det er også hyggeligt at skrive, så bliv endelig ved med det  smiley  
 
Vi er blevet dus med INTERPOL i en af værkstedet største detetiv-sager til dato. I 2011 mistede vores Mexicanske super-kunstmaler Aberto Reyes en DHL-forsendelse med malerier til en værdi af 750.000kroner. Bedst som vi troede de var forsvundet for evigt, dukkede et af dem op på ebay, hvor hæleren havde sat det til salg med maleriets og kunstnerens fulde navn til 8.999 dollars.
 
Selv ikke ebay i USA må sælge hælervarer, så vi har været i kontakt med det danske politi som arbejder med at få billedet tilbage og tyven fanget. Det er dog ikke så let, for det er interpol der skal klare ærterne i udlandet og ebay har forskanset sig bag tykke murer af jura, formler og manglende telefonnumrer og ansvarlighed. Jeg skal nok holde jer opdateret når der kommer mere om sagen.    
 
På galleriet sælger vi fuck-fingre som aldrig før. Egentligt var det aldrig en del af planen at vi skulle sælge små fuck-finger-skulpturer. Men i forbindelse med konkurrencen hvor 660 personer ytrede sig om hvem man gerne ville pege langefingeren imod fik vi så mange forespørgsler at vi var nødt til at lave en hel serie.
 
Sidst på måneden lancerer vi en ny fed event på Facebook. Denne gang med en mere positivt vinkel end en ”Fuckfinger”. Vi sletter vores andre Facebook-sider så vi kun har Galleri Galschiøt-siden og Jens’ profil, så hvis du ikke er på vores GalleriGalschiøt Facebook kan du melde dig til for at deltage.
 
Successen med fuckfinger-kampagnen skylder vi især Jens’ multi-kunstner-elev Aske, der for alvor har vist os hvordan man bruger facebook. Det handler om en mere direkte og personlig stil, så man kan følge med og føle ’galleri-Galschiøt-ånden’ hjemme fra sin egen stue.
 
Vi har bedt Aske om at skrive lidt om vores oplevelser med at bruge facebook, om hvorfor korte håndholdte amatør-videoer er bedre en de redigerede og flot opsatte videoer og meget andet.
   
Med ønske om at du får nydt den længe ventede forårssol overlader jeg pladsen til Aske (og hvis du slet ikke interessere dig for facebook, så scroll forbi og tjek vores events ud nederst på siden).
 
Kærlig hilsen Master-skribent Lasse Markus
 
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
Imellem alle facebookskandalerne har vi lige lært at bruge det
Beretning af Aske Kreilgaard
 
Facebook trækker for tiden utrolig mange negative historier, men det har ikke afholdt os fra at lære at forstå hvordan det hele hænger sammen og hvordan man kan bruge det til at sprede den gode historie. Den sidste halvanden måned  har vi researched og studeret hvordan vi bedst kommer ud med vores historier igennem sociale medier og hvordan de egentlig fungerer. Jeg vil mene at vi nogenlunde har knækket koden. Det vil jeg gerne dele det med jer:
 
Der først og fremmet en masse tekniske ting at tage hensyn til. Facebooks algoritme bestemmer hvem ens historier kommer ud til. Man kommer ikke ud til alle ens venner med det samme. Ens venner har nogle forskellige scorer afhængig af hvor meget de interagere med dig og din side. Dem med de højeste scorer skal så ”syntes godt om” ens opslag før den kommer videre til de næste osv. tidspunktet for de opslag har også noget at sige i forhold til hvor mange du kommer ud til. Den aktuelle historie bliver prioriteret højere end en historie der blev skrevet 4 timer før. Disse ting kræver således at man hele tiden er aktiv på siden. Mindst et par gange om dagen hvis man gerne vil nå ud til alle.
 
Det har selvfølgelig også betydning hvad du lægger ud. Og det er her menneskeforståelsen kommer ind. Igennem facebook kan man se en masse statistikker om hvor gamle folk er der følge ens side, hvilket køn de har og hvor i landet/verden de bor. Så man kan trække ens masse tal ud. Men hvis man ikke ved hvordan man skal bruge dem er det ligegyldigt. Vi har eksempelvis et overtalt af kvinder over 50 år der følger os. Og det bruger vi faktisk ikke til så meget andet end at glæde os over det smiley For vi har fundet ud af er at folk ikke gider få 10 beskeder hver dag om ting de skal komme til eller købe. De gider heller ikke se på velproducerede film om vores arbejde.
 
Det der trækker er at få et billede bag om tæppet. At lave videoer hvor man kommer ind i processen af hvad der sker på værkstedet. Videoer hvor Jens viser rundt og nogen gange laver tale fejl når han taler for hurtigt. For det gør han nogen gange. Videoerne er optaget på en telefon og er således ikke mere velproduceret end det. Det har været en øjenåbner da vi fandt ud af det. Og vi har kunnet se store resultater efterbare en måned.
 
Eksempelvis lavede vi en video da vi var ved at stille alle skulpturende op i Svendborg. Den video kom ud til næsten 50.000 mennesker og blev set 25.000 gange. Helt vilde tal for os. Det endte da også med at komme omkring 500 mennesker til ferniseringen. Hvilket vi var så glade over.  
 
Et andet eksempel er vores Fuckfinger-kampagne.  Efter den store succes da vi donerede fuck-dobbeltmoralen til Danmarks indsamlingen var der mange der ytrede de gerne ville have en mindre version. Så vi lavede en serie på 100. Derefter startede vi en konkurrence på Facebook hvor folk skulle kommentere hvad de gerne vil give en finger til for derved at få chancen for at vinde den lille Fuckfinger.  Det endte med der kom over 700 kommentarer. Konkurrencen varede en måned og hver uge læste Jens tre gode kommentarer op i en lille video. Vi fandt til sidst en vinder. Men der var så mange der var interresserede i at købe fingeren at vi allerede har solgt halvdelen af dem ud af en serie på 100. Det er vi enorm glade for fordi pengene kommer til at gå til årets folkemøde hvor vi blandt andet er ved at lave en gigantisk fuckfinger. 
 
Så alt i alt har det været en lærerig og sjov måned for os. i er meget velkomne til at gå ind på vores facebookside og se for jer selv.
 
Hvis i gerne vil erhverve jer en Fuckfinger inden de bliver udsolgt kan i skrive til aidoh@aidoh.dk eller ringe til os. så kan i blive skrevet på en venteliste.          

Galschiøts aktiviteter i 2018

 

Igangværende udstillinger

Fundamentalism - Århus

Hvornår: udstillingen kan ses indtil 27. juni.
Hvor: Mølleparken i Århus.

Info: Link
Hvad: Projektet Abrahams Børn/Fundamentalism skaber i måneder debat om jødedommen, kristendommen og islam, religionernes ligheder og forskelle og mørke og lyse sider i Århus og omegn. Der er udstillet skriftsøjler i centrale uddannelses- og kultur-institutioner i byen. Se mere

Skulpturen Fundamentalism viser 600 af religionernes lyseste og mørkeste citater og der lægges op til dialog i skoler, på biblioteker mm.

*******
 
 
Isbjørne i Favrskov
Hvornår: Udstillingen kan ses indtil 24. marts.
Info: Link
Hvad: Til Årets klimauge i Favrskov har de lånt Galschiøts isbjørnedragter til events og udstilling. Se mere
 

 *******

Underwaerket - Svendborg

Galschiøtudstilling

Hvornår: Indtil 1. maj.
Hvad: Venter På Miraklet: Kæmpe udstilling med Galschiøts værker
Info: Yderligere info

Nogle af Galschiøts allerstørste skulpturer udstilles i den fede bygning ved havnen. Se bl.a. deb spiddede isbjørn Unbearable, 10 Hjemløse, Survival of the fattest og en balanceakt.For yderligere info se udstillingsstedets side på facebook

 
April
 
 
 Offentlig rundvisning ved Galschiøt på Galleriet i Odense
Hvornår: 19. april, kl 19.00
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Pris: 190kr inkl. kaffe og vin
Tilmelding nødvendig!
Hvad: AOF arrangerer endnu en gang rundvisning på Galleri Galschiøt. Jens viser rundt og fortæller om sine skulpturer, happenings, lidt om sit liv og en del om sin motivation og forståelse af virkeligheden
 
*******
Byvandring i Århus - Galschiøt fortæller
 
Hvornår: 24. april, kl 18.00
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Pris: 90kr 
Tilmelding nødvendig!
 
Hvad: Vi skal opleve kunst- og dialogprojektet Abrahams børn sammen med kunstneren Jens Galschiøt. Skulpturen Fundamentalism står centralt placeret i Mølleparken. Jens Galschiøt vil fortælle om ideen bag sit projekt, hvilket uden tvivl vil sætte gang i tankerne – og dialogen. Efterfølgende fortsætter turen mod Aarhus havn kl. 18.45, hvor monumentet af Havnearbejderne står placeret ved den gamle vejerbod. Her vil Galschiøt fortælle på inspirerende vis om udformningen af skulpturen og tankerne bag. Sidst på turen kl. 19.30 vil Jens Galschiøt fortælle mere generelt om sit kunstneriske virke, der altid har haft sit afsæt i menneskerettighederne, ligestilling mellem kønnene og social balance. Det bliver med garanti en interessant aften med mange indtryk og gode dialoger. Yderligere info!
 
*******
 Debat m. Steen Gade om hvordan vi fastholder humanismen i Europa
 
Hvornår: 25. april, kl 19.00
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Pris: Gratis
Tilmelding: Ja - Her
Hvad: Debatarrangement med temaet: hvordan fastholder vi humanismen i Europa og hvilken rolle spiller kunsten i dette?
 • kl 18.00 Dørene åbner
 • Kl. 19:00 Velkomst ved Nyt Europas bestyrelsesmedlem, Anne-Mette Wehmüller, der også er sekretariatschef for Dansk Kunstnerråd.
 • Kl. 19:10 Intro af Jens Galschiøts og Steen Gades kapitler.
 • Kl. 19:30 Rundvisning og et glas vin i galleriet.
 • Kl. 20:00 Samtaledebat mellem Steen Gade og Jens Galschiøt, modereret af Anne-Mette Wehmüller, og med mulighed for at deltage i samtalen om kunstens rolle i at fastholde humanismen i Europa.
 • Kl. 20:45 Afrunding.
*******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 30/4 – 4/5 Uge 18, Man-fre. 9.00-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser:   Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
Maj
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 14/5 – 18/5 Uge 20 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
Kunst- og kulturpolitisk topmøde på Christiansborg
Hvornår: 15. maj, kl 14.30-17.30
Hvor: Folketinget i København
Pris: Gratis
Hvad: Hør hvad kulturministeren, danske kunstnere og kuturpersonligheder mener kunsten kan gøre for at forandre samfundet. Galschiøt er også inviteret til at fremlægge sin holding til debatten.
 
*******
 
Fra Århus med bus: Besøg galleri Galschiøt med rundvisning, vin og lette anretninger
 
Hvornår: 24. maj, kl 9-18
Hvor: Dokk1 - Galleriet - Dokk1
Hvad: Tur til galleriet, med rundvisning, vin og let anretning. Arrangeret af klub Østjylland
Tilmelding nødvendig!
 
*******
Hjemløse i Silkeborg
Hvornår: 2 - 31. maj, 2018.
Hvad: Kirkens Korshær sætter fokus på hjemløse i Danmark med Galschiøts hjemløseskulpturer, som kan ses rundt om i byen.
 
*******
Morsø Kunstforening udstiller
Galschiøt og Mexicanere
Hvornår: 12/5 - 24/6 2018.
Mere info
Hvad: Galschiøt udstiller sine skulpturer og de dygtige mexicanske kunstnere Ray Morales og Alberto Reyes udstiller deres malerier. 
 
Juni
Århus: Kjeld Holm om Tage Skou Hansens forfatterskab – Abrahams Børn
Hvornår: 20. juni kl 19-20 .
Mere info
Pris: Gratis Læs mere
Hvad: Med udgangspunkt i Tage Skou Hansens forfatterskab vil tidligere biskop Kjeld Holm tale om eksistentialisme, etik og fællesskaber. Begreber som også er centrale for kunstneren Jens Galschiøt som har skabt den monumen-tale kunstinstallation og skulptur 'Abrahams Børn'. På skulpturens 28 monitorer vises 600 af de mørkeste og lyseste citater fra Toraen, Biblen og Koranen.
Kjeld Holms oplæg om den kendte forfatter knytter an til de fordomme og forestillinger, som citaterne fra skulpturen (måske) vækker hos beskueren.
Skulpturen kan ses frem til 27. juni i Mølleparken i Aarhus og er tænkt som et debatskabende kunstværk, der lægger op til fredelig dialog. 
 
 
*******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 25/6 – 29/6 Uge 26, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
Viborg udstiller pælemennesker
Viborg Handel har valgt at gentage successen med Galschiøts skulpturer i byens gågader. I år bliver Galschiøts nye skulptur-gruppe der går under navnet Pælemenneskene. Udstillingen kan ses sommeren over.
*******
Tiananmen
I juni måned sender vi som altid artikelsamling ud fra dagene omkring massakren på den Himmelske Freds Plads i Beijing i 1989. Massakren bliver fortiet i Kina, hvor det er forbudt at tale om den. Men vores venner i Hong Kongs Demokratiske Alliance samlede efter massakren presseomtale omkring begivenhederne fra Kina og resten af verden. Det har vi skannet og med udsendingen opfordrer vi til at fortælle kinesere rundt om i verden hvad der virkelig skete med henvisning til dokumentationen. Artiklerne kan downloades her.
*******
Folkemødet på Bornholm
Vi har fået en superplads overfor Socialdemokraterne og Ny Borgerlige. Her vil vi udstille skulpturer og tage alle mulige dilemmaer/dobbeltmoralske emner op, såsom dilemmaet med at nedskæring i ulandsbistanden skaber flere flygtninge.
 
Juli
Ærø Kunsthal udstiller Galschiøt
Hvornår: 1. juli - 31. august, 2018.
Hvad: Galleri Jarsbo udstiller en række kunstnere, herunder Galschiøt.
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 16/7 – 20/7 Uge 29 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
August
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 13/8 – 17/8 Uge 33 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
Kulturmøde Mors
Galschiøt deltager som altid i forskellige debatter i årets kulturmøde. Mere om dette senere på året.
 
September
Odense - Fundamentalism-fernisering
Hvornår: 15. september – 2. december
Hvor: Odense
Se: kort video-intro til projektet.
Hvad: Projektet Abrahams Børn/Fundamentalism  skal i 3 måneder skabe debat om jødedommen, kristendommen og islam, religionernes ligheder og forskelle og mørke og lyse sider i Odense og omegn. 
Skulpturen Fundamentalism viser 600 af religionernes lyseste og mørkeste citater og der lægges op til dialog i skoler, på biblioteker mm.
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 10/9 – 14/9 Uge 37 Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 24/9 – 28/9 Uge 39,(Næsten fuldtegnet)  Man-fre. 9-15.30:
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
Oktober
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 1/10 – 5/10 Uge 40,(Næsten fuldtegnet) Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
*******
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
Hvornår: 29/10 – 2/11 Uge 44 (næsten fuldtegnet) Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
November
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
 
Hvornår: 5/11 – 9/11 Uge 45, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
*******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
 
Hvornår: 26/11 –30/11 Uge 48, Man-fre. 9-15.30
Hvor: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole , ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer, keramiker og billedhugger tlf.2228 4975
 
December
COP 24 i Polen.
Hvis jeg ikke tager meget fejl ender vi med et ret stort happening-setup til COP24 i Polen. Her skal den Gravide Teenager og Survival of the Fattest igangsætte debatter om hhv. prævention og bistandspenge til klima-tilpasning.
 
 
 
Ebay sælger ud af stjålne malerier
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Debatmøde med Steen Gade
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Klub Østjylland arrangere tur til Galleri Galschiøt
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted.
Kontakt til værkstedet:
Galleri Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N
Tlf : (+45) 6618 4058
Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet(PDF på engelsk)
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)

 
 
****************************************** 
 ******************************************
 
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste