Stichting 40Mijl Nieuwsbrief   27 Mei 2020
De Corona wandeltochten...
Jij doet mee aan één van onze Corona evenementen in juni! Wij vinden het geweldig dat je deelneemt aan de Coronamars, 4Daagse of Avond4Daagse en daarmee het goede doel steunt! In deze tweede nieuwsbrief lees je de laatste updates.
De eerste nieuwsbrief gemist of pas recent aangemeld? Lees hem on-line hier!
Afstand wijzigen?
De te lopen route en afstand bepaal je zelf. Je start vanuit huis of bij jou in de buurt en gaat een zelf samengestelde route lopen op het tijdstip zoals aangegeven bij je aanmelding. Wil je je afstand wijzigen? Dat zien wij automatisch in de app en hoef je dus niet door te geven. Wil je het graag doorgeven, dan mag dat natuurlijk wel!
Bestelde t-shirts
De t-shirts zijn in productie! De levertijd hebben wij kunnen verkorten en dat betekent dat we de voor 24 mei bestelde shirts op tijd kunnen versturen en dat je deze voor 6 juni in de bus hebt. Heb jij je shirt later besteld of later bijbesteld, dan heb je deze uiterlijk medio juni in de bus.
Online fotoalbum
 
Met de Locatieradar app kun je foto's maken! Deze foto's komen rechtstreeks in het fotoalbum op de website en zijn daar live terug te kijken. Dit fotoalbum bevat de foto's van alle deelnemers. Wij zouden het enorm leuk vinden als jullie markante, bijzondere of ludieke kiekjes van jullie route hier plaatsen!
 
Het fotoalbum staat hier.
Het startschot
Het startschot zal gegeven worden op elk tijdstip zoals aangegeven bij de starttijden. Binnenkort wordt een link gestuurd naar een live Youtube kanaal waar het live startschot gegeven wordt. Mis je het startschot of wil je alvast gaan lopen? Dat is geen probleem, zodra de app gestart wordt zien we dat je onderweg bent! Je krijgt na de laatste mail geen extra reminder of oproep om het startschot te zien, zorg dus dat je op tijd bent.
De Locatieradar app
Om de gelopen route te volgen gebruiken wij de app Locatieradar. Deze kun je installeren op Android en iPhone. De handleiding voor de installatie en het gebruik vind je hier: Handleiding
 
  • Loop je met meerdere personen bij elkaar (uit hetzelfde huishouden) dan hoef je maar één keer de app actief te hebben. Meld je dan wel aan met hetzelfde e-mail adres of geef aan welke deelnemers gelopen hebben op deze registratie.
  • Loop je de Avond4Daagse, meld je dan aan voor het evenement '4Daagse' in de app, de data (8 tot en met 11 juni) staan erbij.
  • Loop je de 4Daagse op de zaterdagen, meld je dan voor de vier zaterdagen afzonderlijk aan.
  • Vergeet niet de app te starten als je vertrekt, anders zien wij de route niet.
  • Heb je geen internet onderweg, dan zal de app thuis op de wifi de route alsnog versturen.
 
Mocht het lopen met de app niet lukken of wanneer er fouten ontstaan dan mag je ook na het lopen een mail sturen met de gelopen afstand.
VRAGEN?

Gebruik de chatfunctie op onze website!
Het kilometerboekje
Wil je de gelopen afstand afgestempeld hebben in je kilometerboekje? Bij de medaille versturen wij stickers voor in het boekje voor elke gelopen dag. Wil je echte stempels hebben dan kan dat ook. Als je het boekje opstuurt met duidelijk het retouradres, dan zorgen wij ervoor dat deze gestempeld wordt en ontvang je deze per post terug.
 
Opsturen mag naar:
Stichting 40 Mijl
Sietse Veldstraweg 98
9833PC Den Ham
De spelregels
Wandelen in de coronatijd zorgt voor extra maatregelen. Het is belangrijk om de richtlijnen van het RIVM te volgen tijdens het evenement. Wij hechten veel waarde aan de handhaving hiervan. Zorg daarom dat je geen drukke gebieden bezoekt tijdens het wandelen en bewaar afstand. Zorg ook voor de eigen veiligheid en die van anderen. De spelregels voor het evenement staan hier: spelregels
MEDIAPARTNERS

Interessante magazines die ons initiatief ondersteunen:
 
Toeractief is hét fiets- en wandelmagazine van Nederland. Met de unieke fiets- en wandeltochten kom je op de meest uiteenlopende plekken in ons land. Benieuwd? Je kunt nu tijdelijk gebruik maken van een proefabonnement, 3x Toeractief voor € 21,95. Bekijk de actie hier.
Stichting 40Mijl, Den Ham GN, www.40mijl.nl