VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva smiley
 
Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
På hemsidan www.dromcentrum.se hittar du mer om drömmar, drömkurser, föredrag, böcker, drömtolkningar, med mera …  
 
Alla vet inte vilket konkret terapeutiskt redskap drömarbete är. Att förstå sina drömmar genom drömtolkning är roligt och givande. Det kan visa på den väg din själ vill att du ska gå. Men drömhealing innebär insikt och läkning på djupet. 
Drömterapi/Drömhealing är en tidigare dold healingvetenskap som användes i vissa kulturer och fick utföras endast av de invigda mästarna och eventuellt av deras tränade lärljungar.
 
Drömarbete kan innebära: kommunikation med drömbilderna, gestaltning av drömfigurerna, skriva/rita/måla, återinträde i drömmen för att bekanta sig med dröminnehållet och dess budskap och att därur skapa ett sant harmoniskt slut.
Med integrering i hjärtat sker den alkemi som förädlar våra upplevelser till visdomens guld. 
Integrera upplevelser+kropp+själ och få ett mera fridfullt liv.
 
Du behöver inte kunna något för att gå på drömkurs. Du blir vägledd till att hitta dina egna svar. 
Dessa drömkurser, som är delar av utbildning i Drömtolkning och Drömalkemi, har alla olika teman.
De är för dig som känner kallelsen från din själ att komma mer i kontakt med Källan och för dig som är nyfiken på drömarbete och vill lära dig se och genomskåda drömmen.
 
Nästa möjlighet är Modul III 25-28 april. Anmäl ditt intresse till minerva-li@comhem.se 
 
Modul 3: Dagsdrömmar och Projektioner. Läsa Livets Bok. Drömspel på Dagsdrömmar. Dagsdrömmar och Attraktionslagen. Drömtolkning. UKU. Lucid dreaming-Klardrömmande + att vakna ur drömmen. 
Torsdag 25 april kl 15 - söndag 28 april kl 15 
 
Vad är DagSdrömmar och hur uppkommer/fungerar de? 
Du får träna på att läsa av, tolka och arbeta med dagsdrömmar, både personliga och allmänna. Varför möter vi det vi möter i livet? Hur kan vi förhindra kris? 
Upptäck hur attraktionslagen fungerar bortom dina tankar och hur både solsida och skuggsida skapar dagsdrömmar. 
Du får öva lite ut-ur-kroppen-upplevelse och klardrömmande (guidat). 
Att vakna ur drömmen är hela anledningen och syftet med all personlig och andlig utveckling/avveckling. Allt för att läka vårt ”lilla jag”, öka vårt klarseende och uppvaknande, och vara/leva vårt ”Stora Jag”.
Insikter, övningar, healingmeditationer …
Kurspris 3300,- inkl moms för privatperson. Moms 25% tillkommer för firma.
Kompendium ingår (värde 350,-). Boende+mat lågpris tillkommer 
Boka gärna in redan nu tiderna för modul IV(4) och V(5): Kurspris 2900,-
- 23-25 augusti Modul 4: Drömtolkning Drömarbete Drömterapi med feedback. Aktivt lyssnande. Att bryta negativa bindningar.
25-27 oktober Modul 5: Kroppsorienterad drömterapi. Att arbeta med symtom och somatiska sjukdomar. Kompendium ingår. 
 
———————————————————————————————————————————————————————
BÖCKER
Jag är verkligen tacksam att få höra hur mina böcker har hjälpt så många att förstå både drömmar, livet och döden, och hur de har fått svar på sina frågor och hittat vägar att lättare möta livets utmaningar.
Alla böcker håller nu på att tryckas om, och kommer ut om ca en månad på HeartDreaming Publishing www.heaerdreaming.se 
Medan vi väntar finns här två erbjudanden:
 
Vill du köpa Din Väg genom Liven direkt från författaren så erbjuds den nu för 160,- inkl moms och frakt (ordinarie pris 216,-)
Mejla minerva-li@comhem.se och meddela då även om du vill ha den signerad.
 
Vill du köpa Brev från Drömkällan så erbjuds den för 190,- inkl moms och frakt (ordinarie pris 285,-) från förlaget  order@heartdreaming.se 
———————————————————————————————————————————————————————
DRÖM OM BADRUM OCH TOA
I badrummet tvättar vi oss och på toan gör vi oss av med det vi har burit på som vi inte längre behöver (kiss och bajs). Rening och rensning.
Så om du drömmer att du är i ett badrum eller toa så pekar det troligtvis på att du är i en livssituation där du bör rensa ut något eller släppa något.  Det kan vara en person eller en vana eller en negativ problemsituation som behöver ”spolas bort”, eller kanske behöver du släppa någon frustration som du hållit fast vid.
Drömplatsen kan således ge funderingar som hjälper att se situatinen ur annat/nytt perspektiv, och kanske förstå var du är i nuläget och vad du kan göra åt det.
- - - - - - - - - - -
 
En av mina studenter i Drömterapi skrev:

Tänk om alla kunde förstå sina drömmar. Jag skulle önska det fanns ett ämne i skolan som heter drömkunskap. Kanske i vår nya tid att saker kan börja luckras upp. Det sker förändringar hela tiden i människors medvetande och det går snabbt nu. Vem vet, nu när vi sprider vår drömkunskap över landet och vi blir fler och fler.

 
Sprid drömkunskapen genom att skicka detta till en vän. Klicka här Forward this email to a friend