Ferie og i dag sidste udkald til kunstauktion for seje muslimske kvinder
 
 
Kære 
 
Det bliver sidste brev inden sommerferien. Vi har sommeråbent på værkstedet fra d.11. juli til d.8. august med nedsat åbningstid fra kl. 12:00 til 17:00 alle dage undtagen lørdag. Der arbejdes på værkstedet i hele perioden.
 
Fantastiske Hammerslag i TV2: jeg deltager i TV programmet i efteråret sammen med lauritz.com’s leder. Det er en udsendelse specielt om mit værksted og TV-udsendelsen ender med at jeg donerer en stor skulptur til støtte for de muslimske kvinders kamp for at reformere Islam. Aktionsbeløbet går ubeskåret til de seje kvinder.
 
Det er sidste udkald, hvis man vil støtte både Kvindemoskeen i København og samtidig købe en af min dejlige kvindeskulpturer. De koster normalt 16.000 kr., og er den sidste i denne serie. Så kik ind på siden. Den er i skrivende stund kun budt op på 8.000.
 
Beskrivelse: 
Jens Galschiøt (f. 1954) Skulptur af patineret kobber i form af kjole, stående på sokkel af kobber, E.A. Sign. Jens Galschiøt, H. 47 cm.

Den danske billedhugger Jens Galschiøt har skabt et magisk kunstunivers på Fyn, hvor man kan besøge hans imponerende galleri, atelier og bronze støberi. Et visionært kreativt paradis, der overalt er beboet af de spektakulære skulpturer, som Jens Galschiøt skaber som kommentarer - både politiske og kærlige - til den verden, vi alle har til fælles. Lauritz.coms direktør og medejer Mette Rode Sundstrøm har for nylig været på besøg hos Jens Galschiøt, der passioneret viste rundt og forklarede om det håndværk, der lægger bag hans og hans dygtige folks kunstneriske praksis. Undervejs satte Jens generøst en skulptur på auktion, som nu sælges til fordel for opførelsen af en Kvinde Moské i København. Netop denne kjole skulptur kan nu blive din.

Skulpturen er doneret af Jens Galschiøt. Hele beløbet fra auktionen går til  af  støtte kvindemosken i København. Lauritz.com donerer salæret.


 
Jeg havde en fantastisk fernisering med Svendborg af den første af tre Franciskaner munke lørdag d. 3 juli.. Den blev opstillet i centrum af den dejlige by. Der var både korsang, teater, dans, taler og meget andet. En god dag med massere af besøgende og lokale Svendborgensere til at fejre indvielsen af det nye byrum.
 
Franciscaner skulpturen er den første skulptur som helt Co2 fri og er støbt med energi fra vores nye solcelle anlæg, er det ikke fedt:-)
 
Hav en god ferie
 
Kærlige hilsener 
 
Jens Galschiøt
 
 
 
 
Aktiviteter 2021
 
Vi har en masse nye aktiviteter i 2021, men alt er blevet udskudt og forsinket p.g.a. corona.

********
 
Boliger på galleri galschiøt:  

Et sted at bo for unge, ældre og børn

På Galleri Galschiøt i Næsby i udkanten af Odense er vi i fuld gang med at skabe et sammenhængende boligområde, som skal bebos af en god blanding af ældre, unge og børn.
 
Det bliver et område med nybyggede huse foruden de 9 eksisterende boliger, som i forvejen hører til Galleriet.
 
Byggeriet er startskuddet på tanker og drømme, som vi (Jens Galschiøt og Colette Galschiøt Markus) har om, hvordan vi selv kunne tænke os at bo. Planerne har været under bearbejdning de sidste 5-6 år.
 
 
 
*************
 
Vi arbejder på fuld tryk på værkstedet med at lave en masse store skulpturer, som vi skal levere inden sommerferien- så vi dør ikke af sult.
 
Vi har netop afleveret 3 store tinsoldater i kobber til det nye H.C.Andersens Museuem, hvor du kan se dem, hvis din vej kommer der forbi.
 
Aktuelet arbejder vi med at lave de sidste  2 franciskanermunke, der skal opstilles i Svendborg i efteråret og på en udstilling midt i københavn omkring Dante.
 
Vi har nu igen lukket op for alle vore kurser, for besøgende, møder, koncerter m.m.   Så vi har rigtig mange  besøgende. Det er rigtig dejligt.
 
 
 
******
 
Støbekursus i bronze/sølv på Galleri Galschiøt
 
P.G.A Corona situationen har vi haft lukket for kurser, og vi har nu åbnet igen . Det betyder at der er en del pres på, så mange af kurserne er optaget. Vi beklager, at mange ikke kan komme på de kurser, de gerne ville.
Men sørg for at melde dig til på de ledige uger,  så du sikrer dig en plads.
 
Ventelister: Man kan også sætte sig på en venteliste under de enkelte kurser. Når der er nok på ventelisterne,  vil  vi forsøge at oprette flere kurser for at afhjælpe presset.
 
 
 
Hvad: Kursus i støbning af skulpturer & smykker der foregår i professionelle rammer på vores kunstskole på Galleri Galschiøt.
 
Du undervises i alle faserne af skulptur/smykke fremstilling. Med teknikken cire perdue, ’tabt voks’. Modellering i voks der opsættes indgipses og evakueres. Udkogning og udbrænding af gipsform. Vakuumstøbning i bronze og sølv. Slibning, oxidering, polering, og færdiggørelse af smykke eller skulptur.
 
Underviser: Niaz Bayati, Kunstner, designer og billedhugger tlf. 2228 4975
 
Hvor: Galleri Galschiøt, Banevænget 22, Odense N.
Tilmelding:  Gennem Odense Aftenskole, ( tlf. 20 83 96 74)
Pris kr. 2.275,00 ekskl. materialer.
 
Hvornår: Du kan se kursusdatoer og tilmelde dig her
 
 
Vi overholder naturligvis myndighedernes regler og anvisninger.
 
*****
 
 
 
 
Besøg Galleri Galschiøt
 
Galleri Galschiøt er billedhuggeren Jens Galschiøts værksted og museum på 2.500 m2. Det er et af Danmarks mest spektakulære og største private kunstværksteder. Stedet bugner af aktivitet, og der er, foruden kunstnerens værksted, også bronzestøberi, Galleri-butik, kunstskoler, pilefletværksted, Tv-studie, skulpturpark og et 400 m2 stort kunstgalleri.

Hele området er på ca. 13.000 m2 og er åbent for publikum og der er Fri entré.
 
Åbningstider:
Hverdage  kl. 9 - 17.
Søndag 12 - 16
Der er lukket lørdagen.
 
OBS: Fra d.9 juli til d 6 aug har vi sommer åbent i galleriet fra 12 til 17- 
 
Man kan bestille rundvisninger med guide. Fri entré.
 
Adresse er: Galleri Galschiøt - Banevænget 22, 5270 Odense N -  Email:  aidoh@aidoh.dk  -  Info se galleriets webside:   - Tlf: 6618 4058 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Denne mail er udsendt fra billedhuggeren Jens Galschiøts værksted.
Kontakt til værkstedet:
Galleri Galschiøt
Banevænget 22
5270 Odense N
Tlf : (+45) 6618 4058
Portræt af Galschiøt med link til alle projekter fra hans værkstedet(PDF på engelsk)
200 sider E-bog om Galschiøt på dansk (PDF)

 
 
****************************************** 
 ******************************************
 
Af- og tilmelding af nyhedsbrev fra Jens Galschiøt
Vil du slettes fra denne infoliste så klik her: Afmeld min e-mail fra denne liste
Vil du opdatere dit navn-email m.m på listen:  Opdater min profil
Vil du tilmelde dig til infoliste, så tryk her: Tilmelding til Galschiøts infoliste