NIEUWSBRIEF HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
December 2021  
NIEUWSBRIEF
Beste patiënten, hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van huisartsenpraktijk De Wildenberg. Mocht u het niet op prijs stellen om periodiek een nieuwsbrief te ontvangen, dan kunt u onderaan deze nieuwsbrief op uitschrijven klikken.
 
FIJNE FEESTDAGEN
Helaas stond het afgelopen jaar weer geheel in het teken van corona. We hadden gehoopt door de massale opkomst bij de vaccinaties eindelijk weer terug te keren naar het oude normaal. Helaas is dat door de nieuwe Omicron variant niet gelukt. Dit resulteert in eenzaamheid, mensen die weer thuis zitten omdat ze niet kunnen werken, niet kunnen sporten, toename van psychische en financiele problemen en minder verdraagzaamheid. Laten we samen toch proberen de moed erin te houden, de hoop niet te verliezen, oog te hebben voor elkaar en elkaars keuzes respecteren. Alleen samen krijgen we corona onder controle.
 
 
 
BOOSTERVACCINATIES
Momenteel zijn wij in overleg met de GGD om te kijken of wij een bijdrage kunnen leveren aan het versnellen van de boostervaccinaties. Tot op heden hebben wij alleen toestemming om een bijdrage te leveren aan het vaccineren van niet mobiele patiënten en mensen in een instelling. Zoals u mogelijk heeft vernomen, mag de grootschalige vaccinatiecampagne in Helden-Panningen wel doorgaan, maar wordt  grootschalige vaccinatie door de huisartsen elders nog niet toegestaan.
 
Twijfelt u nog of u zich wilt laten vaccineren, hopelijk helpt de informatie in onderstaande links u dan om de juiste keuze te kunnen maken:
- Vanuit de overheid: de website overvaccineren.nl
- Vanuit artsen: de website twijfeltelefoon.nl
 
AANGEPASTE OPENINGSTIJDEN APOTHEEKSERVICEPUNT YSSELSTEYN
Het apotheekservicepunt in Ysselsteyn heeft in verband met de feestdagen aangepaste openingstijden op vrijdag 24 december en vrijdag 31 december. Op die dagen is de apotheek geopend van 14.30 tot 15.30 uur.
 
MOET IK NAAR DE DOKTER?
Momenteel worden wij erg veel gebeld, waardoor de wachttijden aan de telefoon oplopen. Veel antwoorden op de aan de assistentes gestelde vragen zijn ook op internet te vinden. Wij adviseren u om zelf eerst te kijken op de website www.thuisarts.nl of de app "Moet ik naar de dokter?" te downloaden op uw telefoon. Hier vindt u de antwoorden op de meest gestelde vragen en krijgt u ook advies of uw klachten door de huisarts beoordeeld moeten worden.

 
 
 
HUISARTSENPRAKTIJK DE WILDENBERG
Litsenbergweg 20a
5813 CG Ysselsteyn
www.huisartsenpraktijkdewildenberg.nl