nieuwsbrief 

Op het gebied van akoestische, ambulante muziekgroepjes, podium acts, animatie acts en kinderattracties hebben wij een ruime keuze.
Tevens kunt u bij ons vele bekende namen boeken, tegen de normaal geldende tarieven.
Een Dixie Streetparade of een looporkestje slaat bij het publiek altijd wel aan.
Zowel in een restaurant, in een casino, in een winkelcentrum of tijdens een personeelsevenement zal het inzetten van een 'dweilorkest', in welke vorm dan ook, zeer zeker bijdragen aan het totale programma.
Onze orkesten hebben ervaring in binnen- en buitenland en bestaan uit professionele muzikanten.

Sterren stralen ook bij U!
De aantrekkingskracht van deze bekende Nederlandse artiesten is onvoorstelbaar groot.
Van uit de verre omtrek stromen radioluisteraars, televisiekijkers, CD kopers etc. naar uw evenement om hun favoriet in den levende lijve te aanschouwen.
Waar velen aan voorbij gaan, is dat topartiesten heel goed tot hun recht komen ook op buitenevenementen.
Buiten het intieme van een feestzaal, is ook de sfeer van een braderie of evenement geknipt voor een succesvol optreden.
Zo werken wij o.a. intensief samen met Trafassi-man Edgar ‘Bugru’ Burgos, lead zanger van Trafassi en de zanger die deze band het typische Trafassi geluid geeft.
 
Dus wanneer u niet bang bent voor heel veel mensen, zeker doen!

De Flageolettes, twee vrolijke dames die met ogen- (én oren-) schijnlijk onbegrensde muzikale mogelijkheden, vriend en vijand verbaasden met een alle kanten opspringend repertoire met heel veel evergreens
Zij bespelen ieder publiek op hun eigen manier, telkens weer in een andere uitdossing : als rock & roll girls, ongenaakbare tangodames of cowgirls één ding staat vast, met dit bijzondere duo kunt er van verzekerd zijn dat uw feest ook echt een feest zal worden!
 

Tevens verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
Mede door ons boekingsactiviteiten voor o.a. Free LineDoña en de Gado’s en Java Guitars zijn wij inmiddels ook zeer goed ingevoerd in het Indische  circuit.
 
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310