WAT HEEL JIJ IN JEZELF?

De energie van augustus kent een sjamanistische tekening. Het is een maand waarin er veel healing plaats kan vinden, die mogelijk voor een timeshift gaat zorgen. Hoewel het tijdstip van een vakantieperiode hiervoor wat onverwacht is, lijkt het een cruciale maand te gaan worden. Er diende zich bij het maken van de energietekening een motje als krachtdier aan. Deze is de boodschapper om te vertellen dat het (nu) moet gebeuren, het kan niet anders. Het is enerzijds de bedoeling om naar binnen te keren en schaduwzijden aan te kijken zodat deze getransformeerd kunnen worden. Anderzijds vraagt een mot om te omarmen en dankbaar te zijn voor alles waar je nu al van houdt, zodat de hierbij horende verbindingen sterker worden. Waarbij het wel kan zijn dat je uitgedaagd wordt om onderweg hiervoor of hierin nog een paar wezenlijke keuzes te maken.

Het tekenproces begon met drie gele wegen naar de bovenkant; deze zijn gericht naar de bovenwereld. Door een spiegelproces ontstonden er ook drie wegen naar beneden. Deze leiden naar de binnen- en ook de onderwereld. Naast de spiegeling is er ook sprake van het kruizen en samenkomen van alle wegen. Misschien een beetje een energetisch-technisch verhaal; echter in het midden tussen boven en beneden ontstaat er zo een spiraalvormige vortex, die als hij gaat draaien net een centrifuge is. Dit genereert veel nieuwe bewegingen en is mede verantwoordelijk voor de mogelijke veranderingen die aan de basis staan van de timeshift. Polen worden met elkaar verbonden. Zo ontstaan er heldere connecties tussen boven en beneden, links en rechts en binnen en buiten; een upgrade van de matrix. Dit zorgt ervoor dat er minder polarisatie zal zijn. De polariserende stroming zal steeds minder vat op ons als mensheid krijgen. Deze route is er een van rood, paars en wit. Het wordt duidelijk dat er meer en meer mensen voor deze gelijkwaardige middenwegen zullen kiezen. De andere wegen zijn voor nu minder belangrijk. Als het relevant is voor de evolutie dan worden zij in een later stadium nog wel een keer bewandeld. Al met al ligt er voor een ieder en dus ook voor jou een bewuste keuze; welke weg neem jij?

Aan de linkerkant van de tekening zijn een soort jaarringen te zien. Dat geeft aan dat de healing van deze maand er een is waar meerdere generaties bij betrokken zijn. Er is dan ook veel steun van de voorouders. Ook zij hebben bij het slagen van de heling een groot belang. Zij willen daarom graag hun steentje bijdragen. De kunst voor ons is om de aanwezige begeleiding te ontvangen, zodat er een vruchtbare samenwerking tussen ons hier-en-nu en het daar-en-toen (dat wat er ooit geweest is en er daardoor energetisch altijd zal zijn) tot stand kan komen. Let op de veertjes die rond zullen dwarrelen. Dat zijn de signalen uit de "hemel" dat het proces op gang aan het komen is. Wees je daar bewust van. Het is een teken dat je jezelf en jouw helende krachten "aan" mag zetten. Nogmaals het beroep dat er op je gedaan zal worden, is niet helemaal logisch voor een vakantiemaand. Gelukkig hebben velen dan juist meer tijd om te participeren in dit wezenlijke proces. Hoe meer zielen hoe meer vreugd; het is een collectieve beweging. Juist nu kan er terrein gewonnen worden. De aanwezige (tegen)krachten verwachten namelijk dat de mensheid in deze periode wat minder alert is en daarom hebben zij de teugels ook wat laten vieren. Maar let wel; het is niet de bedoeling om de strijd aan te gaan. Het gaat om te regeren en dirigeren met zachte hand. Zo veranderen gaandeweg de veertjes in speerpunten. Het gaat om een verandering van aandachtspunten. Door van richting of positie te veranderen, wijzigt de koers. Het gaat er eerst vooral over om te besluiten om een nieuwe weg in te slaan, zonder dat je direct in actie hoeft te komen. Neem jouw verlangen maar mee in je dromen en ook in visualisaties en meditaties. De gewenste energie wordt dan geactiveerd vergelijkbaar met dwarrelende blaadjes in de wind en zij zullen zo hun werk gaan doen. Er zal een andere wind gaan waaien, die vooral merkbaar is in de onderstroom. Het is een keerpunt en een kantelpunt met een doelgerichtheid naar een nieuw middelpunt.

Het is belangrijk om jouw verantwoordelijkheid in deze omwenteling te nemen. Daarvoor ben je speciaal in dit tijdperk naar aarde gekomen. Het is dan ook niet moeilijk om te begrijpen, dat je nu echt niet op je lauweren mag gaan rusten. Dit is het juiste moment om jouw unieke, subtiele en essentiële bijdrage te leveren. Al weet je nog niet precies wat jouw aandeel is, volg je gevoel en vertrouw op het schot in de roos, die jou de sleutel aanreikt voor het openen van een deur naar een nieuwe toekomst. Een weg die zich natuurlijk nog verder ontrolt. Maak een begin en laat je daarna verrassen. Zoals je tussen de regels door kunt lezen is sprake van een lichte dwang en ervaar je dat er eigenlijk ook geen weg terug meer is. Het zal dan uiteindelijk ook niet zo moeilijk zijn om openlijk tegen jezelf en anderen te zeggen: "Graag gedaan! Voor het leveren van deze specifieke bijdrage ben ik hier". Tot je verrassing kost het je ook weinig moeite en gaat het eigenlijk allemaal vanzelf. De voorbereidingen zijn al zoveel jaren bezig. Denk aan alle oosterse rituelen die in de loop van tijd naar het westen zijn overgewaaid en geïntegreerd. Eerst leek dat allemaal wel erg vreemd. Het werd als een (kinder)spel beschouwd dat door apartelingen beoefend werd. In het nu blijkt het echter meer dan functioneel. Het komt erg goed van pas dat er inmiddels zoveel mensen kennis mee gemaakt hebben en het daardoor de normaalste zaak van de wereld is geworden om helende rituelen zelf(s) in huis-tuin-en-keuken omgeving vorm te geven. Dit heeft een ieder dichter bij zichzelf gebracht, waar we nu de vruchten van kunnen gaan plukken. Door jouw "nature" te leven, in je kracht te staan en intuïtief te zijn, kunnen deze broodnodige momenten van challenges en grote veranderingen plaatsvinden. Deze grootse, kleur-veranderende transformatie en wedergeboorte is ondersteunend aan dat wat belangrijk is voor het individu en meer nog dan dat; het is ook belangrijk voor het landsbelang.

De collectieve hypnose die maakt dat wij denken dat we van het goddelijke afgesneden zijn, heeft zijn langste tijd gekend. Zorg dat je de bewegingen die je in gang gezet hebt, afmaakt. De tijd is rijp. Je draagt alles wat je nodig hebt in je. Resoneer mee op de aanwezige trillingen, zodat je jouw cirkel rond kunt maken. Stap in de rol van de healer. Heel jezelf en daarmee de wereld om je heen.

Een maand augustus toegewenst waarop je op tijd wakker wordt en vanuit een cyclische verbinding tussen de vier windrichtingen jouw helende vermogen manifesteert en zo voorbij de duale principes gaat om ten volle te kunnen Zijn in een gezond energieveld dat gekenmerkt wordt door leven in liefde, leven in eenheid in een onvoorwaardelijk bestaan.


ENKELE ACTIVITEITEN UIT DE COACH-INN AGENDA:

29 AUGUSTUS COACH-INN-SYSTEMEN (SNELKOOKPAN - LEVEL 1)
Maak jezelf die theorie en vaardigheden eigen, zodat je zelf familie en organisatieopstellingen kunt begeleiden in jouw dagelijkse praktijk.


14 SEPTEMBER SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Een vervolgopleiding om je te verdiepen in de begeleiding van familie- en organisatieopstellingen.


19 SEPTEMBER ADEM-INN (AVONDWORKSHOP)
Op adem komen met muziek in een bewust verbonden ademsessie.


21 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-1
Een persoonlijke groeireis in een afwisselend programma met opstellingen, creativiteit, lichaamsgerichte ademoefeningen, visualisaties en energiewerk die ondersteund wordt door de remedieset Op Adem Thuis komen.


30 SEPTEMBER P.S. JE WORDT THUIS GEBRACHT-2
Een vervolgreis waarbij de in ontwikkeling zijnde remedieset Van zielsverlangen naar aardse bestemming centraal zal staan.


BOEKENTIP
Dit voorjaar kreeg ik in verband met een onrustige hoofdhuid, een kwaal die ik al sinds mijn jeugd ken, een paar Reconnective Healingen van een collega van mij. Ik heb deze als heel prettig ervaren. Het gaat sinds deze healingen en vanaf het moment dat ik met de verbouwing van mijn zolder bezig ben een stuk beter met mijn kruin. De Feng Shui principes en het krachtige energiewerk lijkt te werken. Mijn nieuwsgierigheid is gewekt om meer kennis op te doen over Reconnective Healing (The Reconnection). Hiervoor ben ik eerst maar eens begonnen in het boek De reconnectie van Dr. Eric Pearl. Ik ben nu ongeveer halverwege. Interessant om meer te lezen over de nieuwe frequenties van genezing en de manier waarop je je opnieuw kan verbinden met je eigen oorsprong. Ik kijk er nu al naar uit om het boek in de komende dagen verder uit te lezen.


RECEPT VAN DE MAAND
Soms hoor ik iets over een bepaald recept en kan dan alleen maar denken dat wil ik ook uitproberen. Het recept van Vega pulled "chicken" van bananenschillen was er zo een. Ik kon me er vooraf weinig bij voorstellen, maar het bleek echt heerlijk. Wat mij betreft een aanrader, die ik zeker nog eens ga maken.


ZOMERSLUITING
Deze nieuwsbrief komt uit midden in mijn zomerretraite. Eind augustus geef ik twee trainingen. Vanaf 4 september ben ik weer beschikbaar voor het individuele werk. Mijn agenda stroomt al snel weer vol. Dus maak tijdig je afspraak voor individuele coaching, ademsessie, reading of opstelling. Stuur hiervoor een mail naar info@coach-inn.nl.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Voor de Innerlijke Groeireizen zie www.jewordtthuisgebracht.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de gerechten geserveerd in het Bolwerk staan op dagelijkse-voeding.nl. Daar staat ook meer informatie over het Coach-Gourmet. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.