Werkroep reünie Van Reenenschool  
klas 1953 - 1959  

Mededeling 30 september 2021
 
IN DEZE BRIEF
 
Nadere informatie met betrekking tot de aanstaande Reünie van de Van Reenenschool op zaterdag 9 oktober 2021 14:00 uur.

 
De Reünie, nog even en we zien elkaar!Beste oud-klasgenoten,
 
Wat fijn dat we zoveel aanmeldingen en enthousiaste reacties hebben gekregen voor de reünie op zaterdag 9 oktober.
We verwachten nu 22 deelnemers: meester Luppens, oud-klasgenoten, partners en de vrouw en zoon van onze initiator Pieter Arie.
De vrouw en zoon van meester De Geus komen misschien ook. Kea is al 89 jaar en zij kijkt op de dag zelf hoe ze zich voelt.

De deur van de school bij de hoofdingang is open vanaf 13.30 uur. De koffie, thee en wat lekkers staan klaar in de lerarenkamer.
Om 14.00 welkomstwoord en interviews met Jannes Luppens en Hanneke Boersma.
Daarna tijd om elkaar te ontmoeten, herinneringen op te halen en de expositie te bekijken, dat alles onder het genot van een hapje en een drankje.

Heb je nog een rapport, schoolschrift, schoolboekjes, foto’s, tekeningen, handwerkjes, handenarbeid werkstukken: neem het mee en we stallen het uit op tafels in de gang.

Heb je nog leuke herinneringen, verhalen, anekdotes, stuur ze naar ons per e-mail, post of bel ons. Dan kunnen we die in de volgende nieuwsbrief vermelden.
Weet je nog wie er bij meester Luppens en wie bij meester De Geus in de klas zat? Laat het ons weten!
 
Maar kijk vooral ook op de website want die wordt regelmatig bijgewerkt en aangevuld, b.v. laatst met de biografie van Peter Franz.

De kosten voor de reünie zijn verhoogd, ook door het in de lucht te houden van de website. Voor oud-klasgenoten € 15,- introducés € 10,-

Graag vóór 5 oktober overmaken naar NL97INGB0001334449 ten name van J. Knip, onder vermelding van reünie.
Mocht dat een onoverkomelijk probleem zijn dan kun je het ook gepast contant betalen op de dag zelf.Een hogere bijdrage is natuurlijk welkom!

We hopen iedereen gezond en wel te ontmoeten, gevaccineerd of negatief getest. Wij kijken uit naar jullie komst en hopen op een zeer geslaagde middag!

Vriendelijke groeten,
Petra, Louis, Marianne en Jaap
 
petrakampschurer@yahoo.com
 
 
 
Van Reenenschool www.van-reenenschool.com