Nieuwsbrief
 editie oktober 2018
Op de kop af 3 weken geleden stonden we allemaal in het centrum van Breda voor de 33e editie van de AMGEN Singelloop Breda. En of je er nu was als deelnemer, supporter, sponsor, vrijwilliger of toevallige bezoeker: mede door jouw aanwezigheid was deze editie van de Bredase Singelloop een geweldig feest!
 
Met 18.885 ingeschrijvingen hebben we méér lopers mogen ontvangen dan ooit tevoren. Volgens inschattingen stonden er zo'n 85.000 enthousiaste bezoekers langs de zijkant. En bovenal: geen calamiteiten!
 
In deze Nieuwsbrief kijken we even terug. Nog even genieten, bedanken en dan gaan we al weer op naar de 34e editie van ons evenement. 
 
Save the date: 6 oktober 2019. Staat ie al in je agenda?

Gelukkig hebben we de foto's nog! 
 
Namens de organisatie waren op 7 oktober maar liefst vijf fotografen aan het werk om de 33e editie op de gevoelige plaat vast te leggen. Met meer dan 2.000 foto's hebben we een prachtig beeld van dit jaar. Heb jij de foto's al gezien?
 
Op onze website hebben we de foto's overzichtelijk gerubriceerd per fotograaf en kun je aan de hand van de omschrijving snel zien wat je kunt verwachten.
Klik op de link om naar de fotopagina op onze site te gaan.
 
Omroep Brabant TV
Tijdens de Singelloop heeft het team van Breda Nu TV in samenwerking met Omroep Brabant TV een live registratie gemaakt van ons evenement. Met interviews, sfeerreportages langs de route en een permanente presentatie op het VIP podium op de Grote Markt. Deze waren de gehele dag te volgen op de websites van beide partners van de Singelloop.
 
Op zondagavond 7 oktober is door Omroep Brabant een uitgebreide samenvatting uitgezonden op TV. Bijna een half uur lang genieten van de uitstekende sfeer in Bourgondisch Breda met focus op het gevoel van de Singelloop. Wil je nog eens nagenieten? Je kunt de samenvatting hier terugzien!
 
Officiële sfeerverslag Singelloop 2018
Enkele dagen na de eerste zondag van oktober ontvangen alle deelnemers waar wij een mailadres van hebben hun persoonlijke e-magazine van de AMGEN Singelloop Breda. Met daarin hun persoonlijke eindtijd, finishfoto, sfeerfotografie en het officiële video-sfeerverslag.
Benieuwd hoe het er uitziet? Kijk dan naar het persoonlijke verslag van Karlijn met startnummer 123

 
 

Petje af voor de vrijwilligers!
 
Hoe mooi is het om een evenement van deze omvang op een professionele manier te organiseren met uitsluitend vrijwilligers?! Ongekend in Nederland. Daarin zijn we trotse koploper.
Daarom even een warm digitaal applaus voor deze stille helden! 
 
In totaal zijn zo'n kleine 600 vrijwilligers op de eerste zondag van oktober mee verantwoordelijk voor het slagen van ons evenement. Wat het zo mooi maakt is de geweldige mengeling van jong en oud. Jaar in, jaar uit, voor een aanzienlijk deel bekende gezichten. Maar ook weer ieder jaar een dosis verse krachten. En dat houdt ons vitaal!
 
Het aantal taken wat door deze vrijwilligers wordt uitgevoerd is bijna ontelbaar. En natuurlijk gaat niet alles helemaal zoals in het draaiboek bedacht. Maar het is hartverwarmend om te zien dat de reacties die wij persoonlijk, via mail en social media ontvangen van lopers, bezoekers en bewoners meestal vol lof zijn. Bedankt dat jullie onze vrijwilligers zo steunen en waarderen!
 
Dit jaar heeft Stichting De Bredase Singelloop een afgevaardigde van de internationale atletiekfederatie IAAF mogen ontvangen. Hij heeft ons evenement intensief gevolgd om te beoordelen of wij in aanmerkingen komen voor het Bronze Label. Daarmee zou Breda het 4e evenement in Nederland worden met dit label. In zijn rapportage roemt hij de uitstekende organisatie en de vriendelijkheid en kwaliteit van de medewerkers.
 
Daarom - en om nog tien andere redenen - petje af voor alle vrijwilligers.
 

Bedrijvenloop groter dan ooit 
 
Breda Brengt Het Samen en de Singelloop helpt een handje. Jarenlang al is de Bedrijvenloop een vast onderdeel van ons evenement. Een feestje binnen een feestje eigenlijk. En deze editie werd ook daar het record aantal inschrijvingen verbroken!
 
De Bedrijvenloop is een onderdeel waar je als bedrijf met met je medewerkers en/of zakenrelaties kunt deelnemen. Teamspirit, daar draait het om. Samen trainen, samen lopen en natuurlijk samen met je teamleden de finish halen. En na afloop proost je samen met je team in het Chassé Theater op jullie persoonlijke overwinning. Er is volop gelegenheid om na te praten en te netwerken met andere deelnemende bedrijven.
  
Het concept slaat goed aan bij Bedrijvig Breda, want in 2018 waren er liefst 100 deelnemende bedrijven en bijna 500 teams. Benieuwd wat de Van Iersel Luchtman Advocaten Bedrijvenloop zo bijzonder maakt? Kijk dan eens naar de informatie op onze site. En wil je daar volgend jaar ook bij zijn? Zet dan 1 mei 2019 vast in je agenda, want dan opent ook de inschrijving voor de 34e editie van de AMGEN Singelloop Breda voor de bedrijvenlopers!

Sneller op de hoogte van alle nieuwtjes?
 
Leuk zo'n nieuwsbrief, toch? Maar misschien wil je liever wat sneller op de hoogte zijn van de actualiteit rond de Singelloop. Dan is het slim om ons ook te volgen via social media!
 
Blijf op de hoogte van nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. Volg de Bredase Singelloop op FacebookTwitter,  
PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten!

Onze partners: