Nieuwsbrief september 2015

Deze zomer maakte ik een fantastische reis door Thailand, Laos en Cambodja. Dat ik daar goed in mijn vel zat, was goed zichtbaar op de vele filmpjes en foto's. Inmiddels ben ik alweer drie weken terug en ik vind het een uitdaging om dat ontspannen gevoel vast te houden. Reden genoeg om hier even bij stil te staan en wellicht wat bij te sturen. Natuurlijk is het makkelijk om te zeggen dat je in zo'n periode vrij hebt en niets hoeft. Maar er lijkt meer te zijn. Tja, wat is dat dan....? Het helemaal thuis zijn in mijn huis en in mijzelf is altijd wel een dingetje. Ik geloof echter dat ik het meer moet zoeken in de behoefte om steeds nieuwe dingen te ontdekken. En dat de manier om al rijdend, varend en wandelend door zulke landen te trekken voor mij ideaal is. Ik kan observeren, mezelf vragen stellen, gevoed worden en verwonderd zijn, zonder het reflexmatige gevoel te hebben dat er een appèl op mij gedaan wordt. Een prettige bijkomstigheid is, dat ik de taal niet spreek, waardoor ik als gevoelig persoon op minder lagen impulsen tot me krijg. En dat alles in een context waarin het geen moeite kost om voor me te laten zorgen. Nu wordt het de kunst om deze elementen te integreren en in mijn dagelijkse leven in Nederland in te brengen. In het kader hiervan, én van zo buiten, zo binnen heb ik besloten om de komende tijd veel innerlijke reizen te maken waarin ik de randvoorwaarden zelf schep, in de hoop dat het me vele unieke plaatjes en gevoelens gaat opleveren en het leven zo boeiend blijft. Met de grote energieshifts die in september door zon- en maansverduisteringen op stapel staan, moet het toch mogelijk zijn om toe te treden tot nieuwe dimensies en het oude te transformeren in dat wat gewenst is. En mijn belangrijkste reisdoel voor onderweg: mijn leven mag over mij gaan en ik mag het goed hebben in en met mezelf.....

DE TWEEDE HELFT
Herken je het gevoel dat je nog maar net weer aan de slag bent en dat de vermoeidheid of verveling direct al toeslaat? Soms is het een kwestie van wennen en even doorbijten, maar dikwijls vraagt het om een structurelere oplossing. Heb je behoefte aan een ervaringsdeskundige coach die een stukje met je mee wandelt en je inzicht geeft in de ontstane energielekken? Je bent van harte welkom voor een energieconsult. Voor het maken van een afspraak ben ik bereikbaar op 033-4451480 of via de mail.

17 SEPTEMBER: KARAKTERSTRUCTUREN SYSTEMISCH EN ENERGETISCH BEKEKEN (SPECIALISATIEWORKSHOP)
Behoefte aan een verdieping in energetisch en systemisch werk? Op 17 september en 15 oktober vindt de workshop Karakterstructuren energetisch en systemisch bekeken plaats. Je leert om zes verschillende defensiemechanismen te herkennen en krijgt handvatten op welke manier de ontstane reflexen doorbroken kunnen worden.

24 SEPTEMBER: MASTER-INN-OPSTELLINGEN (LEVEL 3)
De 5-daagse Master-Inn-Opstellingen (Level 3) start op 24 september. Een waardevolle training als je na de training Coach-Inn-Systemen (Level 1) en Specialiast-Inn-Opstellingen (Level 2) de energie en dynamieken in opstellingen nog beter wil leren doorgronden.

9 OKTOBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
Het kunnen waarnemen, lezen en vertalen van energie aanwezig in de aura van personen of bedrijven biedt vele mogelijkheden om op een liefdevolle en effectieve manier mensen en organisaties te coachen of begeleiden. Tijdens de jaartraining Vraaggericht Energie Waarnemen die op 9 oktober aanvangt maak je jezelf die vaardigheden en energetische werkvormen eigen die hiervoor nodig zijn.

12 NOVEMBER VERDIEPING EN TRANSFORMATIEDAG
Tijdens de Verdieping en Transformatiedag (voorheen strippenkaartdag) op 12 november kun je persoonlijke thema's uitwerken met energiewerk en systemisch werk. Daarnaast is deze workshop bedoeld om zelf te oefenen en experimenteren met de genoemde methodieken. Het is een uitermate geschikte dag om je kennis en kunde op te frissen en te verdiepen terwijl je ook bezig bent met persoonlijke ontwikkeling, transformatie en groei.

BOEKENTIP
In het kader van een training over karakterstructuren die ik ga geven, ben ik boeken aan het herlezen. Hoewel ik deze titels al eens eerder in mijn nieuwsbrief heb opgenomen, wil ik deze nog een keer noemen. Ik vind het bestsellers voor mensen die met persoonlijke ontwikkeling en/of begeleiding van mensen bezig zijn. Het gaat om de Maskermaker van Wibe Veenbaas en Bronnen van licht van Barbara Brennan. Het eerst genoemde boek richt zich vooral op de systemische kant van de karakterstructuren, het tweede belicht meer de energetische kant van deze materie. Beide boeken zijn best stevig om te lezen, maar zeer compleet en goed bruikbaar ook voor zelfonderzoek.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Voor het Coach-Gourmet zie www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.