Nieuwsbrief 53
        
 
 
INTRODUCTIEDAG BLOESEMTHERAPIE
ZATERDAG 30 JUNI
 
ZATERDAG 30 JUNI 2018
van 10.15-17.15 uur.
Cursusleiding: Bram en Inske Zaalberg
Plaats: Bloesem Remedies Nederland - Horst.
 
 
 
Wanneer je wat meer wilt weten over bloesemremedies, bewustzijn en groei, is dit een goede dag om te starten. Het is een dag waarin je duidelijk kunt krijgen of de bloesemremedies bij je passen. Hoe werken bloesemremedies? Waarvoor kun je ze gebruiken? Hoe worden ze gemaakt? Voor jezelf een remedie uitzoeken. Je krijgt een doseerflesje met je uitgezochte remedie mee. Hoe kun je intuïtief met bloesemremedies werken? Het bespreken van een aantal planten binnen en/of buiten.
Korte introductie van de spiegel.
 
Incl. vegetarische biologische maaltijd.
 
Met hbo-accreditatie KTNO t.b.v. V.B.A.G., BATC.

Introductiedag:
€ 85,00 incl. 21% btw
(Bij betaling minimaal 1 maand van tevoren 10% korting.)
 
Heb je aan deze dag deelgenomen, dan krijg je bij de inschrijving voor de dagopleiding € 25,00 korting.
 
 
 
Nieuwsbrief Algemene Verordening Persoonsgegevens (AVG)
 
Beste relatie,
 
Vanaf 25 mei 2018 gaat de nieuwe privacy wet in, de Algemene Verordering Persoonsgegevens (AVG).
Als nieuwsbrief abonnee zijn uw naam en e-mail adres bij ons geregistreerd. Uiteraard willen wij u graag op de hoogte blijven houden van aanbiedingen, cursussen en andere relevante zaken. Wanneer u in de toekomst onze nieuwsbrieven wilt blijven ontvangen, hoeft u niets te doen. Wilt u echter onze nieuwsbrieven NIET meer ontvangen, kunt u zich uitschrijven door middel van de link onder aan deze nieuwsbrief, of door een mail te sturen naar info@bloesemremedies.com met vermelding van uw naam en e-mail adres. 
 
Als gevolg van de nieuwe privacy wet verandert mogelijk ook uw e-mail adres wanneer u bijvoorbeeld wisselt naar een andere mailserver. Mocht dit het geval zijn, wilt u ons dan uw nieuwe e-mail adres doorgeven? U kunt hiervoor de link onder aan deze nieuwsbrief gebruiken of een mail sturen naar info@bloesemremedies.com met de wijziging, zodat wij u kunnen blijven informeren.
 
Wij hechten veel waarde aan de bescherming van uw persoonsgegevens. In onze Privacy Policy geven we heldere en transparante informatie over hoe wij omgaan met persoonsgegevens. De Privacy Policy kunt u lezen op onze website http://www.bloesemremedies.com 

Met vriendelijke groeten,
 
Bloesem Remedies Nederland
St. Jansstraat 3
5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300011