Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijvenimage002

Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter Blog

 

Geachte   relatie,

Bijna altijd worden verzekeringen duurder. Behalve de tarieven voor de overlijdensverzekeringen. Deze zijn de laatste jaren fors gedaald. Nu deze niet verder dalen, is het tijd om over te stappen. De kosten hierbij zijn beperkt. Ik zou zeggen DOEN!

Meer mogelijkheden bij hypotheekverstrekking. Banken financieren weer wat gemakkelijker. Nieuwe mogelijkheden bij samenwonen van familie op hetzelfde terrein en ook bij woningen voor de verhuur zijn er nu ruimere mogelijkheden.

Hartelijke groet, Nico van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld september 2018

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand


Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis
Annulering
Reis en annulering
Pechhulp

Geldzaken
Sparen


E-books hulp bij:
Facebook
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij
Blog


Premie overlijdensrisicoverzekering, bij de hypotheek, kan fors omlaag.
De premies voor de overlijdensverzekering bij een hypotheek zijn fors omlaag gegaan in de laatste jaren. In sommige gevallen kunnen ze halveren. Dat betekent in bijna alle gevallen dat u honderden tot duizenden euro’s kunt besparen op de totale polislooptijd. Bereken zelf de nieuwe premies. Of neem contact met ons op.

Een paar kanttekeningen:
- garantie: alleen bij besparing zetten we de polis over
- let op -> nieuwe offerte = nieuwe gezondheidsvragen
- beperkte bemiddelingskosten vanaf € 195 per persoon
- verzekerde bedragen passen we aan aan de huidige situatie

Uiteraard stellen wij de verzekerde bedragen af op de huidige situatie. Zo bent u niet onder- of over-verzekerd.


Wat moet ik doen als ze mijn bedrijf aansprakelijk stellen?
Als succesvolle ondernemer ga je uiteraard goed voorbereid aan de slag. Het inschatten van risico’s is een belangrijk onderdeel van die voorbereiding. De financiële gevolgen van sommige risico’s zijn namelijk te groot om zelf te kunnen dragen. De juiste zakelijke aansprakelijkheids­verzekering geeft je rust en zekerheid. Er zijn drie varianten. Welke aansprakelijkheids­verzekering is geschikt voor jouw bedrijf?

Lees meer over bedrijfsaansprakelijkheid


Woningverhuurhypotheek
De Woningverhuur hypotheek maakt het mogelijk een huis te kopen om te verhuren. Bijvoorbeeld voor mensen die hun studerende kinderen willen helpen aan een woning in de stad. Of die willen investeren in een woning als belegging.

Een paar mogelijkheden:
- woning kopen voor studerende kinderen
- woning kopen als belegging
- woning kopen om te verhuren

Bereken uw mogelijkheden of bel ons voor een persoonlijk onderhoud op maat.Familiehypotheek, samen wonen met familie nu mogelijk.
Bij samen wonen met familie komt veel kijken. Het afsluiten van een hypotheek is slechts één van de onderwerpen die u met ons kunt bespreken. Heeft u een dergelijke woonwens? Wij helpen u erbij, ook met de fiscale consequenties.

Een paar mogelijkheden:
- zelfstandig wonen op hetzelfde erf
- zelfstandig inwonen in dezelfde woning
- niet zelfstandig inwonen in dezelfde woning

Een paar voorbeelden.


Waarom is een auto-inzittende-verzekering verstandig?
Omdat u altijd aansprakelijk bent voor uw passagiers

Je hebt hierbij de keuze uit twee varianten: een ongevallen inzittendenverzekering (OIV) en een schadeverzekering inzittenden (SVI).

Ongevallenverzekering inzittenden
De ongevallen inzittendenverzekering (OIV) keert een vast bedrag uit als jij of je passagiers overlijden of blijvend invalide raken bij een ongeval. Of jij of de tegenpartij aansprakelijk is voor het ongeval maakt daarbij niet uit. Daarom keert de OIV na een ongeval direct uit en hoef je niet eerst te wachten tot de schuldvraag is beantwoord, wat soms maanden duurt. Het bedrag dat de OIV uitkeert, verschilt per verzekeraar en varieert tussen de 10.000 en 20.000 euro bij overlijden. Bij blijvende invaliditeit ligt de uitkering tussen de 20.000 en 50.000 euro.

Schadeverzekering inzittenden
De schadeverzekering inzittenden (SVI) vergoedt de daadwerkelijk schade van jou en je inzittenden. De verzekeraar vergoedt zowel letselschade als materiële schade. Ook wordt schade vergoedt aan spullen die je met de auto vervoerde tijdens het ongeval. De dekking (het uit te keren bedrag) ligt hier een stuk hoger, namelijk rond de 1 miljoen euro. Naast letselschade wordt ook zaakschade vergoed. Ook bij de SVI speelt de schuldvraag geen rol.

Natuurlijk geldt dit ook voor motorrijders. De naam is dan opzittende-verzekering.


Loopt de hypotheek binnen 3 jaar af? Nu al verlengen tegen lage rente
Zekerheid van lagere maandlasten voor de langere termijn. Met de Haalbaarheidscheck weet u het zeker. Kijk hier voor de mogelijkheden.


Binnenkort meer over het optimaal verzekeren van mobiel en andere elektronica

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin