KRABBELextra jaargang 3, juli '10
 
De zomertraining is al in volle gang!
klik hier voor het hele overzicht!
 
 
HVHWeetjes

- De nieuwe inschrijfformulieren staan vanaf heden online
 
- HVHWeetjes kun je sturen naar redactie@hvhw.nl
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 


 
 
stukken voor de volgende krabbel dienen binnen te zijn vóór:
30 augustus 2010
Je kunt ze insturen naar:
redactie@hvhw.nl
 

Van de Redactie...
Beste HVHW-er,
 
Waarschijnlijk hebben jullie al gemerkt dat de website iets aangepast is. Namelijk met een nieuw logo. Hierbij ontvangen jullie het officiele bericht.
 
En...
De nieuwe inschrijfformulieren staan online!
 
HVHVW Huisstijl vernieuwd!
HVHW heeft in het beleidsplan 2009-2012 flink ingezet op de slogan “Van Talent naar Topper”. Trainers met bekende namen zoals Hans Veldkamp en Conrad Alleblas, maar ook nieuwe trainers met veel ambitie maken de technische commissie tot een enthousiast en kundig team. Middels de zomertrainingen zorgen zij ervoor dat iedereen de komende winter weer fit op het ijs komt en persoonlijke records kan rijden.
 
Om het beleidsplan kracht bij te zetten is een HVHW-promo-folder gemaakt en is het HVHW logo in een nieuw jasje gestoken. (zie www.hvhw.nl). In de promofolder vertellen drie HVHW toppers Jac Orie, Bart Veldkamp en Niels Kerstholt hun verhaal en versterken hiermee onze vereniging. We hopen op deze manier sponsors te motiveren onze verenging financieel te steunen.
De kledingcommissie, bestaande uit Jolanda Voskamp en Bodine Wubben, heeft de afgelopen maanden hard gewerkt aan een nieuwe HVHW kledinglijn, welke ons de komende jaren een uniforme uitstraling zal geven.
 
Goed nieuws voor de pupillen van de zaterdagavond
 
Om de kledinglijn voor de jeugd breed neer te zetten hebben we Allrond Computer Service B.V.(www.allround.nl) en INTERCO (www.interco.nl) bereid gevonden om de clubjacks voor de pupillen te sponsoren.
Vanaf 5 juli kunnen de ouders van de pupillen in de HVHW webwinkel  het gratis pupillenjack (artikel 20150) aanklikken met de juiste maat erbij . XXS, XS of S. Onder voorwaarde dat mocht het kind
binnen 2 jaar stoppen met schaatsen,
het jack ingeleverd zal worden. 
 
 
 
We hopen natuurlijk dat deze ouders er een schaatsbroek voor
€ 35,00 bij willen bestellen,
zodat we een prima uitstraling krijgen op de zaterdagavond. 
 
 
HVHW webwinkel vanaf 5 juli online
De sponsorcommissie, bestaande uit Martijn Buitenhuis en Jolanda Voskamp, heeft ten doel gesteld een flink deel van de kledingprijzen te laten sponsoren. Maar gezien de tijdsdruk en de huidige situatie met de Uithof is het op dit moment lastig bedrijven over de dam te krijgen, dus dit plan is tijdelijk bijgesteld.
Omdat we een prima aanbieding voor de kleding hebben ontvangen van Hunter c.q. Forte Sportwear, is besloten de kleding vanaf 5 juli te gaan aanbieden via de HVHW-webwinkel.
Er zal voor nu met een maximum prijs gewerkt worden, al naar gelang er sponsors gevonden gaan worden zullen de kledingprijzen worden bijgesteld.
Vanaf 5 juli kan via een eenmalige machtiging de kleding in HVHW webwinkel aangemeld worden. Rond 20 augustus zal er een bestelmoment plaats vinden, zodat in week 41 geleverd kan worden.
Voordeel voor sponsorwerving is dat we alvast kunnen inventariseren om welke aantallen het gaat.
Op de HVHW clubdag, datum is nog onbekend, zal een passet aanwezig zijn en kunnen bestelde artikelen wellicht nog in maat worden bijgesteld.  Er zal die dag ook een sample aanwezig zijn, zodat we kleuren goed kunnen bekijken.
 
Wellicht bevinden zich onder de leden nog mensen met een bedrijf die hun logo op de kleding zoudenwillen hebben of met kleine bedragen de kledinglijn willen ondersteunen. Zij kunnen e-mailen naar sponsoring@hvhw.nl of contact opnemen met:
 
Martijn Buitenhuis                                          Jolanda Voskamp
Tel. 06-52667210                                           Tel. 06-10903438          
 
 
 
Agenda

Zondag 18 juli
Zondag
29 augustusUitgebreide verhalen vind je op www.hvhw.nl
 
De redactie bestaat uit: Hidde Schouten en Kitty Morée
u kunt contact met ons opnemen via: redactie@hvhw.nl
 
e-mailadres wijzigingen doorgeven via: ledenadministratie@hvhw.nl