van trainers - door trainers - voor trainers
 
 
 
 
Nieuwsbrief NSTV - oktober 2014
 
 
Via deze (gratis) nieuwsbrief willen we alle NSTV-leden en andere geïnteresseerde trainers en trainers in opleiding steeds informeren over ontwikkelingen en activiteiten van de NSTV.
 
Veel leesplezier en graag tot ziens bij een van onze activiteiten!
 
Bestuur NSTV

 
Agenda:
  • November: Regiobijeenkomst 'Basisoefeningen op het ijs' in Den Haag (info volgt z.s.m.)
  • 26 november: Masterclass MDT Heerde
  • 27 november: Masterclass MDT Breda
  • januari 2015: Masterclass op het ijs
  • voorjaar 2015: Masterclass Loopscholing
 
 
Masterclass 'Multidisciplinair trainen (MDT)' door Jeroen Otter
Wanneer en waar? 
Woensdag 26 november in Heerde
Donderdag 27 november in Breda

Spreker
Jeroen Otter, Bondscoach Nationale Trainingsselectie Shorttrack (NTS)
 
Inhoud
Multidisciplinair trainen heeft in dubbel opzicht een vlucht genomen. Niet alleen zijn er veel meer trainingsvormen bij gekomen, ook is het tegenwoordig ‘normaal’ dat je meerdere disciplines beheerst. 
Hoe manage je dit als trainer en voorkom je overtraining? Welke keuzes moet je maken?
In deze zeer interactieve Masterclass kun je vooraf en tijdens de avond vragen, stellingen en standpunten inbrengen, waarbij Jeroen Otter vanuit zijn ervaring antwoord dan wel oplossingen probeert te geven. 
 
Aanmelden
De Masterclass is voor trainers vanaf niveau ST3/trainer A en levert drie punten op voor je trainerslicentie. Hier vind je meer informatie over de Masterclass en kun je je aanmelden. 
 
Samenwerking vakblad Sportgericht
Onlangs heeft de NSTV een kortingsregeling met het vakblad Sportgericht afgesproken. Vanaf nu krijgen NSTV-leden 15% korting op het lidmaatschap van dit vakblad.
 
Sportgericht is al 68 jaar HET vakblad voor Specialisten in Beweging. Iedere twee maanden staan er 10-15 artikelen in het blad met hoogwaardige kennis op het gebied van training, coaching en toegepaste sportwetenschap (o.a. inspanningsfysiologie, biomechanica, voedingsleer en sportpsychologie).
 
Als NSTV-lid ben je hierover al via de mail geïnformeerd. Ben je nog geen lid van de NSTV? Bekijk dan hier ook de andere voordelen van het lidmaatschap van de NSTV.
 
Hier vind je alle informatie over onze kortingsregeling met het vakblad Sportgericht.
 
Wil jij regiocoördinator worden?
Ter ondersteuning van het NSTV-bestuur zoeken wij nog enkele regiocoördinatoren. Een regiocoördinator is verantwoordelijk voor het organiseren van een jaarlijkse regionale bijeenkomst in een deel van het land.
 
Als regiocoördinator kom jij met ideeën voor een regionale bijeenkomst in ‘jouw’ regio (m.n. gericht op SB-1 en SL-2 trainers/begeleiders). En in overleg met één van de bestuursleden organiseer je daarna deze bijeenkomst. 
 
Wij zijn nog op zoek naar coördinatoren voor de regio's:
  • Friesland/Groningen/Drenthe
  • Gelderland/Overijssel en
  • Noord-Brabant/Limburg.
Meer informatie vind je hier.
 
Volg ons ook op Twitter of Facebook