Nieuwsbrief
 editie mei 2019
Traditioneel is het Hemelvaart weekeinde in Breda gevuld met de uitnodigende muzikale geluiden van Breda Jazz Festival. Ook de Bredase Singelloop is er dit jaar bij: op vrijdag de 31e ontvangen we onze sponsoren en relaties voor de kick-off van dit jaar.

Gezien het te verwachten warme weer adviseren we je om je loopkilometers vroeg te maken en daarna te genieten van dit culturele event. En het lezen van onze nieuwsbrief? Relax....
 
Welke onderwerpen hebben we dit keer voor je?
 • Singelloop story: lopen met Greetje
 • Stem op jouw unieke Singelloop medaille 2019
 • Ben jij er bij op 6 oktober?
 • Heb je het nieuwe shirt al gezien?
 • Train voor de Singelloop met Run2Day
 • Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes?
Zoals altijd wensen we je veel leesplezier. Heb je suggesties, verbeterpuntjes of andere zaken die je met ons wilt delen? Laat het ons weten via communicatie@bredasesingelloop.nl!

Singelloop Story: lopen met Greetje
 
Instagram, 8 februari 2019. Mijn oog viel op een afbeelding van een paar splinternieuwe loopschoenen. Roze met zwart met een uitdagende tekst er onder: “Singelloop Breda here I come! Training is begonnen. Voor een resultaat onder het uur op de 10 km waren nieuwe schoenen geen overbodige luxe. Uiteraard roze. Is er een andere kleur dan?”  
 
Het bleek een post te zijn van 'onze' wethouder Greetje Bos, waarin ze aankondigde op 6 oktober ook van de partij te zijn bij #DeGezelligste. Gaaf!
Wij vroegen haar of zij ons wilde meenemen in haar voorbereidingen en daarop volgde een volmondig 'Ja!'.
 
En dus kun je de komende maanden via onze social media kanalen, website en nieuwsbrief de Road-to-06/10/2019 van Greetje volgen. Zij gaat namelijk voor ons een blog bijhouden! Vandaag deel 1: de kennismaking.
Lees het interview met Greetje op onze site!

Stem mee op jouw unieke Singelloop medaille 2019
 
Je bent inmiddels van ons gewend dat jij je keuze mag uitbrengen op de Singelloop medaille. Zo bepaal je samen met duizenden andere lopers hoe jouw beloning er uit komt te zien. Heb jij je stem al uitgebracht?
 
Ook nu hebben we geprobeerd om een drietal uiteenlopende medailles te ontwerpen. Dit keer hebben we een stijlelement uit ons datumlogo meegenomen in het ontwerp. Zowel de hartvormige variant (1) als de zeshoek  (2) zijn daarnaast voor ons nieuwe vormen. En wat vind je van de kleuren? 
Natuurlijk mag je ook je mening geven over het bijpassende lint. Zo maak je er helemaal een cadeautje van. Kijk bijvoorbeeld eens naar de subtiele details in lint A...
Je kunt stemmen tot 5 juli via de speciale pagina op onze site. Wij zijn benieuwd naar jouw mening!

Ben jij er bij op 6 oktober?
 
Het zal je niet ontgaan zijn dat de inschrijvingen voor de 34e editie van de Bredase Singelloop geopend zijn. Inmiddels zijn we al op weg naar de 2000e inschrijver. Heb jij je al ingeschreven? 
 
Uit de reacties tot nu toe concluderen we voorzichtig dat de inschrijvers tot nu toe enthousiast zijn over de inschrijfpakketten én over het Goede Doel 2019. Dank aan iedereen die dit jaar al een extra donatie heeft gegeven, Wensambulance Brabant is er super blij mee. 
 
Ook zijn de eerste bedrijven al ingeschreven voor de Businessrun. Natuurlijk verwachten we nog veel meer bedrijventeams te mogen verwelkomen. Wil je samen met je collega's meedoen? Neem dan een kijkje op de pagina van de Businessrun.
 
Nog niet ingeschreven? Ga dan snel via deze link naar de inschrijfpagina's en maak de keuze voor jouw afstand. Je bent van harte welkom op 6 oktober aanstaande!
 

Heb je het nieuwe shirt al gezien?
 
Het Singelloopshirt 2018 is bij jullie in goede aarde gevallen. Vele honderden hardloopliefhebbers bestelden het shirt en droegen dit collectors item tijdens de eerste zondag van Oktober. En als je om je heen kijkt zie je het fluorecente loopshirt nog regelmatig bij trainende loopfanaten. Dat vraagt om goede opvolging!
 
Het loopshirt wordt samen met Run2Day geselecteerd en ontwikkeld. Zij hebben immers de kennnis van de juiste materialen en weten wat een hardloper nodig heeft. Vochtregulatie, draagcomfort, pasvormen: in goede handen. Dit jaar is gekozen voor een minder opvallend shirt met een meer aanwezige print in de vorm van het jaarlogo van de Bredase Singelloop 2019. Hopelijk vind jij het net zo leuk als wij!

Train voor de Singelloop met Run2Day
 
De Hardloop 4-daagse 2019 van Run2Day Breda bleek een overweldigend succes. Enkele honderden deelnemers liepen in 4 dagen tijd een halve of zelfs een hele marathon!
Het team van Run2Day gaat daarom binnenkort ook weer aan de slag met de trainingen voor de Bredase Singelloop 2019. Doe jij ook mee?
 
Ben je van plan om de 5km, 10km of de halve marathon te gaan lopen en wil je op 6 Oktober super voorbereid aan de start staan? Train dan vanaf maandag 1 Juli 19.00 uur mee op weg naar jouw Bredase Singelloop!
De iRun training is onder andere:
 • 8 heerlijke trainingen vanuit het Mastbos vanaf 1 juli t/m 30 september, aanvang 19.00 uur 
 • Begeleiding door enthousiaste en professionele trainers
 • Persoonlijk trainingsschema
 • Afwisselend trainingsschema per 2 weken 
 • 10% korting bij Run2Day Breda gedurende de trainingsperiode 
 • Heel veel positieve motivatie én gezelligheid
Check de inschrijfpagina of uitgebreidere informatie op de site van Run2Day.

Sneller op de hoogte van Singelloop nieuwtjes
 
Ook de social accounts van de Bredase Singelloop worden beheerd door vrijwilligers. Dag in, dag uit, want social media zijn immers niet meer weg te denken uit ons dagelijks leven?! Wij houden je graag op de hoogte van de Singelloop actualiteit via verschillende platforms.

Volg jij ons al? Nee? Connect dan snel en groei met ons mee!

Blijf op de hoogte van de laatste info, leuke nieuwtjes, extra activiteiten én praktische informatie voor deelnemers en supporters van #SingelloopBreda via onze social media kanalen. 
Volg ons op FacebookTwitter, PinterestInstagram of connect met zakelijke lopers op onze LinkedIn pagina.
 
We hopen je ook daar snel te mogen ontmoeten! Be connected!

Onze partners: