Nieuwsbrief juli 2014

In deze tijd worden we uitgedaagd om onze volle potentie te gaan leven en te gaan doen waar we voor gekomen zijn. Dat klinkt gemakkelijk maar in mijn praktijk ervaar ik dat dit soms bar tegenvalt. Dikwijls komen we op dit pad confrontaties tegen met oude overtuigingen en verwondingen, valt het nemen van de bijbehorende verantwoordelijkheden zwaar en is het geen prettig vooruitzicht dat een deel van het pad alleen moet worden afgelegd. Genoeg reden voor koudwatervrees en uitstelgedrag. Maar of we willen of niet de mondiale energie is in deze tijd dwingend, dus waarschijnlijk is er geen ontkomen aan. Misschien helpt een verandering van mindset door deze energetische druk als uitnodiging te beschouwen in plaats van een moeten. Daarnaast kun je jezelf ondersteunen door het goed en volledig gebruiken van de mogelijkheden die ons energiesysteem biedt om iets in de vorm neer te zetten. Vaak wordt hierbij direct gedacht aan de noodzakelijkheid om te gronden door het maken van een verbinding vanuit het stuitje met het centrum van de aarde. Maar het is mijn ervaring dat dit niet genoeg is. Sterker nog hiermee zullen voor een bepaalde groep (en misschien is die groep wel groter dan voorzien) de gewenste resultaten uitblijven. Het is belangrijk om ook te gronden in het universum. Voor de een zal het overigens effectiever zijn om eerst de verbinding met het universum te herstellen en dan pas met de aarde. Terwijl voor een ander dat precies andersom werkt. Het voor jezelf vinden van de juiste volgorde is daarbij essentieel anders kan het zomaar zijn dat de machine blijft haperen en je voor je gevoel nooit in een flow terecht komt. Op zielsnivo wil het hart graag het middelpunt van deze verticale verbinding zijn. Door dat weer volledig in te nemen, naar eigen smaak in te richten en mee te laten doen, komt er een besturingscentrum gebaseerd op eigenliefde van waaruit liefdevolle connecties gemaakt kunnen worden met het al wat is zodat de bedoelde en gewenste weg zich als vanzelf kan gaan ontrollen. Voor mezelf een proces om deze zomer uitgebreid bij stil te staan én ook mee verder te gaan.....

VAKANTIETIJD EN ENERGIEWINKELTJE
In de maanden juli en augustus zal ik regelmatig aanwezig zijn voor het geven van workshops, readingen en familieopstellingen. Voor het workshop- en trainingsprogramma in deze periode kun je een kijkje nemen op de website. Mail of bel me (033-4451480) voor het maken van een individuele afspraak. Van 4 tot en met 15 augustus zal Coach-Inn echter gesloten zijn.
Vanaf nu zijn er in het Energiewinkeltje 7 verschillende verstuivers verkrijgbaar waarmee je de energie van omslag, begeleiding, bevrijding, belofte, bevleugelen, verruimen en manifesteren in een fysieke ruimte of jouw eigen energieveld kunt aanbrengen. Daarnaast zijn de Innergy Waters Chakraset en Transformatieset nu ook in een combibox leverbaar.

16 JULI: ENERGIEDAG
Op 16 juli is er een Energiedag. Met behulp van systemisch werk, energetisch werk en creativiteit onderzoek je welke thema's jou energie kosten en krijgt tools aangereikt hoe je hier effectiever en energiezuiniger mee om kunt gaan, zodat je meer en meer je potentie kunt gaan leven. Er zijn al voldoende deelnemers dus de dag gaat zeker door.

18 JULI: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
18 juli staat in het teken van de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen. Er is nog ruimte voor vraagstellers om een levensvraag uit te werken of een patroon te doorbreken met behulp van een familieopstelling.

27 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN SNELKOOKPAN (LEVEL 1)
Wil je mee in de snelkookpan om zelf familie- en organisatieopstellingen te leren begeleiden? Dit kan van 27 - 29 augustus tijdens de zomereditie van de training Coach-Inn-Systemen. In drie intensieve dagen maak je jezelf systemische vaardigheden en theorie eigen om daarna zelfstandig het opstellingenpad te bewandelen. In het najaar volgt een terugkomdag om de puntjes op de "i" te zetten.

4 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN (LEVEL 1)
De 8-daagse jaaropleiding Vraaggericht Energie Waarnemen in een professionele context gaat op 4 september weer van start. Met energetische waarnemingstechnieken lees je belangrijkste thema's van jezelf en anderen in metaforen. Een tool waarmee je snel tot de kern kunt doordringen, nieuwe perspectieven krijgt aangereikt en het zelfhelend vermogen van iemand gaat aanspreken.

24 SEPTEMBER: WORKSHOP INNERGY WATERS
Innergy Waters zijn door mij zelf ontwikkelde intentiedragers, die zowel visueel als op gevoelsnivo gebruikt kunnen worden in de energetische ondersteuning van een coach- of therapietraject. In de workshop Innergy Waters op 24 september werkt de deelnemer actief met de verschillende elementen (intentiedrager, kaart en uitleg) uit de Innergy Waters Chakra- en Transformatieset zowel voor eigen processen als ook in de begeleiding van anderen.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
In 2012 schreef Kruidenvrouw Marjanne Huising het boek Kruidenwijsheid. Nu heeft zij daar een set met affirmatie en actiekaarten aan toegevoegd. Kleurrijke kaarten van 66 verschillende bloemen en kruiden met daarop een kernbeschrijving die jouw vraag of behoefte spiegelt. Een affirmatie met betrekking tot het gekozen kruid, die jouw eigen kracht versterkt. En een actie die je uitnodigt om het kruid daadwerkelijk te beleven door in beweging te komen. Dit geeft nieuwe inzichten en draagt bij om daar waar nodig iets in jezelf te veranderen. Fijne kaarten om de dag mee te beginnen of in te zetten als je wel wat extra inspiratie of flow kunt gebruiken.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.