januari 2021  
 
Beste leden van onze Ondernemersvereniging,
 
 
 
 
 
BE+=Bedrijventerreinen energie positief
Bedrijventerreinen Energie Positief (BE+) is een landelijk project met als doel om 250 bedrijventerreinen in Nederland energiepositief en CO2 neutraal maken. Ondernemersvereniging Hilversum Zuid West neemt hier vanzelfsprekend aan deel en heeft dan ook toegang tot de beschikbare kennis en middelen. www.bepositief.nl.
Een uiterst handzaam en nuttig product hieruit is het groene boekje met veel (compacte) informatie over duurzaam ondernemen en vermelding van de lokale bedrijven die dit aanbieden.
De pdf-versie is te vinden op de website. www.ovhilversumzuidwest.nl
 
 
Contributie 2021
Deze maand ontvangen alle leden de contributie factuur. Deze worden digitaal verzonden. Als er in het afgelopen jaar wijzigingen zijn geweest in het email adres horen wij dat graag zodat we het aan kunnen passen.
 
 
Nieuwe leden 2021.
 
 
 

 
 
 
 
Dit jaar begon zeer bijzonder door een veelvoud aan beperkingen.
Wij doen er niettemin alles aan om de verbinding met tussen leden en vereniging en tussen de leden onderling te versterken. Het verbindende vermogen is voor veel ondernemers een aandachtspunt: je hoeft er niet alleen voor te staan. Je hebt buren, je hebt een Ondernemersvereniging. Dichtbij, laagdrempelig, bereid om elkaar terzijde te staan.
 
Wij willen dit als vereniging bij elke gelegenheid beklemtonen.
 
Leden worden dan ook bezocht en we geven jullie  het platform in ons online magazine Nieuws!
Op de website is prominent ruimte voor: Van, voor en door leden.
Hier vind je aanbiedingen voor leden onderling en is dit een open deur om elkaar te contacten. 
 
Wij gaan deze dienst verder uitbreiden om zo het beste uit elkaar te halen, elkaar meer te leren kennen en elkaar te helpen.
 
Jullie OV is blijkbaar steeds meer zichtbaar want in 2020 hebben wij 33 nieuwe leden mogen verwelkomen en staat de teller over de 200 leden!!
 
Voor 2021 is het doel continue verbindingen met elkaar te leggen en dat ook uit te dragen naar jullie buren en bevriende ondernemers. Het zou ons niet verbazen als we eind 2021 een ledenbestand hebben van 250 ondernemingen.
 
 
 
 

 
 
 
 
Van de parkmanagement organisatie (PMO)
Er wordt regelmatig een schouw over de terreinen gehouden. Zo ook rondom kerst en oud en nieuw.
De ondernemers hebben er alles aangedaan om hun directe omgeving veilig te houden.
De brandweer en de vereniging waarderen de inzet van de ondernemers. De ondernemers waarderen de inzet en betrokkenheid van hun collega’s, de brandweer en de politie.
 
Langs deze weg wil het PMO-Team iedereen heel hartelijk bedanken voor de geweldige en duurzame samenwerking in dit voor ons allemaal heel vreemde jaar 2020. Wat hebben we met elkaar in het kader van samen duurzaam schoon heel en veilig, ondanks de beperkingen en binnen alle richtlijnen die ons door covid19 periode zijn opgelegd, geweldig veel bereikt. We kunnen met zijn alle meer dan trots zijn, we zijn echt met recht de backbone van de Hilversumse economie, echt grote klasse.
 
De contact bezoeken- gesprekken bij de bedrijven op onze bedrijventerreinen zijn een groot succes het heeft geleid tot veel nuttige kennis deling, samenwerking en nieuwe leden (33). We zijn de 200 leden dit jaar gepasseerd.
Meer leden zorgen ervoor dat we nog meer voor elkaar krijgen op diverse gebieden voor en door ondernemers.
In 2021 gaan we hier vol mee door. 
 
Wenst u al eerder een persoonlijk informatie contact inventarisatie gesprek of heeft u buren of relaties die wij kunnen benaderen Mail ons info@ovhilversumzuidwest.nl of secretariaat@ovhilversumzuidwest.nl en parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl, wij sturen u de info direct toe en maken natuurlijk graag een afspraak
 
Graag willen we in 2021 de samenwerking vol voortzetten met nog meer input ,wederzijdse steun, kennis deling en leden op alle gebieden waar we elkaar kunnen helpen en versterken in het algemeen belang.
Heeft u vragen, opmerkingen, adviezen en ideeën in het kader van samen duurzaam, schoon, heel en veilig voor de PMO-KVO Commissie, schroom niet mail aan parkmanagement@ovhilversumzuidwest.nl , bel 0657822894.  
Kijk ook even op de website bij parkmanagement.
Het Parkmanagementteam is er altijd voor u.
 
Nogmaals dank en hopelijk tot snel
 
Handel veilig, Houd afstand, Blijf gezond.
 
Het Parkmanagement team
 
 
 

 
 
 
 
 
Fraude en diefstal door werknemers
Wij doen onderzoek naar dit soort zaken en verzamelen bewijs als er vermoedens zijn dat een werknemer over de schreef gaat. Graag bieden wij leden van de OVH aan om vrijblijvend uw bedrijfsreglement door ons te laten controleren op mogelijke onduidelijkheden en fraudegevoelige punten. Hoe duidelijker het voor personeel is wat en wel niet mag, hoe gemakkelijker het is om je eraan te houden én hoe eenvoudiger het is om werknemers te wijzen op overtredingen.
Zo leren wij nieuwe ondernemers kennen en kunt u met vrijblijvend beknopt advies uw organisatie wapenen tegen onduidelijkheden. Wij komen graag langs voor een kop koffie en een kennismaking!
Bel ons op 085 1307893 of mail ons op info@masnova.nl voor een afspraak.
 
 
 
Preventief testen:
Wij merken vanuit onze ervaring (in de teststraten) dat veel bedrijven medewerkers hebben zonder klachten die wel besmettelijk zijn. Dan is er een grote kans dat veel meer medewerkers besmettelijk worden zonder hier bewust van te zijn. In het kader van een veilige en gezonde werkomgeving bieden wij een volledige screening aan. Dit biedt u zekerheid dat uw bedrijf geen besmettingshaard wordt voor eigen medewerkers en/of relaties. Mail naar jasper@testcoronadirect.nl
Zie voor meer informatie en uitleg  op de website www.ovhilversumzuidwest.nl aanbiedingen van leden.
 
0-100 testen :     49 euro  inclusief per test
100-250 testen : 45 euro  inclusief per test
250-500 testen : 39 euro  inclusief per test
500+ testen:      35 euro  inclusief per test
 
 
 

 
 
 
Iets te melden, iets leuks te vertellen, iets aan te bieden!!
Laat het ons weten en wij plaatsen het op de website / volgende Nieuws!
 
 
Zoals deze : )
Oliebollen uitdelen, de laatste bestuurs-taak van 2020! 
 
 
 
 
 
 
 

 
 
 
 
   Website:   www.ovhilversumzuidwest.nl
 
 
 
 
BewarenBewaren
BewarenBewaren