HOE MAAK JIJ TIJD EN RUIMTE VOOR BEZINNING?


Na maanden van hard werken, waarin menigeen alle zeilen bij heeft moeten zetten om de vele voorbijgekomen shifts zowel fysiek, mentaal als ook energetisch op te vangen en te verwerken, is het tijd voor bezinning, introspectie en contemplatie. Samen zijn met jou en jezelf. Door de weg naar binnen te gaan, kan een bewustzijnsproces op gang komen waarin nog meer helder wordt wat er allemaal veranderd is in jezelf en om je heen en welke nieuwe mogelijkheden daardoor ter beschikking (zijn ge)komen. De weg gericht op het doen waar je voor gekomen bent vanuit gelijkwaardigheid verdient de tijd en ruimte om verder tot rijping te komen. En wat is er nou mooier om dat te doen in het seizoen waarin de dagen korter worden en de temperaturen dikwijls ook aanleiding geven om het "thuis" behaaglijk en gezellig te maken. Net zoals vele dieren zich eerst bezig houden met inwinteren om vervolgens in winterslaap te gaan. Ongeacht of je nu man of vrouw bent, kun je jezelf bedding en geborgenheid geven in jouw innerlijke moederschoot en de schoot van moeder aarde. Zorg vervolgens voor voldoende fysiek en geestelijk proviand. Houd van jezelf door jezelf datgene te gunnen wat goed voor je is.

Ga je op onderzoek uit in je binnenwereld, dan kan het zijn dat je allemaal verschillende gekleurde energiestrengen, koorden en lijntjes tegen komt; sommige los en anderen verbonden. Soms hebben zij wel wat weg van DNA. In gedachten kun je deze koorden liefdevol kammen. Daar waar mogelijk worden aanwezige knopen er uitgekamd. Ook wordt duidelijk welke losse eindjes afgehecht kunnen worden en waar verbindingen er aan toe zijn om steviger aan te halen. Pas als je goed verbonden bent met de vrouwelijke en mannelijke energie in jezelf en in staat bent om jezelf in volledigheid te omarmen, kan je gezonde verbindingen aangaan met mensen in de buitenwereld en dié dingen in een aardse vorm zetten die je voor ogen hebt.

Vraag je hart, het energiecentrum van het "willen", om present te zijn en het zonnevlecht (de energieverdeler) aan te sturen. Draag daarbij zorg voor de juiste dosering. Dat maakt dat het leven meer over jou kan gaan. In veel gevallen betekent dit een welkome omkering. Het is nl. bij velen de zonnevlecht (de maag) geweest die lange tijd geregeerd heeft onder invloed van ontwikkelde defensiemechanismen. Hierdoor ging het vaker over hard werken en moeten dan over het voorrecht hebben om en willen. Door mee te surfen op de aanwezige energiestromen, krijg je de mogelijkheid om jouw hart meer en meer te laten spreken. Dat maakt je krachtiger, op een prettige manier kwetsbaar en daarmee authentiek. Een koesterende en liefdevolle maand november toegewenst!


CONSULTEN
Soms zijn transformatieproces zo pittig dat het moeilijk is om bij jezelf te blijven en de weg naar binnen te bewandelen. Je bent van harte welkom als je op zo'n moment een gids nodig hebt of iemand die een stukje met je meeloopt. Je kunt me bellen (033-4451480) of mailen voor een coachafspraak, energiereading of opstelling.


16 NOVEMBER: VERDIEPING- EN TRANSFORMATIEDAG
Tijdens de Verdieping- en Transformatiedag op 16 november kunnen systemische en energetische waarnemingstechnieken aangescherpt worden en is er ruimte om eigen transformatieprocessen te ondersteunen met deze werkvormen.


21 NOVEMBER INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN
Op 21 november is er nog ruimte voor twee vraagstellers tijdens de workshop Inzicht-Inn-Familiepatronen om met behulp van een familieopstelling een patroon te doorbreken of inzicht te krijgen in een levensvraagstuk. Mannelijke representanten zijn ook nog van harte welkom.

23 NOVEMBER THUIS KOMEN MET DE INNERGY WATERS VERBINDINGSET
Wil je leren werken met de energetische ondersteuning van de intentiedragers, energietekeningen en energetische teksten uit de vorige maand door mij gelanceerde Innergy Waters Verbindingset in het gebruik voor jezelf en in de begeleiding van anderen? Op 23 november staat de workshop "Thuis komen met de Innergy Waters - Verbindingset" op het programma.


14 DECEMBER: FACILITEREN VAN VOEDINGSOPSTELLINGEN (LEVEL2)
Ook bij geestelijke en fysieke voedingsvraagstukken blijken opstellingen veel inzicht en beweging te geven. Daarom is er op 14 december een specialisatieworkshop Faciliteren van Voedingsopstellingen. Je maakt je op die dag de werkvormen, theorie en vaardigheden eigen die nodig zijn om voedingsopstellingen te kunnen begeleiden, waarbij er vanuit gegaan wordt dat je wel al een basisopleiding systemisch werk gevolgd hebt.


20 DECEMBER: TRANSFORMATIEWIEL
In de workshop Transformatiewiel kun je een persoonlijk vraagstuk uitwerken, in beweging zetten en transformeren met een op het sjamanisme gebaseerd ritueel waar ik een eigen karakter aan gegeven heb. Een fijne energie om op mee te stromen zo vlak voor kerst, oud en nieuw en de heilige nachten.


AGENDA IN 2019
De agenda voor 2019 is in de afgelopen maand nog verder aangevuld. Naast de SPECIALIST-INN-OPSTELLLINGEN, de jaartraining VRAAGGERICHT ENERGIEWAARNEMEN en de workshop INZICHT-INN-FAMILIEPATRONEN, staan er nu ook data gepland voor de basisopleiding COACH-INN-SYSTEMEN en de opleiding SYSTEMISCHE WERKVORMEN 1-op-1. Voor het complete overzicht voor de eerste helft van 2019 zie de agenda op de website.


BOEKENTIP 1
De afgelopen periode deed ik eerst een bijscholing en later een ademretraite waar Transformational Breath centraal stond; een verbonden ademhalingstechniek die zorgt voor optimale fysieke en geestelijke gezondheid door te ademen vanuit je middenrif. Hoewel ik pas net begonnen ben, heeft het anders ademen nu al een hele positieve draai aan mijn leven, fysieke gesteldheid en gemoedstoestand gegeven. Judith Kravitz heelde zichzelf van kanker door op deze manier te ademen. Zij heeft over deze door haar ontwikkelde ademtechniek en haar genezingsproces het boek "Adem diep lach voluit" geschreven. Het boek is niet verkrijgbaar in de boekwinkel. Je kunt het bestellen bij Altractive. Op die site kun je ook meer lezen over wat Transformational Breath inhoudt. Wat mij betreft een echte aanrader!

BOEKENTIP 2
Tot en met 31 december is het Coachgourmet in de aanbieding voor slechts € 12,50. Een culinair en reflectief cadeautje voor Sinterklaas, Kerst en als Eindejaars Geschenk.


RECEPT VAN DE MAAND
In deze periode zijn er volop appels van een nieuwe oogst verkrijgbaar. Daarom noem ik als tip graag het recept van gevulde appel. Wil je op de hoogte gehouden worden van andere recepten die gepost worden op de Dagelijkse Voedingsite? Je kunt deze volgen op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina of je kunt je aanmelden voor een update in de mail door je mailadres achter te laten op de site in de rechterbalk. Vergeet niet om je mailadres daarna te verifiëren; pas dan ontvang je de updates.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.