Adrian Recordings Festival
Victoriateatern – Malmö
9 och 10 Maj

Live: Alice Boman, This Is Head, YAST, Björns vänner
DJs: MF/MB/, OLD
Visuals: Boeoes Kaelstigen

Köp biljetter här: victoria.se

Eller via ombud: Kulturcentralen på Södra Förstadsgatan 18, Folk å Rock på Skomakaregatan 11 eller Rundgång på Möllan.

Eller på telefon via Tickster 0771-47 70 70
 
”När man jobbar så mycket som jag gör med musik behöver man göra saker med good vibe för att få energi. Man behöver känna att man befinner sig i ett sammanhang, med banden och musikaliskt. Därför är det ibland bra att samla alla och göra det man gillar bäst, dvs musik, tillsammans.”

Ungefär så svarade jag på frågan om varför jag gör denna festival i en intervju häromdagen och ju mer jag tänker på det så är det nog det, det handlar om.

Med detta mail vill jag bara påminna alla så att ni också får vara med och ha good vibe. Fredagen då Björns vänner och YAST spelar är tyvärr slutsåld men det finns biljetter kvar till lördagen då Alice Boman och This Is Head spelar. Jag tror det kan va sista chansen att se Alice i en så intim miljö, då hennes karriär bara verkar skjuta i höjden. Det ryktas även om ett unikt samarbete mellan Alice och Heads!!!

Adrian Recordings är Malmöbolaget som med envis rastlöshet gör allt för att luckra upp gränserna mellan genrer och människor. Under många år har det varit lika självklart att höra poetiska visor på svenska som instrumentala mörka techno-sjok slungas från mp3or och vinylskivor, alla med samma avsändare.
 

Alice Boman
Alice Boman är Malmötjejen som efter bara en EP blev hela världens angelägenhet. Hennes låt ”Waiting”, blev en av 2013s stora låtar. Hon sjunger sina lågmälda poplåtar med lika mycket skörhet som styrka. Alice är just hemkommen från en USA-turné och en UK-turné. Från hennes nya EP som släpps 3 juni har det redan släppts 2 uppmärksammade singlar. Den senaste bla uppskriven av New York Times.

aliceboman.tumblr.com
Lyssna: Alice Boman

This Is Head
This Is Head är monumentala, kompromisslösa och målar med sina ljudlandskap upp låtar, stämningar och groove som är lika direkta som nyskapande. Att uppleva This Is Head på Victoriateatern är som en psykedelisk sanndröm. Förvänta er en konsert med mycket nya ljudmattor.
thisishead.com
Lyssna: This Is Head

Fredag 9 maj
Insläpp 19:00
Första band på scen 19:30

YAST
Björns vänner
DJ: MF/MB/
Visuals: Boeoes Kaelstigen

Lördag 10 maj
Insläpp 19:00
Första band på scen 19:30

Alice Boman
This Is Head
DJ: OLD
Visuals: Boeoes Kaelstigen