Van Koesveld Financiële Diensten - financieel adviseur voor particulieren en bedrijven

Nico_5075knip.jpg
Nico van Koesveld
06-29082610
Twitter

 
Een “special”  tussendoor voor onze relaties die ook via de Rabobank of direct bij Interpolis verzekerd zijn.

Even niet zo glashelder. Jammer, een gemiste kans. Nog een paar dagen en dan is de juridische fusie van Interpolis binnen Achmea een feit. Dan heeft u de mogelijkheid om direct uw polissen te beëindigen en over te stappen naar een andere verzekeraar.

Onafhankelijk advies = beter en uiteindelijk voordeliger.

Welkom bij Van Koesveld

E-mailnieuwsbrief Van Koesveld Special Interpolis 2011

 
Online verzekeren

Vervoer
Auto
Bromfiets
Fiets
Motorfiets
Bestelauto
Vrachtauto

Wonen
Woonhuis
Inboedel
Aansprakelijkheid
Gezinsrechtsbijstand

Vrije tijd
Caravan
Kampeerauto
Pleziervaartuigen
Reis doorlopend

Geldzaken
Huishoudboekje
Sparen
Uitvaart

E-books
Linkedin
Twitteren zakelijk

Wie zijn wij


Kosteloos overstappen wil men voorkomen
Dit recht van kosteloos overstappen geldt voor alle particuliere en zakelijke verzekeringen. In de bijlage verwijs ik naar een intern stuk van de Rabobank waarin zij schrijft dit niet glashelder te vermelden omdat men wettelijk gezien niets hoeft te communiceren. Vooral niet met een brief, want dan maken we het groter dan het is. We melden vooral dat er niets voor de klant gaat veranderen.

Dit is letterlijke tekst van de Rabobank. Er wijzigt wel wat, daarom heeft u het recht om onmiddellijk al uw schade verzekeringen op te zeggen. Wij van Van Koesveld zeggen uiteraard, doen. Kies voor onafhankelijk advies.


Gemiste kans van Interpolis. Wat had men kunnen doen?
Leg uit waarom de fusie plaatsvindt.
Leg uit wat de financiële risico’s zijn.
Leg uit dat men het recht heeft om nu kosteloos de verzekering te beëindigen.
Leg uit dat men het recht heeft om kosteloos over te stappen.


Waarom sturen wij u deze info?
Omdat men eerlijk moet zijn. Zeker als je doorlopend pretendeert glashelder te zijn.
Omdat de financiële branche als matig betrouwbaar bekend staat, doen wij er alles aan om onjuiste en verborgen informatie boven tafel te krijgen en u zo eerlijk mogelijk te informeren. Alleen zo krijgen we uw vertrouwen weer terug en kunnen we bewijzen dat wij uw vertrouwen meer dan waard zijn. Glashelder toch?


En nu? Mooi moment om kosteloos te vergelijken
Deze fusie is een mooie mogelijkheid om u te heroriënteren. Stuur ons uw polissen toe en wij vergelijken kosteloos of het tegen een lager tarief mogelijk is. En vooral of het beter kan. Vaak is dit ook mogelijk, geen “alles in een” polis, maar met echt onafhankelijk advies op maat.


Zakelijke verzekeringen Interpolis, nu overstappen
Voor AOV en andere zakelijke verzekeringen hebben wij speciale actietarieven bedongen bij verzekeraars. Dus nu tijd om over te stappen. Als u belt of mailt, komen wij bij u alles regelen. Wij inventariseren uw risico’s, voorkomen dubbele verzekeringen en verzekeren wat nodig is. En het overstappen regelen wij kosteloos voor u. Mail ons.


Particuliere verzekeringen Interpolis, u heeft twee keuzes

Via linkermenu particuliere verzekeringen zelf berekenen of wij doen het voor u. Als u belt of mailt, komen wij bij u alles regelen. Wij inventariseren uw risico’s, voorkomen dubbele verzekeringen en verzekeren wat nodig is. En het overstappen regelen wij kosteloos voor u. Mail ons.

 

 

Sociale Media
Iedereen heeft er de mond vol van. Facebook, LinkedIN, Twitter enz..  Wat is het precies en wat kunt u ermee? Heeft het nut? Hoe te starten? Wij beperken ons tot het zakelijke. Op www.koesveld.net ziet u enkele handleidingen over Linkedin en Twitter waar u direct mee aan de slag kunt.

 

 

Volgt u ons al via Twitter?
Probeer het en u bent snel op de hoogte van allerlei zaken. Nooit kwetsend, wel confronterend. Welkom bij Van Koesveld. Twitter

 

Barnseweg 114 - 3771 RP - Barneveld - www.koesveld.nl -  Tel. 0342-424242 - info@koesveld.nl -- Twitter - Linkedin