Nieuwsbrief 69
 
 
We zijn heel blij en trots je te kunnen laten weten dat wij met onmiddellijke ingang de exclusieve distributeur zijn van het Zwitserse merk Farfalla als toevoeging aan ons aromatherapie assortiment.
 
 
Farfalla is een familiebedrijf dat in 1985 werd opgericht en inmiddels wordt geleid door de 2e generatie. Farfalla kenmerkt zich door het gebruik van uitsluitend biologische natuurlijke ingrediënten van topkwaliteit in aromacare producten en biologische cosmetica, maatschappelijke betrokkenheid en langdurige partnerschappen voor biologische teelt over de hele wereld. 
Farfalla is in Zwitserland marktleider voor aromatherapie en aromatherapieproducten vanwege hun bewezen expertise in aromatherapie en de hoogste kwaliteitsnormen. Maar liefst 700 zorginstellingen en ziekenhuizen werken er met Farfalla producten. 
 
Wij zijn erg trots dit mooie merk te mogen vertegenwoordigen en zijn ervan overtuigd dat jij net zo enthousiast zult zijn over de kwaliteit. 
 
 
Tegelijkertijd maken wij bekend dat wij hebben moeten besluiten te gaan stoppen met het Primavera assortiment. Primavera heeft besloten haar beleid ten aanzien van de distributie te wijzigen. Dit heeft als consequentie dat wij via een andere partij moeten gaan inkopen, met alle gevolgen vandien voor houdbaarheid van producten, prijsstijgingen en een nieuwe verkoopstrategie. Hoewel wij meer dan 20 jaar met passie en enthousiasme het merk hebben vertegenwoordigd en opgebouwd, kunnen we ons niet meer vinden in de nieuwe beleidsvoering. De Primavera producten zijn nog te bestellen zolang de voorraad strekt, het actuele aanbod zie je altijd in de webwinkel.
 
Dit besluit is natuurlijk jammer, maar heeft ook weer volop nieuwe mogelijkheden en kansen gecreëerd in onze zoektocht naar een andere partij waarbij voor ons voorop stond dat de producten minimaal dezelfde - en liefst nog een hogere - kwaliteit waarborgen dan die we tot nu toe hadden. Met de toevoeging van Farfalla zijn we méér dan geslaagd in die missie. Als je naar onze website gaat, zie je meteen hoe je de producten kunt bekijken. Probeer ze eens uit en laat ons weten wat je ervan vindt!
De komende tijd gaan we hard aan het werk om informatie, receptkaarten, presentatiemateriaal en trainingen in het Nederlands beschikbaar te maken. Via de website, nieuwsbrieven en Facebook houden we je op de hoogte.
 
Bloesem Remedies Nederland streeft altijd naar een zo breed mogelijk aanbod, zowel in assortiment als in prijs. Daarbij is het belangrijk om ook alternatieven te hebben binnen de verschillende categoriën. Om die reden hebben we ook het aanbod van Taoasis producten en Homeonatura (Schüssler Cosmetica) uitgebreid. Misschien heb je inmiddels al ervaring met deze merken. Kijk eens naar het aanbod in onze webwinkel.
 

  
Postbus 6139 | 5960 AC Horst  
Tel. 077-2300011 (ma t/m vrij 09.00-17.00 u) | info@bloesemremedies.com
www.bloesemremedies.com (informatie en webwinkel)
www.farfalla.nl | www.bach-bloesems.nl
 
Bezoekadres:
Winkel De 3Vrouwen | St. Jansstraat 5 | 5964 AA Horst-Meterik
Tel. 077-2300015 | www.de3vrouwen.nl  
Open: di t/m vrij 10.00-17.00 uur, za 10.00-16.00 uur