18 april visar SVT2 i programserien "Musik Special - Dokumentärer om musik" - en timme med Emil Jensen.

Efter succén med albumet och turnén "I det nya landet" som sågs av tiotusentals på fullsatta teatrar och festivaler runt om hela Sverige, är Emil i höst tillbaka med ny föreställning, skiva, bok och turné. Men redan nu i april visar SVT en hel timmes specialprogram om och med Emil Jensen.

En chans för alla som aldrig haft möjlighet att se Emil live och hans unika blandning av musik, lyrik och komik på hans ständiga turnéer och för alla dom som vill uppleva det igen.

Föreställningsbilder från Södra Teatern varvas med personliga intervjuer, gästbesök av Klara Söderberg från First Aid Kit, Familjen, Nour El-Refai och Mikael Wiehe Dessutom en liten besynnerlig resa till "Kutens Bensin" på Fårö där Emil spelar en av sina mest klassiska låtar på piano i minusgrader med vantar på. Allt detta och mycket annat 18/4 19.00-20.00 på SVT2.


Foto: Amanda Lindholm
 
När Emil Jensen ställer sig på en scen väntar en unik blandning av musik, poesi, humor och politiskt korrekt agitation. Musik special porträtterar den skånske multitalangen som själv tycker att politiskt korrekt är ett riktigt skitbegrepp.

Pressbilder: 
https://www.dropbox.com/s/y7o6abq88kw202u/emilutehel.jpg?dl=0
https://www.dropbox.com/s/zxkbs7ggqeb0zov/soffa.jpg?dl=0
Foto: Amanda Lindholm

Mer info:
emiljensen.se
www.facebook.com/events/1591146401138369/
 
Kontakt:
Magnus
Adrian Recordings
magnus@adrianrecordings.com
0709-203853