Nieuwsbrief augustus 2012

Meestal vul ik het intro van de nieuwsbrief vooral met woorden. Dit keer geef ik mijn boodschap in de vorm van een energetisch beeld. Deze tekening komt voort uit een meditatie, waarin ik de vraag stelde welke energie er in augustus om ons heen is en met ons resoneert. Ik heb nog geen idee waar het precies over gaat, dat zal de komende maand vast duideljik worden. Spreekt deze frequentie je aan? Neem dan zoveel op als je wilt. Het is een kwestie van verbinding maken met het plaatje, evt. je ogen sluiten en de energie uitnodigen om in jouw energieveld te stromen. Voel je de behoefte om een vertaling te maken om daarmee je bewustzijn te verruimen, volg dan na opname de energetische bewegingen op fysiek, emotioneel, mentaal en/of spiritueel niveau. Hoewel ik er even tussen uit ga, ben ik nieuwsgierig naar jouw bevindingen en wens je hoe dan ook een mooie, (energie)rijke maand toe!

ZOMERRECES
Van 2 tot 20 augustus trek ik mij even terug voor een kort zomerreces. Mocht je in die tijd je toch willen inschrijven voor een training of een afspraak maken voor een consult, dan staat Michel Pater je graag te woord. Eind augustus ben ik weer helemaal beschikbaar voor het doen van familieopstellingen, het geven van energiereadingen, het inspreken van energetische verjaardags- en transformatieboodschappen en de begeleiding van de onderstaande trainingen.

28 AUGUSTUS: COACH-INN-SYSTEMEN - SNELKOOKPAN
Er is nog één plek vrij voor de snelkookpan-editie van de basisopleiding "Coach-Inn-Systemen" - het begeleiden van eenvoudige familie- en organisatieopstellingen, die start op 28 augustus.

12 SEPTEMBER: WORKSHOP FAMILIEOPSTELLINGEN
Op 12 september gaan de maandelijkse workshops familieopstellingen weer beginnen. Wil je een (levens)vraag uitwerken of inzicht krijgen in jouw familiedynamieken, meld je dan aan als vraagsteller.

20 SEPTEMBER: SPECIALIST-INN-OPSTELLINGEN
Heb je een basisopleiding afgerond waarin je geleerd hebt om familie- en organisatieopstellingen te begeleiden en ben je toe aan een verdieping? Op 20 september vangt de 5-daagse vervolgopleiding "Specialist-Inn-Opstellingen" aan. In deze training is er veel ruimte om opstellingsvaardigheden te oefenen, kennis te maken met andere constellatieformats en de energie in opstellingen nog beter te gaan "lezen", waardoor in het juiste ritme de systemische interventies gedaan kunnen worden.

25 SEPTEMBER: VRAAGGERICHT ENERGIE WAARNEMEN
Het kunnen lezen (waarnemen) van energie maakt het zowel bij het doen van voorbereidingen van (coach)consulten, het stellen van "diagnoses" of het geven van de juiste begeleiding, mogelijk om snel en effectief tot de kern te komen en doelgericht te werk te kunnen gaan. Tijdens de 8-daagse training Vraaggericht Energie Waarnemen leer je om zelf energetische en intuitieve waarnemingen te doen en deze informatie op een juiste manier te vertalen voor jouw client. Aan de orde komen in elk geval aura- en chakraleer, de betekenis van kleuren en symbolen en uitleg over karakterstructuren en defensiemechanismen. De training met een diversiteit aan werkvormen is gericht op jouw dagelijkse praktijk.

BOEKENTIP VAN DE MAAND
Als boekentip noem ik graag het boek Zorg jij of zorg ik? van Cora Postema. Zij beschrijft op indringende wijze haar ervaringen als mantelzorger na het herseninfarct van haar partner. Een realiseren hoeveel er van de één op de andere dag kan veranderen in een partnerrelatie; het zoeken naar de vernieuwde rollen die je daarna tot elkaar inneemt en het belang om te gaan staan voor je eigen wil, ook als die haaks staat op de protocollen in de gezondheidszorg. Wil je meer weten over het werk dat Cora doet, neem dan eens een kijkje op partnerzorg.nl.

Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info www.coach-inn.nl. Een weblog wordt bijgehouden op coach-inn.blogspot.com. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op twitter en Facebook. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.