Patrick Kicken terug op Wild Amsterdam en Paradise FM Curacao

Patrick Kicken start deze vrijdagavond 1 mei om 18u met een nieuw concept bij Wild FM, Kicken's HipHopHits. De show wordt ook uitgezonden op het landelijke station Paradise FM op Curacao, iedere vrijdagavond vanaf 19u.

Kicken: 'Ik ben sinds mijn jeugd al fan van het genre hiphop. Maar dan wel de commerciële kneiters, van De La Soul, 2 Live Crew, Eminem, Jay Z etc. Ik kon dit helaas maar mondjesmaat kwijt bij 3FM en Radio Veronica, gelukkig nu wel! Die muziek is namelijk óók tijdloos en swingt de pan uit'.

Waarom ook op Curacao? 'Ik was er afgelopen december en voel me bijna verplicht om in deze moeilijke tijden de mensen op Curacao een beetje blij te maken en de Corona ellende te laten vergeten. Zo kunnen ze lekker in hun eigen tuin of op hun balkon uit hun pan gaan op deze hiphopkneiters!'.

Kicken maakt deze radioshow belangeloos voor de radiozender op het eiland, die nu ook in zwaar weer zit door het wegvallen van veel reclame inkomsten.
De bewoners van Curacao zijn nog steeds onderworpen aan strenge regels om de verspreiding van het virus verder te voorkomen.

Patrick Kicken was van 1995 tot 2004 te horen op 3FM, voor de Tros en de Vara en van 2004 tot 2016 bij Radio Veronica, in de ochtend, middag en avond.

Links om te luisteren:
http://paradisefm.cw
http://wildhitradio.nl

-------------------------------------------------------------------------
Voor meer info of een interviewaanvraag, whatsapp 0614343080 of reply
Bijgevoegd: rechtenvrij logo/foto