logo

Abonneren - Uitschrijven - Delen op sociale netwerken


Nieuwsbrief 26 november 2021

Het einde van de maand nadert en de bitcoin koerst onder de 55.000 dollar. Het floor model van Plan B had voor het einde van november een bitcoin koers van 98.000 dollar voorspeld. Het model zit er deze keer dus naast. Dit doet trouwens niets af aan zijn bekendere Stock to flow model, dat nog steeds hogere bitcoinkoersen verwacht in de komende maanden.

Geniet van het weekend!

Steven


Cryptocurrency


Aandelen


Aanbieding Tradingview

Profiteer van de Black Friday aanbieding van het chartingpakket TradingView. Ook als je al een abonnement hebt lopen kan je verlengen met 60% korting.


Interessant op onze zusterwebsites


Grondstoffen

  • De VS probeerde eerder deze week de olieprijs te drukken door de strategische reserves aan te spreken, maar dit bleek slechts een druppel op een hete plaat te zijn. De markt vreesde dat de OPEC hier zou op reageren door bijvoorbeeld zelf de uitbreiding van de productie opnieuw af te remmen. Ondertussen daalt ook de olieprijs sterk door de nieuwe covid perikelen.


Shrinkflation

Naast inflatie bestaat er ook zoiets als 'shrinkflation'. De producten in de winkel blijven even duur, maar de inhoud van de verpakking wijzigt. Hier zien we een oude Pringles verpakking met een inhoud van 165 gram en een nieuwe verpakking met een inhoud van 134 gram...

coin

h/t @WallStreetSilv


Mijn tip op Youtube

  • De jongens van Satoshi Radio in de auto bij Madelon navigeert. De broers Slagter praten over hun nieuwe boek 'Ons geld is stuk'.


Privacy Policy - Uitschrijven nieuwsbrief

Niets uit deze nieuwsbrief mag beschouwd worden als financieel advies. Beleggen blijft altijd risicovol. Gebruik meerdere informatiebronnen, vorm zo een oordeel over een belegging en bescherm steeds jouw vermogen. Doe geen zotte dingen met geld dat je niet kan missen!