nieuwbrief 

Americana Music
De verzamelnaam voor Amerikaans georiënteerde muziek: Country & Western, Hillbilly, Rockabilly, Rock ‘n’ Roll, Line Dance music, Western Swing en noem maar op.
Al deze verschillende muziek stromingen hebben wij in huis.
Nederlandse- Duitse, Engelse- en Amerikaanse bands en artiesten; als geen ander weten wij de weg in dit specifieke wereldje.
 
Een muzikale trip met een ‘Aloha Show’ in de stijl van Elvis Presley, een Jerry Lee Lewis show, een Marilyn Monroe Tribute eventueel aan te vullen met een “Golden Oldies”band.
Ook te boeken als avondvullend programma of themafeest met entree act, Johnny Valentino een showballetde, de Blues Brothers, casino en nog veel meer..
Uiteraard zijn al deze acts ook apart te boeken.

Goud van Oud of Country op uw evenement
Voordat de Beatlemania haar intrede deed was er in Nederland het tijdsperk van de zogenaamde gitaarbands.
Enkele van deze ‘gitaar heroes’ uit de sixties zijn nog steeds actief en uiteraard bij ons te boeken.
Sinds 1958 scoorde  de legendarische gitarist René Nodelijk met zijn Haagse band The Alligators enorm veel hits.
The Java Guitars, onvervalste Indorock zoals men dat van hun gewend was.
The Black Albino’s, in 2004 kwamen zij in hun originele bezetting weer bij elkaar en nu, ruim 50 jaar na de oprichting, spelen zij nog net zo enthousiast als in de roemruchte zestiger jaren.
The Jumping Jewels Revival Band met de originele sologitarist Hans van Eijk, de Crazy Rockers uit Den Haag, één van de, of misschien wel de enige, overgebleven bands uit de naoorlogse Indo Rock periode.
Of wat denk u The Country Sisters, temperamentvolle zangeressen, danseressen en multi-instrumentisten uit de Tsjechische Republiek met een uitgebalanceerde mix van traditionele Country & Western, gouwe ouwe Rock 'n' Roll, cajun en evergreens.
Zij zijn niet alleen op Americana festivals maar op vele festivals het absolute hoogtepunt van de show.
Het repertoire de LenneBrothers Band (D) zal nagenoeg onveranderd blijven; een mix van rock-'n-roll, country en rockabilly, dat ook al eerder een hit en het kenmerkende geluid voor de Lennerockers was***** The Cosy Rockers, een enthousiaste 6-mans band opgericht in 2015, heeft zich in korte tijd ontwikkeld tot een van Nederlands' betere 'Golden Oldies' bands*****Beehive, heerlijke countrymuziek in vele vormen met hier en daar een vleugje rock & roll waardoor ook niet country liefhebbers aan hun trekken komen. ***** Windfall, opgericht in 1977, heeft zijn (haar) sporen na bijna 45 jaar duidelijk verdiend, een band die bij elk optreden een enorm enthousiasme ten toon spreid.
 
Daarnaast verzorgen wij de boekingen voor een groot aantal nationale en internationale artiesten op het gebied van ‘Goud van Oud’ en Country & Western .
 
Smitsweg 51, 3222 AG Hellevoetsluis, 0181 324 310