Nieuwsbrief #54 - Maart 2017
 
     In deze uitgave  
 
Wie, wat, waar?
Elke maand geven wij u een update van één of meerdere projecten die via onze verwerkers zijn uitgevoerd met Liquid Rubber. Sommige zijn groot (qua oppervlak of qua liters), andere kleinschaliger, maar hiermee geven we een beeld van de vele toepassingsmogelijkheden die er zijn met Liquid Rubber. Heeft u vragen over een van deze projecten, neemt u dan gerust contact met ons op.

Project:
Luchtdicht en waterdicht met Liquid Rubber HBS200 
Beschrijving:
Liquid Rubber staat bekend om haar kracht van het afdichten van lastige en complexe aansluitinen en/of overgangen. De producten van Liquid Rubber hebben een sterke hechting op vrijwel alle ondergronden en gecombineerd met een flexibiliteit van 900%, kan het product de meeste details duurzaam afdichten.

Dit specifieke project betreft een afdichting van de kelderaansluiting op het binneblad. De kelderwand is al geïsoleerd en de gevel is opgebouw uit kalkzandsteen blokken. Liquid Rubber HBS200 kent een uitstekende hechting op deze verschillende ondergronden.

De ondergrond is grondig gereinigd en de stoflaag is verwijderd van het kalkzandsteen. Vervoglens is Liquid Rubber HBS200 aangebracht met een airless spuitmachine. In het natte Liquid Rubber is direct een geotextiel geplaats in de kim. Vervolgens is er direct een tweede laag Liquid Rubber HBS200 over het geotextiel heen gespoten.

Deze afdichting is op een snelle en goede manier gerealiseerd naar alle tevredenheid van de aannemer. Liquid Rubber zal deze aansluiting duurzaam water- en luchtdicht houden.
Fotos: Liquid Rubber Europe (LRE Coatings BV)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Project:
Betonafdichting met  Liquid Rubber BelowGrade
Beschrijving:
De laatste fase is gestart van dit interessante project. Deze week wordt de laatste hand gelegd aan dit 15.500m2 grote project waarbij Liquid Rubber de afdichting en bescherming realiseert van de betonconstructie.

Liquid Rubber BelowGrade wordt direct gespoten op de betonconstructie in een dikte van 2mm. Dit zorgt voor een volledig naadloze waterdichte laag met een hoge flexibilieit van 900%. Over het Liquid Rubber wordt een dekvloer gestort. Liquid Rubber zal het onderliggende beton beschermen tegen het intreden van vocht en zout.

Uiteraard is dit werk gefaseerd uitgevoerd en heeft de Liquid Rubber verwerker alle fases volgens schema  kunnen uitvoeren. Het is zelfs gelukt om op één dag 1380m2 te behandelen met Liquid Rubber! De opdrachtgever is uiterst tevreden over de kwaliteit en snelheid van de applicatie van Liquid Rubber.

Een erg mooi project waar wij als Liquid Rubber zeer trots op zijn. 

Fotos: Liquid Rubber Europe (LRE Coatings BV)
------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Project:
Naadafdichting met Liquid Rubber HBS200 
Beschrijving:
Liquid Rubber HBS200 wordt veelvuldig toegepast voor diverse betonafdichtingen. Of het nu gaat om volledige betonvlakken in te pakken, of om alleen de betonnaden te behandelen, met Liquid Rubber kan het allemaal.

Op dit werk diende de horizontale en verticale betonnaden voorzien te worden van een flexibele waterdichte laag. Liquid Rubber HBS200 is eenvoudig aangebracht met een kwast over de naden heen. Vervolgens is het Liquid Rubber bewapend met Geotextiel om zo de naadoverbrugging te realiseren. Het Geotextiel is afgesmeerd met een tweede laag Liquid Rubber HBS200.

Een mooie referentie waarin goed te zien is hoe gedetailleerd Liquid Rubber een fuctionele afdichting kan voorzien.

  Fotos: Liquid Rubber Europe (LRE Coatings BV)
 
Even voorstellen...
Via deze weg stellen wij graag een nieuwe collega aan jullie voor. Vanaf 1 Februari 2017 is Adem Vilic onderdeel geworden van het Liquid Rubber team. Adem zal ons bedrijf vertegenwoordigen in de regio Zuid Nederland.
 
Adem heeft jarenlange ervaring in de verkoop van technische producten en was toe aan een nieuwe stap in zijn carrière. Adem zal zijn technische achtergrond gebruiken voor al zijn gesprekken, adviezen en demonstraties in de Zuiderlijke provincies van ons land.
 
Wij willen Adem ontzettend veel succes en plezier toewensen in zijn nieuwe functie. Gebaseerd op de eerste maanden, durven wij met zekerheid te zeggen dat Adem een prettige toevoeging is aan ons team.
 
Heeft u een vraag voor Adem? Of wenst u technische productuitleg of een demonstratie? Dan kunt u Adem rechtstreeks contacten op onderstaande gegevens.
 
Tel: 06 21 37 22 82
Email: adem@liquidrubbereurope.com
 
Foto: Liquid Rubber Europe (LRE Coatings BV)
 
Volg ons op Twitter, Facebook en YouTube
Op onze social media account plaasten wij informatieve, interessante en amusante posts. Op YouTube hebben wij video's die informatief zijn en geven een goed beeld van de diversiteit van het assortiment van Liquid Rubber. Naast het volgen van onze ontwikkelingen kunt u hier ook uw eigen opmerkingen over Liquid Rubber delen met de rest van de wereld.

Klik op de onderstaande buttons en volg Liquid Rubber Europe!

                                        

Liquid Rubber Europe, Groot Mijdrechtstraat 15, 3641 RV  Mijdrecht