WAT GEEF JIJ GEBOORTE IN 2020?


2020 staat in het teken van de wondere wereld van geboorte geven en (weder)geboren worden.

Wellicht is het je in het begin niet helemaal duidelijk wat je precies aan het bouwen bent. Alsof je aan een groot werk bezig bent, zonder bouwtekening. Er is echter toegang tot een helder weten en oude wijsheid, dat maakt dat er een deep down vertrouwen is dat het goed komt en je eigenlijk precies blijkt te weten hoe het moet. Je kunt gebruik maken van de hulp die geboden wordt uit de andere dimensies en parallelle werelden. Uiteindelijk blijken alle puzzelstukjes naadloos in elkaar te passen in dit creatieproces dat zijn oorsprong in het hart kent.

Het kan zijn dat er aan je gevraagd wordt om oeroude navelstrengen door te knippen. Dat kan best pijnlijk zijn. Zeker als deze al gedurende meerdere levens bestaan hebben. Er komt daarna echter de ruimte om alle losse lijntjes af te hechten of opnieuw met elkaar te verbinden. Een proces dat ruimte schept voor het tot bloei komen van de authentieke, unieke, autonome jij. De beweging is eerst nog wat hoekig, maar gaat gaande weg het jaar over in rond, cirkelvormig en gracieus. Hoewel er bergen verzet worden, is er ook sprake van een ontspannen atmosfeer. In zachtheid wordt er gepolijst vooral met de pastelkleuren koraal, groen en blauw. Alleen dat al geeft een lichter gevoel dan in de laatste jaren het geval was.

Er zit veel diepte en ook hoogte in deze andere trilling. Soms kan je dat ervaren als maagomkerend en duizelingwekkend. Neem dan de tijd om je lichaam hieraan te laten wennen en je bewust af te stemmen op deze nieuwe energiefrequentie. Zorg voor voldoende rust en ontspanning om met jezelf te zijn en te kunnen voelen. Aanwezigheid zijn in je lichaam is belangrijker dan ooit. Anders gaan de dingen aan je voorbij en mis je de essentie van dit uitermate interessante transformatieproces. Misschien uiteindelijk wel hét proces waar je in dit leven echt voor gekomen bent. Dus blijf present want dit hoogtepunt wil je natuurlijk niet missen, ook al is de onzekerheid en onwetendheid soms nog zo groot. Weet je beschermd door grootvader zon en grootmoeder maan. Zij waken over jou, het is veilig om hun ritme te volgen.

Soms is er de neiging om over jouw schutting te willen kijken naar de creaties van anderen, maar al snel is er weer die focus op de eigen zwangerschap en het aankomende geboorteproces. Er wordt gewerkt aan een stevige hechting met datgene wat je in de wereld voort wil brengen waarbij je steeds meer van jezelf gaat houden en goed voor jezelf zorgt.

Wetend dat evolutie eindeloos is, zijn we in deze oneindigheid slechts weer in een tussenfase beland. We weten waar we vandaan komen en zijn ons ook bewust dat ons proces ook weer ergens naar toe gaat. Het is voor nu een afgerond geheel, maar uiteindelijk ook weer een onderdeel van een groter plan. Ieders creatie is op zichzelf staand en alles wat tot wasdom is gekomen vloeit ook weer samen tot een grotere eenheid.

Volg jouw beweging, jouw ritme, jouw natuur. Laat de energie door je heen stromen, neem op wat je nodig hebt en geef jouw licht ook weer door. Blijf er alert op dat datgene wat je doet zuiver is en ook echt voor je klopt. Luister naar je ziel in plaats van je ego en laat je hierin onderweg geen zand in de ogen strooien. Bouw mee aan die mooiere, zachtere wereld van verfijnde details. Laat het loslaten en toelaten maar gebeuren in overgave en openheid. Op je pad kom je steeds meer gelijkgestemden tegen. Deel maar met hen wat je werkelijk voelt en wat er in je gebeurt. Er ontstaan nieuwe groeperingen, die elkaar ondersteunen in een gezamenlijk doel: Thuiskomen in jezelf geheel in overeenstemming met de Hogere Wil en de Ziel.

In januari krijg je de kans om vanaf hoogte naar jouw proces te kijken. Het is net of je even in een luchtballon stapt. Je krijgt inzicht in waarom de dingen gaan zoals je gaan en ook waar een koerswijziging nodig is. Soms kan dat leiden tot rigoureuze en verrassende beslissingen. Dit kan zomaar uit het niets en zeer onverwacht ontstaan. Dit vraagt daarom om extra tact in de communicatie hiervan. Gelukkig heeft de energie ook wel wat speels, waardoor je het durft om die ene grote stap te zetten. Hoewel de omslag groots kan zijn, gaat de transformatie en integratie zo geruisloos en gemakkelijk dat het in no-time als heel gewoon ervaren wordt. Alsof het de normaalste zaak van de wereld is en er niets gebeurd is. Op die ene wezenlijke actie na kan het daardoor ook best als een gezapige maand aanvoelen. En geniet daar ook van.

Heb een goede tijd..... En voor nu een vruchtbaar, wonderlijk en licht 2020 toegewenst!


TRANSFORMERENDE ADEMSESSIE
Door je bewust te worden van jouw adempatroon, krijg je veel inzicht in de manier waarop je leeft en ook over daar waar blokkades en belemmeringen ontstaan zijn. In een ademcoaching waarbij gebruik gemaakt wordt van een verbonden, circulaire ademtechniek ben je op een actieve manier bezig met het verbeteren van de kwaliteit van jouw leven en het loslaten en integreren van oude celherinneringen. Wil je dat een keer ervaren en er jouw voordeel mee doen? Je kunt een afspraak maken door een mail te sturen naar info@coach-inn.nl of te bellen naar 033-4451480.


29 JANUARI 2020: COACH-INN-SYSTEMEN (LEVEL 1)
Wil je familie- en organisatieopstellingen kunnen begeleiden in jouw eigen praktijk zowel in groeps- als 1-op-1 sessies? Op 29 januari 2020 start de 5-daagse opleiding Coach-Inn-Systemen waarin je die theorie en vaardigheden eigen maakt die je daarvoor nodig hebt.


BOEKENTIP VAN DE MAAND
In 2019 ben ik gegrepen door het werken met de adem en het lichaam. Ik ben er achter dat er daarin nog een hoop in de ontdekken valt. Een ingeslagen pad wat ik 2020 zeker ga vervolgen. Daarom vandaag als de tip het boek "Emotioneel & Reichiaans Lichaamswerk" van Nick Totton en Em Edmondson. Het gaf mij weer extra inzicht in het lichaamsgericht werken gerelateerd aan de karakterstructuren.


RECEPT VAN DE MAAND
Ben je na de feestdagen toe aan een beetje krachtvoer? Ik kan je in dat geval de Indiase Mulligatawnysoep gemaakt van linzen en/of dal van harte aanbevelen.


Deze nieuwsbrief is een uitgave van Coach-Inn. Voor meer info: www.coach-inn.nl. Coach-Inn kan ook gevolgd worden op Twitter en Facebook. De recepten van de in het Bolwerk geserveerde gerechten staan op dagelijkse-voeding.nl en op de Dagelijkse Voeding Facebookpagina. Voor het bestellen van het Coach-Gourmet ga naar www.coachgourmet.nl. Gun je deze informatie aan iemand anders: stuur deze mail dan door.