Nieuwsbrief  De Masteluin
Natuurwinkel
De Masteluin
Witbos 9
Noorderwijk
014 261695
OPENINGSUREN
 Ma Di Do Vr
10:00-12:30 13:30-19:00
Zaterdag
idem tot 17:00
Zondag
09:00-12:00
 
Woensdag
is
sluitingsdag
 
In de maanden
juli, aug, sept
gesloten op
zondag
VORIGE
NIEUWS
BRIEVEN
Klik hier en bekijk vorige nieuwsbrieven in het archief.
JE GEGEVENS
Uw partnerKlik hier voor een korte leidraad bij het invullen van je gegevens.
DEZE NIEUWSBRIEF PROMOTEN...
Hallo ,
De zomer is nog maar half en we zijn al volop  onze activiteiten voor het najaar aan het plannen. Op donderdag 8 oktober om 20:00 bieden wij onze klanten weer de mogelijkheid om gratis deel te nemen aan een avondcursus over etherische oliën (deel 2) gegeven door Nancy Popeuil. Deze activiteit zal zoals vorige keer plaatsvinden in het gezellige salon van Huize De Sterrenwijzer te Olen. Je kan best nu al inschrijven want het aantal plaatsen is toch wel beperkt. Zoals verleden keer vragen wij 2 € inkom, bedrag dat je echter terugkrijgt bij aankoop van een etherische olie.

Groetjes
Johan & Anita
NIEUW BIJ ONS
SALAMITA tagliatelle (demeter) 500g (2,44€) gemaakt van 100% harde tarwe van biologisch-dynamische kwaliteit.
NIEUW
Naast de populaire Rescue creme van BACH BLOESEMS is er nu ook de Rescue gel 30g (9,75€).
Rescue gel bevat net als de creme 6 Bachbloesems, namelijk Rock Rose, Cherry Plum, Clematis, Star of Bethlehem, Impatiens en Crab Apple. De gel is vrij van parabenen en parfum.
Gebruik deze gel als eerste hulpmiddel: het werkt verkoelend , verzachtend en kalmerend op de huid en versnelt het herstel ervan na te lang zonnebaden, insektenbeten en een ongelukje bij sport of spel. Rescue gel is tevens een weldaad voor vermoeide benen en voeten.
Niet in open wonden aanbrengen.
Er zijn staaltjes beschikbaar.
Van PIRAMIDE hebben we 2 splinternieuwe kinderthees.
Sprookjesrood (2,19€) bevat vruchten en bloemen uit het mandje van Roodkapje: rode biet, appel, lindebloesem, rozenbottel, vlierbloesem, hibiscus, rooibos en vanille.
Princessendroom (2,19€) bevat: rozenbottel, rooibos, zwarte thee, honeybush, groene rooibos, kaneel en vanille.
NIEUWE PROMOTIES
Profiteer nu van maar liefst 20% korting op deze intensief hydraterende en vloeibare creme 50ml van ROSALIA. Normaal 19,80€ nu nog slechts 15,84€. Wie er zin in heeft moet zich wel haasten want OP=OP.

Bevat meer dan 20% natuurlijke actieve bestanddelen, waarvan 12% Chileense Muskusrozenolie (Rosa Mosqueta olie). Daardoor is deze creme bijzonder rijk aan essentiele vetzuren en Vitamine A, beide onontbeerlijk voor een goede huidregeneratie.
Bijzonder geschikt voor een droge, gevoelige en vermoeide huid, en voor de verzorging van rimpels en littekens.
Ook bij WELEDA staat er weer een en ander nieuw in promotie: bijvoorbeeld deze Rosa Mosqueta hydraterende creme 30ml. Normaal 13,20€, nu nog slechts 11,60€ én met een gratis staaltje van de nieuwe granaatappel regeneratie handcreme.
Lavendel ontspanningsolie 10cl. Normaal 12,45€, nu nog slechts 10,95€.