Weet jij veel van groener reizen?
Test je groene kennis en maak kans op een groene reis naar Costa Rica! Hoe groter jouw groene kennis, hoe groter de kans dat jij die reis naar Costa Rica wint! Doe nu de quiz en misschien ga jij dan binnenkort wel groen op reis naar Costa Rica. Ook kun je een van de 10 GreenSeat groener-op-reischeques twv. €100,- winnen!
 
 
 
 

Rank a Brand Travel award 2013
Reispartners van GreenSeat SNP natuurreizen en Sawadee reizen gooien opnieuw hoge ogen bij de Rank a Brand Travel award 2013. De winnaar van dit jaar is Koning Aap, gefeliciteerd! Naast een bescheiden aantal middenmoters zijn er volgens Rank a Brand echter nog teveel reisorganisaties die te weinig aan de slag zijn om hun duurzame verantwoordelijkheid te nemen.  
 
 
   
 
Beter inzicht CO2 reizen
GreenSeat is samen met partners een project gestart om eenvoudiger inzicht te geven in de CO2-uitstoot van reizen. Ons doel is om nieuwe kennis te ontwikkelen waarmee reisorganisaties hun reisaanbod kunnen vergroenen en reizigers via CO2-labels kunnen kiezen voor groenere reizen.
 
Wat is GreenSeat?
GreenSeat gelooft dat groener reizen de toekomst is. Daarom helpen wij jou bij de keuze voor het groenste vervoermiddel en door de CO2-uitstoot van jouw reizen te compenseren via duurzame energieprojecten in ontwikkelingslanden. Zo maken we samen groener reizen mogelijk.
 
 
 
             
 
GreenSeat, jij maakt het mogelijk!
www.greenseat.nl