De zomervakantie nadert en dat betekent dat de schooldeuren voor een aantal weken sluiten. Ook bij Scholen met Succes pakken we een moment om de batterij op te laden. Het kantoor is gesloten van maandag 22 juli t/m vrijdag 9 augustus.
 
Ontwikkelingen in de zomer
De zomer is voor ons ook een moment om onze producten en diensten nog beter te maken. We kijken daarbij naar suggesties van klanten en ontwikkelingen in het onderwijsveld. Komende tijd gaan we aan de slag met o.a. onderstaande punten:   

 
 
De Tevredenheidpeilingen: compacter, actueler en onderling vergelijkbaar.
  • De standaardlijsten worden gescreend en geredigeerd zodat ze compacter worden.
  • De peilingen voor leerlingen, ouders en personeel worden tevens onderling meer vergelijkbaar.
  • Inhoudelijk worden de lijsten afgestemd met de lijsten van de Succes!Spiegel.
  • Er komen meer korte thematische lijsten van maximaal 20 vragen.
 
 
 
Succes!Spiegel: Informatiemiddag Kwaliteitszorg PO
Aan het begin van het nieuwe schooljaar organiseren we informatiemiddagen over kwaliteitszorg in het PO. Hierin maakt u kennis met het nieuwe landschap in kwaliteitszorg én neemt u een kijkje achter de schermen van ons kwaliteitsinstrument De Succes!Spiegel.
  •     dinsdag 17 september in Goes;
  •     donderdag 26 september in Amsterdam;
  •     woensdag 2 oktober in Rotterdam.

Wilt u bij één van de middagen aanwezig zijn?
Meld u dan hier aan.
 
 
  
Goede doelproject: Vajra Academy Nepal
Nepal is een arm land, maar er is een groeiende middenklasse die bereid is te betalen voor goed onderwijs. De Vajra Academy is een particuliere school die wordt geleid door een Nepalees bestuur. Een kwart van de ca. 400 leerlingen komt uit de armste klasse en wordt gesponsord.
 
Tien jaar na de start zijn drie van de beoogde vier gebouwen voltooid. Over vijf jaar moet het laatste gebouw er staan en is de school helemaal klaar. Scholen met Succes gaat de groei van Vajra Academy begeleiden en zal de school in de loop van dit jaar bezoeken om gerichte plannen te ontwikkelen en uit te voeren.
 
 
 
Tot volgend schooljaar!
 

 
Scholen met Succes helpt scholen om succesvol in hun markt te worden door het verrichten van onderzoek en het geven van communicatie- en marketingadvies.