VÄLKOMMEN till DrömCentrum Minerva. Smile
 
  Här får du råd och inspiration om hur drömmar kan förstås, tolkas och användas.
  Du har väl läst tidigare månadsbrev (klicka på tidigare brev)
  Se även Info, Nyheter och Aktiviteter här längst ned.
  Gå in på www.dromcentrum.se
  Där hittar du också verksamma drömterapeuter, drömkurser, cirklar, föredrag, m.fl aktiviteter.
 
JORDBÄVNING   TSUNAMI   DRÖMMAR

Vi har väl alla fått höra att mycket ska ske under 2011 och att det blir ett turbulent år (se förra drömbrevet om BergsDrömmar).  Nya Zeeland hade jordbävning för tre veckor sedan. Nu går våra tankar och välsignelser till de drabbade i Japan. Vi sänder dem kärlek och förbön.  Men, kan vi förvänta oss fler naturkatastrofer?
 
VAD HÄNDER MED JORDEN ?

Den 19 mars kommer månen att se stor ut, därför att den på sin elliptiska bana runt Jorden då är särskilt nära vår planet. Det kallas för SuperMoon. Senast den var så nära Jorden var 1992. När månen är så nära sägs gravitationskraften kännas av starkare än vanligt. Det kan skapa kaos på Jorden i form av stormar, vulkaner och jordbävningar. SuperMånen den 19 mars 2011 sammanfaller med Fullmånen.

Vissa tror att jordbävning orsakas av att människan under långa tider har dränerat Jorden på olja (som de anser vara planetens livsblod) och olika mineraler.

När Thomas Jönsson, en av Sveriges främsta astrologer, ställde årshoroskopet för 2011, syntes särskilt intressanta konstellationer vid vissa datum under året. Dessa markerade han som ”känsliga datum”. Ett av dessa datum är 19 mars. Förmodligen kan vi förvänta oss fler ’förändringar’ runt detta datum.

Vi som är förvarnade och förstår vad som händer (se nedan) kan hjälpa världen och människorna att behålla balans. Vi bör inte låta våra känslor styra oss in i lidande. Vi kan ha förståelse och medkänsla medan vi står kvar vår i inre frid. Allt vi tänker, känner och gör påverkar allt annat. Därför är Frid, Kärlek, Balans och Harmoni viktigt. I förra nyhetsbrevet skrev jag om ”Uppskattning och Välbefinnande”. Vi kan påminna oss om det flera gånger om dagen, även om livet inte alltid tycks oss särskilt roligt.

Betr. Jordbävning: Alice Bailey’s bok Initiation trycktes på 40-talet. Därur har jag kopierat nedanstående textutdrag:
...”The work of the Manu is concerned with government, planetary politics, and the founding, direction, and dissolution of racial types and forms.  To Him is committed the will and purpose of the Planetary Logos.  He knows what is the immediate objective for this cycle of evolution over which He has to preside, and His work concerns making that Will an accomplished fact.  He works in closer co-operation with the building devas than does His Brother, the Christ, for to Him is [Page 43] given the work of setting the race type, of segregating the groups out of which races will develop, of manipulating the forces which move the earth's crust, of raising and lowering continents, of directing the minds of statesmen everywhere so that racial government will proceed as desired,…”
 
KÄRNKRAFT

I början av 80-talet bodde jag ett par somrar på Findhorn i Skottland. Där fick vi FINDHORN-meddelandet, kanaliserade texter av Eileen Caddy, en av grundarna av Findhorn-universitet. Där står bl.a om uttrycket ”det som Gud har sammanfogat ska inte människan åtskilja”. Där beskrivs hur detta inte har något att göra med skilsmässor. Människor gifter sig och skiljer sig. Det som Gud har sammanfogat till en enhet är atomkärnan – och denna ska inte människan klyva. Där står även om kärnkraftkatastrofer och utsläpp av radioaktiva partiklar: ”Dessa partiklar går rakt igenom den renade människan som renat sig från tunga känslor, negativa tankar och trosföreställningar. De kan till och med höja hennes frekvens, medan de är dödliga för den omedvetna människan som inte lärt sig nästakärlek.”
 
T R E    D R Ö M M AR  med tolkning :

JORDBÄVNING
Jag drömmer att det mullrar i jorden och marken böljar upp och ned.  Jag får panik och springer bortåt så snabbt jag orkar.
Tolkning
Det som ligger gömt under ytan gör sig påmint, mullrar och vill upp i ljuset för att bli sett och omhändertaget. Du flyr i panik från ditt eget inre.
 
TSUNAMI
I samband med den stora tsunamin 2004 som drabbade Thailand och länderna runt omkring, drömde många om tsunamis.
En kvinna drömde: Jag ser en stor vattenvåg komma emot mitt hus med stor kraft. Jag blir rädd och vaknar i panik.
Tolkning
Vatten symboliserar känslor. Här kommer dina stora starka känslor emot dig. Du vill undvika dem, får panik och flyr genom att vakna .
 
TSUNAMI
Jag ser en stor havsvåg rulla fram mot stranden. Den är jättestor och rullar in över land. Den skövlar allt i sin väg. Jag är jätterädd att min dotter och dotterdotter ska drabbas. Då ser jag hur de ramlar omkull av vattnet åker iväg i vågorna och drunknar. Vaknar chockad i panik.
Tolkning
Detta var en sanndröm. Kvinnans dotter och dotterdotter omkom i tsunamin i Thailand.
 
Bästa DrömHälsningar från Louise Minerva-Li  Smile

Stöd oss genom att bli medlem i DrömCentrum för 250:-/år. Då stödjer du vårt underhåll av hemsidan och får tillgång till den interna mailinglistan, erbjuds att delta i interna utbildningsdagar, går till reducerat pris på "Mötesplats Drömcentrum" samt inbjuds till årsmötena för att påverka. Klicka på Nyhetsbrev/medlem och scrolla ned till Bli medlem …på www.dromcentrum.se
 
Aktiviteter:
Se våra föreläsningar och kurser om drömmar och healing i hela landet från norr till syd. Fler tillkommer hela tiden. Du hittar dem under Kalendarium på www.dromcentrum.se
 
Mötesplats DrömCentrum välkomnar dig och dina frågor en söndag i månaden. Klicka på Kalendarium och läs.
 
Info:
Böcker till lågpris hittar du under Tips på böcker. Förstå dina Känslor-att läka sig inifrån  finns i nyutgåva.. Se även nya lill-boken Din Väg Genom Liven, Medvetandeutvecklingens stege. Boken Genom döden är på rea.