Nieuwe sterrenrestaurants, Sepideh én Aziatische favorieten op 13de editie Antwerpen Proeft

Start ticketverkoop op 13 februari
om 13u00

Antwerpen Proeft 1 + 3 4 5 MEI

Antwerpen Proeft geeft een eerste lijst met restaurants prijs voor zijn volgende editie. Nieuw op de affiche zijn de Antwerpse sterrenrestaurants The Glorious en Nathan.

Chef-kok Johan Van Raes van The Glorious heeft sinds 2014 een Michelinster, Nathan Van Echelpoel kreeg zijn eerste ster drie maanden geleden. Proeft vindt plaats op woensdag 1 mei (Feest van de Arbeid) en van vrijdag 3 tot zondag 5 mei, indoor en outdoor aan de Antwerpse Waagnatie.

Verder van de partij op ons festival: topsommelier Sepideh Sedaghatnia met wijnbar-restaurant Divin by Sepi en de pure Italiaanse keuken van restaurant Ruggeri. De gesmaakte Aziaten Zaowang (sushi), Yam Thai van acteur Jeroen Van Dyck, Umamido (Japanse ramen) en Satay (authentiek Zuidoost-Aziatische satés) vervolledigen onze eerste reeks.

Ook bij deze 13de editie mag je weer een unieke mix verwachten van 35 gerenommeerde restaurants en jonge talenten uit binnen- en buitenland. Meer namen krijg je binnenkort te horen. 🙂

Tickets voor maar € 6,99

De online kaartverkoop voor Proeft gaat van start om 13u00 op 13 februari. Als je er snel genoeg bij bent, heb je al een ticket in voorverkoop voor maar € 6,99.

Elk kaartje is inclusief, onder andere, een gratis drankje ter plekke en achteraf een gratis huisaperitief bij een restaurant naar keuze. Leuk!

Meer informatie en tickets: www.proeft.be

 

AEG - Antwerpen Proeft 10-13 mei 2018

Bru - Antwerpen Proeft 10-13 mei 2018Duvel - Antwerpen Proeft 10-13 mei 2018Sligro - Antwerpen Proeft 10-13 mei 2018

 

MezzacoronaFever-Tree
 

PereladaPure LeafWeber

Uitgeverij LannooTirolZillertal

BloomonBoelsDM Concepts

PIVAVisit AntwerpenWaagnatie Expo & Events

 

Copyright 2019 W. Ramaekers, C. Engelen

FacebookInstagramAntwerpen Proeft 1 + 3 4 5 MEI